Dacic proziva HR vlast
Page 17 of 32
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
A što nas taj Dačić nije prozivao kada su Srbi masovno iseljavali Hrvate iz Iloka ili npr. Dalja? Da ne nabrajam dalje i više. To te ja pitam!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Kakav DB? Valjda nadvojvoda Momčilo! A sveza, jel, ono, Srbin, četnik...Stanojko wrote:Brale, kakve ja veze imam sa hrvatima i laznim "vojvodama" koje je sklepao DB? Ne razumem?Regoč wrote:Opa, Stanojko, vojvode se odričeš?
A ja mislio među grudi devojčke.darla wrote:dzango wrote:
Gde ćeš mene da staviš?
Ti si sa Stanojkom, vi ste ona prva dvojica ... odomaceni cetnici ...
Regoč wrote:Kakav DB? Valjda nadvojvoda Momčilo! A sveza, jel, ono, Srbin, četnik...Stanojko wrote:Brale, kakve ja veze imam sa hrvatima i laznim "vojvodama" koje je sklepao DB? Ne razumem?Regoč wrote:Opa, Stanojko, vojvode se odričeš?
koji ga se odrekao, valjda?
Guest- Guest
Stanojko wrote:
Bio srebrni sele! :)
Pa nije vukodlak, al ajd ...
darla- Admin
2015-10-22
dzango wrote:A ja mislio među grudi devojčke.darla wrote:dzango wrote:
Gde ćeš mene da staviš?
Ti si sa Stanojkom, vi ste ona prva dvojica ... odomaceni cetnici ...
tu sam ja rezervisao kartu, bato moj...
Guest- Guest
i tako još cca 1100x ovo što vidiš , plus 3000x ranjenih i osakaćenih. Pustimo materijalne gubitke, lako za njih.Stanojko wrote:Ako su civili ovog odma` streljati... prosto.Noor wrote:Stanojko wrote:
Eh...hrvatska posla... :)
koje su hrvatska posla? jel ovo?
O tome vi u Srbiji ništa ne znate, zato nam razgovori i izgledaju ovako kako izgledaju.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Kako nitko? Kad su novinari Vuka Draškovića, zbog otpora Slobi, pitali zar on nije za Veliku Srbiju rekao je "jesam, ali demokratsku". Dakle, i novinar, i četnik smatraju Veliku Srbiju uobičajenim pojmom. Moljević govori o Velikoj Srbiji.Stanojko wrote:Tu rec su izmislili oni koji nisu srbi. U Srbiji je niko ne koristi. Velikosrbi je inace pleonazam...Noor wrote:Stanojko wrote:Od vas vecih nema.Dread_Pirate_Roberts wrote:svaki narod ima vlast koju zaslužuje...za pičke moraju biti ober-pičketine...Stanojko wrote:
Ova dvojica su nazalost samo ober-picketine koje smo na nasu neizmernu zalost imali i imamo na vlasti...
a velikosrbi? tu riječ ste si utetovirali i u ime
kaže crveni da im je bilo teško, pa kako neće kad su napali ljude tamo po Srbiji..malo su i dobili, što su zaslužili..ići na tuđe klati, paliti i ubijati..ah, ti velikohrvati..Eroo wrote:i tako još cca 1100x ovo što vidiš , plus 3000x ranjenih i osakaćenih. Pustimo materijalne gubitke, lako za njih.Stanojko wrote:Ako su civili ovog odma` streljati... prosto.Noor wrote:Stanojko wrote:
Eh...hrvatska posla... :)
koje su hrvatska posla? jel ovo?
O tome vi u Srbiji ništa ne znate, zato nam razgovori i izgledaju ovako kako izgledaju.
2014-04-12
dzango wrote:
A ja mislio među grudi devojčke.
Sta ti je pa to onda moras maziti, paziti, cuvati, zahtjevno puno.
darla- Admin
2015-10-22
sta ces megi oprastamo vam,zivot ide dalje,evo jedna Chejenska pjesma u znak pomirenja
2014-04-14
Liepo si to objasnila, kratko i nedvosmisleno.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
nema ti u tome nikakve razlike
kako nema, srbi su srbi-bez obzira da li su iz velike srbije, male srbije, srbije, republike srpske itd.
srbi koji kreiraju, podržavaju i promiču velikosrpske ideje...i istovremeno stavljaju šape na teritorije koji nisu srpski, a čak i nakon 25 godina potpiruju netrpeljivost i svojataju tuđe, su velikosrbi.
Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..Winter is coming wrote:sta ces megi oprastamo vam,zivot ide dalje,evo jedna Chejenska pjesma u znak pomirenja
2014-04-12
maggie13 wrote:
Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..
ode ja u rujnu u batajnicu
Last edited by Noor on 2/8/2016, 13:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
maggie13 wrote:Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..Winter is coming wrote:sta ces megi oprastamo vam,zivot ide dalje,evo jedna Chejenska pjesma u znak pomirenja
megice, ti si dobrodosla-evo ja cu ti biti licni vodic kroz prirodne lepote najvece zemlje juznih slovena...
Guest- Guest
Noor wrote:maggie13 wrote:
Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..
ode ja u rujnu u batajnicu
sta ces u bataju, tamo nema nista...
Guest- Guest
I opet bolje nego Višnja Pevec.Noor wrote:sljedeći avatar nećete moć ni pogledat...ja vam kažemStanojko wrote:Cuti bre, vidis da si top riba na forumu! Polomise se za tebe...Noor wrote:dosta chatanja...uvijek ja jadna ispadnem kriva
Noor lepak za chat
Winter is coming wrote:sta ces megi oprastamo vam,
Vi nama oprastate? Rekoh ja za Pizzon pa za ruku, da imas deset hrvatskih pasosa.
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:Liepo si to objasnila, kratko i nedvosmisleno.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
nema ti u tome nikakve razlike
kako nema, srbi su srbi-bez obzira da li su iz velike srbije, male srbije, srbije, republike srpske itd.
srbi koji kreiraju, podržavaju i promiču velikosrpske ideje...i istovremeno stavljaju šape na teritorije koji nisu srpski, a čak i nakon 25 godina potpiruju netrpeljivost i svojataju tuđe, su velikosrbi.
pa najkraće moguće..šta nije?
Guest- Guest
maggie13 wrote:Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..Winter is coming wrote:sta ces megi oprastamo vam,zivot ide dalje,evo jedna Chejenska pjesma u znak pomirenja
Nisam siguran megi,mogao bi te podsjetiti uskoro na to sto si rekla na danasnji datum
2014-04-14
Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.Noor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 17 of 32