Dacic proziva HR vlast
Page 16 of 32
Page 16 of 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
+ ja!darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Winter is coming wrote:
mmmm, menadzerica marketinga sa sesirom-kakva bombona...
Guest- Guest
A interes od neulaska Kosova u UNESCO je koji? Sem da podrže saveznika.Braćala wrote:dzango wrote:
Ko je jebo mater Britancima u UN povodom rezolucije o Srebrenici čiji je cilj bio pritisak na RS i njeno ukidanje?
KO je sprečio ulazakk Kosova u UNESCO?
da im je drugaciji interes danas, drugu bi pesmu pevali...
Stanojko wrote:+ ja!darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
cuti, mene tu ne ubraja...
Guest- Guest
dzango wrote:A interes od neulaska Kosova u UNESCO je koji? Sem da podrže saveznika.Braćala wrote:dzango wrote:
Ko je jebo mater Britancima u UN povodom rezolucije o Srebrenici čiji je cilj bio pritisak na RS i njeno ukidanje?
KO je sprečio ulazakk Kosova u UNESCO?
da im je drugaciji interes danas, drugu bi pesmu pevali...
sem da zavrnu usi svom archnemesisu...
Guest- Guest
dakle darla znade brojati do 6 impresioniran sam
2014-04-14
dacic je glup ko i svi drugi posrbice. Sluzbena politika Republike Hrvatske temelji se na antifasistickim temeljima postujuci ljudska prava i prava nacionalnih manjina. To sto u demokraciji par debila ima pravo na svoje nacionalisticke stavove, a svrbi od muhe prave slona - to nije problem zbog kojeg bi se sluzbena politika Hrvatske drzave trebala ocitovati. Ako se itko i ocituje o budalastinama malege ivice, onda ce se spustiti na nivo puckoskolca zrbske pripizdine, a to nam ne treba...kmecite i dalje.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
sve ostalo ustaše i ustaškinje !
Guest- Guest
flumen wrote:dacic je glup ko i svi drugi posrbice. Sluzbena politika Republike Hrvatske temelji se na antifasistickim temeljima postujuci ljudska prava i prava nacionalnih manjina. To sto u demokraciji par debila ima pravo na svoje nacionalisticke stavove, a svrbi od muhe prave slona - to nije problem zbog kojeg bi se sluzbena politika Hrvatske drzave trebala ocitovati. Ako se itko i ocituje o budalastinama malege ivice, onda ce se spustiti na nivo puckoskolca zrbske pripizdine, a to nam ne treba...kmecite i dalje.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:dakle darla znade brojati do 6 impresioniran sam
Heh ... tebe cemo u drustvo pizzonu, sad gledamo dalje ...
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Winter is coming wrote:dakle darla znade brojati do 6 impresioniran sam
Guest- Guest
Braćala wrote:Winter is coming wrote:
mmmm, menadzerica marketinga sa sesirom-kakva bombona...
Kad sam bio u Bg kod nekog rodje koji je iznajmljivao sprat na nekoj kucetini na petlovo brdu,pitam gazdaricu jel ona iz Bg ili nekog drugog djela Srbije,kad ono jebote Hrvatica ...a govori strogo ekavski a ja krkan sa Banije ijekavski,jebote eko ona Hrvatica nije bila veca Srbenda od mene
2014-04-14
Noor wrote:darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
ti i ja gore-dolje
Njih brojim kako se (pro)kazuju
darla- Admin
2015-10-22
Gde ćeš mene da staviš?darla wrote:Winter is coming wrote:dakle darla znade brojati do 6 impresioniran sam
Stanojko wrote:
Uf...vec zamisljam comeback u stilu Dinastije...kao, sve je to ona samo sanjala...
Mislim da nece, iako je glupo da takvo stvorenje umre od metka, al ajd
darla- Admin
2015-10-22
Službeni Beograd i službena Hrvatska su kurac na biciklu.flumen wrote:dacic je glup ko i svi drugi posrbice. Sluzbena politika Republike Hrvatske temelji se na antifasistickim temeljima postujuci ljudska prava i prava nacionalnih manjina. To sto u demokraciji par debila ima pravo na svoje nacionalisticke stavove, a svrbi od muhe prave slona - to nije problem zbog kojeg bi se sluzbena politika Hrvatske drzave trebala ocitovati. Ako se itko i ocituje o budalastinama malege ivice, onda ce se spustiti na nivo puckoskolca zrbske pripizdine, a to nam ne treba...kmecite i dalje.
pizzon wrote:darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
sve ostalo ustaše i ustaškinje !
ajd da i ja jednom budem ustaškinja
Guest- Guest
Bio srebrni sele! :)darla wrote:Stanojko wrote:
Uf...vec zamisljam comeback u stilu Dinastije...kao, sve je to ona samo sanjala...
Mislim da nece, iako je glupo da takvo stvorenje umre od metka, al ajd
a ne ja sam vas,hrvacki drzavljan a srbin-chejen jebiga sta cesdarla wrote:Winter is coming wrote:dakle darla znade brojati do 6 impresioniran sam
2014-04-14
dzango wrote:
Gde ćeš mene da staviš?
Ti si sa Stanojkom, vi ste ona prva dvojica ... odomaceni cetnici ...
darla- Admin
2015-10-22
A što nas taj Dačić nije prozivao kada su Srbi masovno iseljavali Hrvate iz Iloka ili npr. Dalja? Da ne nabrajam dalje i više. To te ja pitam!
Page 16 of 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 16 of 32