Dacic proziva HR vlast
Page 4 of 32
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
A ti srecan? Tebi vazno da te svaba kara, a sto te kara to te bole dupe? Nego, cujem da onaj sipac u 18h objavljuje sastav nove vlade, jel ti vlaze gacice?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Pitaj.pizzon wrote:Regoč wrote:Sve su to elementi borbe za nacionalnu slobodu, neki nisu opravdani (bomba u kinu), neki su uobičajeni (ubojstvo udbaškoga čelnika).pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, zatim 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
podmetanje bombe u beogradskom bioskopu, hvatanje ljube milosa,
dosta ranije. to je ono sto se prvo setih. i sad, ja pisem pizdarije !
sad bi smesta MOGLO da usledi kontra pitanje,
od strane srba.
ali, tako daleko ne zelim da idem, jer sam bio
i ostao protivnik fizckog nasilja, ratovanja i sl. akcija
Ako je to onaj što je stavio bombu u kinu, nije ni zaslužio spomenik. To nije udar na ugnjetačku vlast ili pojedinca zločinca, već na masu nedužnih ljudih.Serbinho-3 wrote:Siguran sam da nemaju petlju Miljenku Hrkacu da dignu spomenika.
Regoč-
2015-08-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
treba se slatko odjebati ta EU, koji su sve bili uslovi-saradnja sa hagom, onda se krece sa pregovorima, pa sada ,,resavanje otvorenih pitanja sa kosovom''...
vecito ce biti nekih uslova, treba im dati kurac i praviti se da smo se okrenuli rusiji i braci kinezima, pa neka onda razbijaju glavu kada im se zapreti velikom ruskom vojnom bazom u srcu evrope...
Guest- Guest
Sve smo to i mi prošli pa ćete i vi. Kao da vas netko nešto pita. Kao i nas što su pitali.Braćala wrote:pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
treba se slatko odjebati ta EU, koji su sve bili uslovi-saradnja sa hagom, onda se krece sa pregovorima, pa sada ,,resavanje otvorenih pitanja sa kosovom''...
vecito ce biti nekih uslova, treba im dati kurac i praviti se da smo se okrenuli rusiji i braci kinezima, pa neka onda razbijaju glavu kada im se zapreti velikom ruskom vojnom bazom u srcu evrope...
Regoč wrote:
Sve smo to i mi prošli pa ćete i vi. Kao da vas netko nešto pita. Kao i nas što su pitali.
prosli ste vi kurac, osim malo natezanja oko slovenije i gotovine...
Guest- Guest
Jok, nismo prošli! A povratak stanarskih pravah četnicima? Obnova četničkih kućah? A Gotovina je bila preprjeka koju smo jedva preskočili.Braćala wrote:Regoč wrote:
Sve smo to i mi prošli pa ćete i vi. Kao da vas netko nešto pita. Kao i nas što su pitali.
No, da sad malo iziđemo iz hrvatsko-srbskih parametarah. Očito je da Amerika svoje vazale u Europi okuplja u okviru Unije i da sve političke snage u bilo kojoj zemlji koje se odupru europeizaciji neočekivano "izgube podršku" biračah. Amerika će medijski i aktivistički satrti svakoga tko pokuša skrenuti zemlju koja joj se osladi sa zacrtanoga puta podvrgavanja. U krajnjem slučaju provest će se vojna intervencija.
pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
što uvijek tako velika slova...ošamute me naprosto
Guest- Guest
Regoč wrote:Jok, nismo prošli! A povratak stanarskih pravah četnicima? Obnova četničkih kućah?Braćala wrote:Regoč wrote:
fala bogu, nigde ni u jednoj zemlji-osim u primitivnim i despotskim drustvima se ne zadire u stanarsko pravo, osim ako nisi neciji duznik...
mada, hrvatska od '91 sve vise i lici na neku primitivnu drzavu na granici azije i afrike.
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
sa moba pise pa zabaguje ovo govno od foruma...
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
sa moba pise pa zabaguje ovo govno od foruma...
oprošteno
Guest- Guest
Kao i mene Višnja Pevec s tvoga avatara. Da, baš strši i ometa.Noor wrote:pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
Regoč wrote:Kao i mene Višnja Pevec s tvoga avatara. Da, baš strši i ometa.Noor wrote:pizzon wrote: Krihbaum.--zbog bilateralnih sporova između njih dve
daj ne pričaj...nit slične
a i pjevam bolje
Guest- Guest
Krivo, prika. Stanarsko pravo nije vlasništvo, nitko ne osporava pravo na povrat imovine. Govorim o društvenim stanovima koji su napušteni pa dani drugima na korištenje, a Račanova i Sanadarova vlada se to obvezala nadoknaditi izgradnjom novih stanovah. Ono što je žalosno je da je jedan takav slučaj završio i u Strassburgu koji je presudio da Hrvatska ne mora vraćati stanove iz stanarskoga prava, ali Eunija je uvjetovala i tako to krene pa četnicima isplaćujemo odštetu.Braćala wrote:Regoč wrote:Jok, nismo prošli! A povratak stanarskih pravah četnicima? Obnova četničkih kućah?Braćala wrote:Regoč wrote:
fala bogu, nigde ni u jednoj zemlji-osim u primitivnim i despotskim drustvima se ne zadire u stanarsko pravo, osim ako nisi neciji duznik...
mada, hrvatska od '91 sve vise i lici na neku primitivnu drzavu na granici azije i afrike.
Tako je, stanarsko pravo NIJE VLASNISTVO.Regoč wrote:Krivo, prika. Stanarsko pravo nije vlasništvo, nitko ne osporava pravo na povrat imovine. Govorim o društvenim stanovima koji su napušteni pa dani drugima na korištenje, a Račanova i Sanadarova vlada se to obvezala nadoknaditi izgradnjom novih stanovah. Ono što je žalosno je da je jedan takav slučaj završio i u Strassburgu koji je presudio da Hrvatska ne mora vraćati stanove iz stanarskoga prava, ali Eunija je uvjetovala i tako to krene pa četnicima isplaćujemo odštetu.Braćala wrote:Regoč wrote:Jok, nismo prošli! A povratak stanarskih pravah četnicima? Obnova četničkih kućah?Braćala wrote:Regoč wrote:
I ne znam zašto Hrvatska ne odogovori na ove srpske provokacije. Sve nesrpsko čistili gdje su god stigli i sad glume nekakve moralne vertikale i kenjaju svima o etničkim čišćenjima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
http://www.telegraf.rs/vesti/2284088-i-crna-gora-uputila-protestnu-notu-hrvatskoj-zbog-spomenika-barisicu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Miješanje u unutrašnje stavri druge države. Neka Srbija brine svoju brigu, a HR svoju...Nešto tako kaže i Vučić, ako se ne varam?Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/2284088-i-crna-gora-uputila-protestnu-notu-hrvatskoj-zbog-spomenika-barisicu
Eroo- Posts : 78960
2016-07-22
Hrvatima u Srbiji je na osnovu stanarskog prava.dato da otkupe drzavne stanove za 100 deutsche mark a ja kao Srbin sipak.
Po tom vasem principu, sada bih trebao da isteram neke Hrvate i da si uzmem neko lepo stance u Centru ili Dedinju.
Pametni ste vi, samo na tudju stetu.
Po tom vasem principu, sada bih trebao da isteram neke Hrvate i da si uzmem neko lepo stance u Centru ili Dedinju.
Pametni ste vi, samo na tudju stetu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 4 of 32