Dacic proziva HR vlast
Page 2 of 32
Page 2 of 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Incident na otvaranju spomen-sobe Zoranu Đinđiću
Dvadesetak Hrvata povratnika sprečilo je otvaranje spomen-sobe Zoranu Đinđiću, u Kući mira u selu Tišina, kod Šamca, prenosi RTRS.
IZVOR: RTS, TANJUG NEDELJA, 31.07.2016. | 23:19
Umesto u Kući mira, prof. Žarko Korać predavanje je održao u restoranu "Meteori", prenosi "Tanjug". Agencija "Fena", međutim, piše da je spomen-soba otvorena.
Hrvati povratnici sprečili su predavanje na temu "Suočavanje sa prošlošću", koje je trebalo da održi Žarko Korać, bliski saradnik nekadašnjeg srpskog premijera koji je ubijen 2003. godine
Dok su trajali pregovori oko otvaranja spomen-sobe, došlo je do pretećih poruka, visokih tonova i kritika na račun hrvatskog sveštenika Marka Oršolića i gostiju iz Srbije, prenosi RTRS.
Oršolić je rekao da Hrvati povratnici u mesto Tišina nisu razumeli njihove namere.
"Ponašanje Hrvata iz Tišine je kabadahijsko, i Kuća mira nije to nego kuća nemira. Ovo je tužno, žalosno i sramotno. Ni Kuća mira, ni Spomen-soba Zoranu Đinđiću, neće biti u Tišini nego na drugoj lokaciji, negde u gradu Šamcu", rekao je Oršolić.
Organizatori su rekli da su se meštani usprotivili predavanju, tako da je ono održano u Šamcu u restoranu "Meteori", prenosi Fena.
Predstavnici Internacionalnog multireligijskog i interkulturalnog centra, koji su organizovali otvaranje spomen-sobe, odlučili su i da sa radom prestane Kuća mira, piše RTRS.
"Tragično ubijeni premijer Srbije bio je predstavnik neke druge Srbije. Ljudi koji su sprečili otvaranje spomen-sobe ili ne znaju ko je bio Zoran Đinđić ili pripadaju nekom drugom svetu. Celi region mora da se menja, ljudi se moraju učiti toleranciji i moraju znati da se sa razlikama može živeti", poručio je Žarko Korać.
Zoran Đinđić, nekadašnji premijer Srbije koji je ubijen 12. marta 2003. godine, rođen je 1. avgusta 1952. godine u Šamcu
znaci, tako se ponasaju hrvati u r.srpskoj, imaju slobod(e)
da li nesto sl. mogu povratnici u hrvatskoj ??
da, recimo, pocnu da kenjau vs stipe šuvara !?
Dvadesetak Hrvata povratnika sprečilo je otvaranje spomen-sobe Zoranu Đinđiću, u Kući mira u selu Tišina, kod Šamca, prenosi RTRS.
IZVOR: RTS, TANJUG NEDELJA, 31.07.2016. | 23:19
Umesto u Kući mira, prof. Žarko Korać predavanje je održao u restoranu "Meteori", prenosi "Tanjug". Agencija "Fena", međutim, piše da je spomen-soba otvorena.
Hrvati povratnici sprečili su predavanje na temu "Suočavanje sa prošlošću", koje je trebalo da održi Žarko Korać, bliski saradnik nekadašnjeg srpskog premijera koji je ubijen 2003. godine
Dok su trajali pregovori oko otvaranja spomen-sobe, došlo je do pretećih poruka, visokih tonova i kritika na račun hrvatskog sveštenika Marka Oršolića i gostiju iz Srbije, prenosi RTRS.
Oršolić je rekao da Hrvati povratnici u mesto Tišina nisu razumeli njihove namere.
"Ponašanje Hrvata iz Tišine je kabadahijsko, i Kuća mira nije to nego kuća nemira. Ovo je tužno, žalosno i sramotno. Ni Kuća mira, ni Spomen-soba Zoranu Đinđiću, neće biti u Tišini nego na drugoj lokaciji, negde u gradu Šamcu", rekao je Oršolić.
Organizatori su rekli da su se meštani usprotivili predavanju, tako da je ono održano u Šamcu u restoranu "Meteori", prenosi Fena.
Predstavnici Internacionalnog multireligijskog i interkulturalnog centra, koji su organizovali otvaranje spomen-sobe, odlučili su i da sa radom prestane Kuća mira, piše RTRS.
"Tragično ubijeni premijer Srbije bio je predstavnik neke druge Srbije. Ljudi koji su sprečili otvaranje spomen-sobe ili ne znaju ko je bio Zoran Đinđić ili pripadaju nekom drugom svetu. Celi region mora da se menja, ljudi se moraju učiti toleranciji i moraju znati da se sa razlikama može živeti", poručio je Žarko Korać.
Zoran Đinđić, nekadašnji premijer Srbije koji je ubijen 12. marta 2003. godine, rođen je 1. avgusta 1952. godine u Šamcu
znaci, tako se ponasaju hrvati u r.srpskoj, imaju slobod(e)
da li nesto sl. mogu povratnici u hrvatskoj ??
da, recimo, pocnu da kenjau vs stipe šuvara !?
Guest- Guest
Zoran Đinđić bio je nad Sarajevom kod velikosrbskoga agresora i pucao po gradu? Kakva je to druga Srbija? Nikakvu on sobu ne zaslužuje!
Sta se ovaj cetnik javlja, tko ga pita uopće ista?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč wrote:Zoran Đinđić bio je nad Sarajevom kod velikosrbskoga agresora i pucao po gradu? Kakva je to druga Srbija? Nikakvu on sobu ne zaslužuje!
on licno?
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Sta se ovaj cetnik javlja, tko ga pita uopće ista?
kakav je to cetnik koji je clan socijalisticke internacionale...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ček malo, vi ste četnici, četnici vam u vladi, za četnike glasujete jer su antifašisti kao i Rusi, Rusi su vam braća....reci mi zašto onda dok je Putin bio u srbiji niste smjeli kokardu niti jednu prikazati a kamoli dražinu antifašističku sliku??? Znaš zašto, ja ću ti reći. Zato što Rusi koji su oslobodili srbiju ne mogu smisliti četnike i jebo bi vam mater da je vidio ijednu dražinu sliku kao prvo a kao drugo vi ste svjetske kurvetine bez imalo časti, ponosa i morala! Pitaj se zašto ti ona pičketina vučić još nije formirala vladu mesecima nakon što je dobila uvjerljivo izbore i to poveži sa dolaskom američke i ruske ekipe u posjetu srbiji ove jeseni. Ako to povežeš sa ovakvim natuknicama imaš dvojku ono nećeš biti baš toliko tupavi čejen.Serbinho-3 wrote:Dacic vam salje priznanje necega, sto oduvek zelite biti a vi se sada zalite ili ste pritajeni partizani.
Nista ja vas ne razumem.
najbolje si opisao svoju naciju, picko...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Pa zasto neko treba isticati kojekakva obelezja?
Tako nesto kod nas ne postoji, niti neko ide sa petokrakama i kokardama okolo, osim na skupu po Ravnoj Gori i kad obilaze Tita.
Ideologije proslosti kod nas ne igraju neku ulogu u zivotu gradjana.
Vi ste i dalje u 1941 godini iz razloga, sto to odgovara pojedincima da imaju pristup vlasti a gde imas vlast, lepo se i zivi.
to u italiji ili?
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
On. Susretao se s Karadžićem i glumatao većega Srbina od Slobe.Braćala wrote:Regoč wrote:Zoran Đinđić bio je nad Sarajevom kod velikosrbskoga agresora i pucao po gradu? Kakva je to druga Srbija? Nikakvu on sobu ne zaslužuje!
on licno?
Internacionalni socijalistički četnik.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Sta se ovaj cetnik javlja, tko ga pita uopće ista?
Regoč wrote:
On. Susretao se s Karadžićem i glumatao većega Srbina od Slobe.
on i jeste bio veci srbin od slobe. to mu je i greh, jebiga-bio je srbin, jel tako?
Guest- Guest
Regoč wrote:Internacionalni socijalistički četnik.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Sta se ovaj cetnik javlja, tko ga pita uopće ista?
da nemas slucajno daunov sindrom...
Guest- Guest
Bio je, ali nije on jadan kriv. Takav se rodio.Braćala wrote:Regoč wrote:
On. Susretao se s Karadžićem i glumatao većega Srbina od Slobe.
on i jeste bio veci srbin od slobe. to mu je i greh, jebiga-bio je srbin, jel tako?
Ne, imam ga namjerno.Braćala wrote:Regoč wrote:Internacionalni socijalistički četnik.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Sta se ovaj cetnik javlja, tko ga pita uopće ista?
da nemas slucajno daunov sindrom...
Regoč wrote:
Bio je, ali nije on jadan kriv. Takav se rodio.
hvala bogu, nema lepseg osecaja...
Guest- Guest
Regoč wrote:
Ne, imam ga namjerno.
ma nije namerno, nisi ti kriv jbg-tako si se rodio...
Guest- Guest
hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
Guest- Guest
koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, zatim 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
podmetanje bombe u beogradskom bioskopu, hvatanje ljube milosa,
dosta ranije. to je ono sto se prvo setih. i sad, ja pisem pizdarije !
Last edited by pizzon on 1/8/2016, 12:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa naravno da pišeš pizdarije...problem je u tome što toga nisi svjestan...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, do 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
dosta ranije. i sad, ja pisem pizdarije !
Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da pišeš pizdarije...problem je u tome što toga nisi svjestan...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
jebo sam mu mater tvojoj svesti,
to su sve istinite cinjenice !
Guest- Guest
ima činjenica i 'činjenica'...ovo tvoje su 'činjenice'...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da pišeš pizdarije...problem je u tome što toga nisi svjestan...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
jebo sam mu mater tvojoj svesti,
to su sve istinite cinjenice !
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 2 of 32