Dacic proziva HR vlast
Page 24 of 32
Page 24 of 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
dzango wrote:Posle nema kajanja.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:Regoč wrote:
Domovina je sačuvana zahvaljujući tebi! Odlikovana si Veleredom hrvatske vitezice s lentom.
pokušaj velikosrpskočetničke taktičke diverzije ...samo su se ubacivali, jedan po jedan
Nisi rekla da se ubacujemo po dvojica.
tko vam kriv, mogli ste
Guest- Guest
Ja sam mislio da je Čeda na crti.Winter is coming wrote:knoor na prvoj liniji/crti odbrane
Dobre .... naprave za pucanje.Noor wrote:dzango wrote:Posle nema kajanja.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:
pokušaj velikosrpskočetničke taktičke diverzije ...samo su se ubacivali, jedan po jedan
Nisi rekla da se ubacujemo po dvojica.
tko vam kriv, mogli ste
nije valjda da nema nikog u rovudzango wrote:Ja sam mislio da je Čeda na crti.Winter is coming wrote:knoor na prvoj liniji/crti odbrane
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:knoor na prvoj liniji/crti odbrane
knoor je uspješno obavila zadatak
Guest- Guest
2014-04-14
stanojko preuzmi duznost
2014-04-14
Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
Guest- Guest
Noor na prkosima! :)Noor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
Ja sam ti krenuo sa leđa.Noor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
Stanojko wrote:Noor na prkosima! :)Noor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
...i ti isto, 10 koraka nazad
Guest- Guest
tako treba,izdrzi jos jedno sat-dvaNoor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
Winter is coming-
2014-04-14
dzango wrote:Ja sam ti krenuo sa leđa.Noor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
Guest- Guest
Winter is coming wrote:tako treba,izdrzi jos jedno sat-dvaNoor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
sad će smjena...ne boj se
Guest- Guest
evo vec je stigla,vidi sad koja guzva oko golaNoor wrote:Winter is coming wrote:tako treba,izdrzi jos jedno sat-dvaNoor wrote:Winter is coming wrote:stanojko preuzmi duznost
odbij! još sam tu
sad će smjena...ne boj se
Winter is coming-
2014-04-14
Ti si retardirana lažljiva budaletina, srbi su samo u RH porušili totalno do temelja 380 sakralnih objekata a oko 1500 je ukupan broj sakralnih objekata koje ste oštetili ili potpuno uništili. pravoslavnih crkvi je uništeno ili oštećeno oko 30 tako da se vidi ko su divljaci đubre jedno bezobrazno lažljivo ogavno. Ako tome pribrojimo BiH dobijamo stvarni pokazatelj te vaše ljubavi i tolerancije a kao prilog tome imate i 1300 godina robije samo pred sudom u hagu plus što ste sami dali po nekoliko mjeseci zatvora po ubijenom ranjeniku. I ti /vi će te nekom spočitavati divljanje i zvjerinjak stoko četnička!!!! Ajde marš odavdje đubre gadljivo smrdljivo, goni se u veliku smrdiju i tamo jedi govna koliko voliš.pizzon wrote:
katolicke crkve u srbiji niko ne obnavlja, samo se odrzavaju, niko ih ne dira.
dok vi tamo divljate ko indijanci ili zveri
na području Republike Hrvatske u tijeku Domovinskog rata potpuno je uništeno 65 župnih crkvi, pedeset i jedna ostale crkve, 88 kapelica, 66 župnih kuća i dvorana, 7 samostana, 15 groblja, 88 križeva na otvorenom, što, ako se samo to zbroji, iznosi 380 potpuno uništenih sakralnih objekata, ili "ranjenih crkava u Hrvata". - See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO#sthash.7oJhCEAq.dpuf
Guest- Guest
smrad opet jede g...aRegoč wrote:Da, simbol ste u pjesmama koje ste izmislili. U stvarnosti ste bili pomoćni turski vojnici koji su se bavili pljačkom, paležom i silovanjima.pizzon wrote:Regoč wrote:S Turcima ste stoljećima haračili Hrvatskom, ubijali ste i klali kao četnici od 41. do 45. pa ponovno intenzivno od 90. do 95. A i još ponekad znate zaklati pokojega Hrvata kao "zbog cure".pizzon wrote:reci, mamicu ti jebem ustasku !
gde su srbi branili, nasilno, neku aktivnost u hrvatskoj veznao za bilo sta i bilo gde ?
pises gluposti. srbi su simbol hajducije vs turske i turaka na balkanu.
pa vi ste ti koji zajedno sa poturicama tokom celog 20. veka koljete srbe.
bilo bosnjacima ili šiptarima, i sad kenjas.
Bitka kod Nikopolja - Wikipedija
Guest- Guest
Sjedi jedan gluperdo i uhvati se knjige drugi put prije nego nešto i pomisliš napisati.Braćala wrote:jasambrend wrote:
Kurca ti ne kužiš...8 godina ste orgijali po cijeloj bivšoj državi, uništili milijune života i onda se čudili kad vam je netko blagu vaspitnu stisnuo...ako misliš da ste nešto najebali pogledaj što ste Sarajevu i Vukovaru napravili...Zadar ste počastili s 12 000 projektila, ubili preko 500 ljudi na podrucju tog grada i kao vi ste na kraju najviše stradali...pa koji kurac ste uopće tražili tamo, koji kurac ste Dubrovnik razarali...pa jel ti uopće razumiješ koliko je zla tvoja "nejac" nanijela prije, nego su pobjegli...ma nema smisla ništa dalje objašnjavati...
nema smisla ista objasnjavati, pogotovo kada si patoloski zadojen mrznjom...
a kada spominjes zadar i dubrovnik, da vam srpske vojske nije bilo-to hrvatska nikada ne bi bila, razumes. da ste ostali pod venecijancima, mozda bi od vas i bilo ljudi...
Guest- Guest
rekoh ti blento knjigu u rukeBraćala wrote:Regoč wrote:
Državni kontinuitet postoji neprekidno,
hrvat ne bi bio hrvat da ne svojata nesto sto nije njegovo...
kakve veze ima hrvatska sa drzavno-pravnim identitetom austro-ugarske, osim sto je bila okupirana teritorija vekovima.
Guest- Guest
Koliko vidim pomoć ti ne treba, sasvim lijepo razvaljuješ prekodrince i bez naše pomoćiNoor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
Guest- Guest
Page 24 of 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 24 of 32