Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
Page 1 of 1
Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
https://direktno.hr/domovina/grabar-kitarovic-iz-osijeka-porucila-da-su-slavonski-hdz-ovci-riskirali-sve-dok-su-neki-drugi-o-slavoniji-pjevali-s- dalekog-kontinenta-Preko-Oceana-174.171 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
ova nije normalna..nju kao da jebeno pere savjest zbog '91..kad je partijala po americi
2015-09-08
https://direktno.hr/domovina/grabar-kitarovic-iz-osijeka-porucila-da-su-slavonski-hdz-ovci-riskirali-sve-dok-su-neki-drugi-o-slavoniji-pjevali-s- dalekog-kontinenta-Preko-Oceana-174.171 /
2015-09-08
Da nam dođe ovih dana
Preko Tihog okeana...
Preko Tihog okeana...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ovdje ću jednom: ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako da mi desničari sad znamo za koga glasati kada su i koli i škoro bili u americi 91? !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imamo li kakav drugi kriterij?
2015-08-15
kaya wrote:Kako da mi desničari sad znamo za koga glasati kada su i koli i škoro bili u americi 91? !
Bit će na televiziji, reći će nam. Što se nerviraš bezveze?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nije u redu da nas ovako zbunjuju, čekam da vidim što će reči o breni i bajagi, to će odlučiti.crvenkasti wrote:kaya wrote:Kako da mi desničari sad znamo za koga glasati kada su i koli i škoro bili u americi 91? !
Bit će na televiziji, reći će nam. Što se nerviraš bezveze?
2015-08-15
onoga tko ima barem jednu sliku u uniformi i s puškom. barem jednu.kaya wrote:Kako da mi desničari sad znamo za koga glasati kada su i koli i škoro bili u americi 91? !
Guest- Guest
Dobro kako možete biti tako neobjektivni???ebenica wrote:onoga tko ima barem jednu sliku u uniformi i s puškom. barem jednu.kaya wrote:Kako da mi desničari sad znamo za koga glasati kada su i koli i škoro bili u americi 91? !
Pa nije se Hrvatska branila samo sa puškom. Hrvatska se branila i sa tamburicom.Sa pjesmom.
Kao što su vojsci potrebni kuhari da tu armiju nahrane,tako je svakoj vojsci potrebna i moralna podrška,odnosno netko tko će ti pjesmom podići moral. Mislite da bismo dobili toliko bitaka,a da nas duh nisu podizali svojim napjevima,umjetnici poput Škore???
Pričao mi je jedan Slavonac kako je zajedno ssa suborcima očekivao težak napad na selo. Da su bili slabo naoružani. I da su četnici kidisali na njih topovima i tenkovima. A onda je netko na zvučnike pustio neke pjesme(među kojima i jedna Škorina) poslije čega su branitelji dobili krila i odbili ovaj napad. Škoro je više puta i odlikovan radi promicanja hrvatske ratne pjesme.
Što se Kolinde tiče ona je pak vodila diplomatski rat. Pa ni u NOB Veljko Vlahović nije zaradio orden nar.heroja lunjajući po vrletima Neretve i Zelengore,ili gazeći snijeg na Matić Poljani. Ne. Čovjek je u Moskvi vodio radio Slobodna Jugoslavija i promicao istinu o NOB-u.
2014-04-22
a da je bila neka druga pjesma, napisana, ne znam, '83 godine, i od nekog drugog izvođača, izgubili bi.jastreb wrote: A onda je netko na zvučnike pustio neke pjesme(među kojima i jedna Škorina) poslije čega su branitelji dobili krila i odbili ovaj napad. Škoro je više puta i odlikovan radi promicanja hrvatske ratne pjesme.
Guest- Guest
Pa možda i bi. Da je netko pustio Jasmina Stavrosa ljudima bi pozlilo.ebenica wrote:a da je bila neka druga pjesma, napisana, ne znam, '83 godine, i od nekog drugog izvođača, izgubili bi.jastreb wrote: A onda je netko na zvučnike pustio neke pjesme(među kojima i jedna Škorina) poslije čega su branitelji dobili krila i odbili ovaj napad. Škoro je više puta i odlikovan radi promicanja hrvatske ratne pjesme.
2014-04-22
Uh prava se našla.
Ok, za jakova osnovano pretpostavljamo da je bio u smočnici...
Ali čemu uopće njega miješati u sve ovo, nije kandidat...
Nije nu Skorina zena.T. wrote:Ok, za jakova osnovano pretpostavljamo da je bio u smočnici...
2014-04-22
Nemam pojma, komentiram naslov...
Neću valjda čitat te pizdarije...
Neću valjda čitat te pizdarije...
Krenulo striganje.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ova nije normalna..nju kao da jebeno pere savjest zbog '91..kad je partijala po americi
Ako se bumerang vrati bit ce - ajooooj!
Guest- Guest
Similar topics
» Jastreb bu od srece sad za Skoru glasovao!Dok je Koli na Poljudu bila Skoro je na Kantridi gledao utakmicu Rijeka-Zrinjski
» Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Dacic proziva HR vlast
» Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Dacic proziva HR vlast
Page 1 of 1