Dacic proziva HR vlast
Page 9 of 32
Page 9 of 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Ako se odnosi na mene, pišem samo istinu. Nisam Srbin.Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Ako se odnosi na mene, pišem samo istinu. Nisam Srbin.Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
hrvati su poznati po tome sto govore istinu...
Guest- Guest
Je, kako da ne. Sve se čvrste delije igrale nasred zemlje Srbije. Ali vas ni na Kosovu ne čuju.Braćala wrote:Regoč wrote:Da, mi smo s Turcima jurišali na Siget i Beč te im davali da nam jebu šukunbabe, a poslije pisali pjesme da nas genocidišu.Braćala wrote:max123 wrote:svetosavska bagra neda mira.a ruke su im jos krvave od 90ih.koljuci od slovenije,hrvatske,bosne do albanije.sa svetosavskim ciganima samo i iskljucivo silom,jer drugaciji jezik bagra nerazumi...
vama su ruke krvave zadnjih 200 godina, pa nikome nista.
ali jebiga, obraz kao djon...
nista ne treba da cudi od najhrabrijeg naroda na svetu...
niste vi davali turcima, davali ste svakome i dalje dajete....
pizzon wrote:
katolicke crkve u srbiji niko ne obnavlja, samo se odrzavaju, niko ih ne dira.
dok vi tamo divljate ko indijanci ili zveri
u hrvatskoj ih obnavljaju vjernici, a pravoslavne država!
Guest- Guest
Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
Bogtejeba glupog...sami su iz Zadra doslovce preko noći otišli netom prije strašnog granatiranja u kojem su poginuli deseci civila....jebo vam Bog mater usranu pa koji kurac ste civilne zgrade gađali, jel znaš možda što je ta vaša stoka u Škabrnji napravila i koliko su civila samo tamo poklali, ma kako vas samo nije sram srati o nečemu o čemu pojma nemate...ma s vama je najbolje ne imati posla...Jel smo mi možda granatirali Sid ili Apatin koji su nam u dometu bili, nismo... vaša stoka je i Orkanima s kazetnim punjenjem gađala gusto naseljena područja samo da pogine što više civila...što se mene tiče, nakon svega u Oluji je trebalo sve zasuti napalmom jer sa stokom nema drukčijeg načina, a niti razgovora...1991. su ljudi u šoku bili što im je sve "nejac" radila, a čim smo se donekle naoruzali, nigdje više junaka...jebem li vam pleme kukavičko i blentavo...ti seres iz naslonjača o nečemu o čemu pojma nemaš, a ja sam to proživljavao od tvojih sunarodnjaka... četiri godine pod granatama i općom opasnosti, i sad ćeš mi tu pamet prosipati i srati kako smo vas ugrožavali...ma kamo sreće da jesmo...
Last edited by jasambrend on 2/8/2016, 10:42; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Da, baš smo grozni, dali smo im sva prava, uzeli za svoje sugrađane. Koji smo mi genocidaši.Braćala wrote:Regoč wrote:S Turcima ste stoljećima haračili Hrvatskom, ubijali ste i klali kao četnici od 41. do 45. pa ponovno intenzivno od 90. do 95. A i još ponekad znate zaklati pokojega Hrvata kao "zbog cure".pizzon wrote:reci, mamicu ti jebem ustasku !
gde su srbi branili, nasilno, neku aktivnost u hrvatskoj veznao za bilo sta i bilo gde ?
izolovani incidenti u odnosu na ono sto ste vi radili srbima...
Braćala wrote:Noor wrote:
a pravoslavne država!
ko je rusio taj i obnavlja...
što onda katoličke ne obnavljate???
Guest- Guest
jasambrend wrote:Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
Bogtejeba glupog...sami su iz Zadra doslovce preko noći otišli netom prije strašnog granatiranja u kojem su poginuli deseci civila....jebo vam Bog mater usranu pa koji kurac ste civilne zgrade gađali, jel znaš možda što je ta vaša stoka u Škabrnji napravila i koliko su civila samo tamo poklali, ma kako vas samo nije sram srati o nečemu o čemu pojma nemate...ma s vama je najbolje ne imati posla...Jel smo mi možda granatirali Sid ili Apatin koji su nam u dometu bili, nismo... vaša stoka je i Orkanima s kazetnim punjenjem gađala gusto naseljena područja samo da pogine što više civila...što se mene tiče, nakon svega u Oluji je trebalo sve zasuti napalmom jer sa stokom nema drukčijeg načina, a niti razgovora...1991. su ljudi u šoku bili što im je sve "nejac" radila, a čim smo se donekle naoruzali, nigdje više junaka...jebem li vam pleme kukavičko i blentavo...ti seres iz naslonjača o nečemu o čemu pojma nemaš, a ja sam to proživljavao od tvojih sunarodnjaka... četiri godine pod granatama i općom opasnosti, i sad ćeš mi tu pamet prosipati i srati kako smo vas ugrožavali...ma kamo sreće da jesmo...
koliko su te puta ubili cetnici do sada, 5, 6 puta?
Guest- Guest
Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
a pravoslavne država!
kod nas su katolicke netaknute, nemamo sta obnavljati...
Guest- Guest
Da, simbol ste u pjesmama koje ste izmislili. U stvarnosti ste bili pomoćni turski vojnici koji su se bavili pljačkom, paležom i silovanjima.pizzon wrote:Regoč wrote:S Turcima ste stoljećima haračili Hrvatskom, ubijali ste i klali kao četnici od 41. do 45. pa ponovno intenzivno od 90. do 95. A i još ponekad znate zaklati pokojega Hrvata kao "zbog cure".pizzon wrote:reci, mamicu ti jebem ustasku !
gde su srbi branili, nasilno, neku aktivnost u hrvatskoj veznao za bilo sta i bilo gde ?
pises gluposti. srbi su simbol hajducije vs turske i turaka na balkanu.
pa vi ste ti koji zajedno sa poturicama tokom celog 20. veka koljete srbe.
bilo bosnjacima ili šiptarima, i sad kenjas.
Regoč wrote:
Da, simbol ste u pjesmama koje ste izmislili. U stvarnosti ste bili pomoćni turski vojnici koji su se bavili pljačkom, paležom i silovanjima.
mhm
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
a pravoslavne država!
pa ove kod nas ste zrokali...što ih ne popravljate?
Guest- Guest
Noor wrote:
ko ih zrokao?
Guest- Guest
U Srbiji rata nije bilo. Tek gospićki primjer da vidite što je ostalo iza vas.pizzon wrote:
Jesmo. Nema o nama izreke "laže ko Srbin".Braćala wrote:Regoč wrote:Ako se odnosi na mene, pišem samo istinu. Nisam Srbin.Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
Regoč wrote:U Srbiji rata nije bilo. Tek gospićki primjer da vidite što je ostalo iza vas.pizzon wrote:
hm, a koliko je ono srpskih civila likvidirano u gospicu?
Guest- Guest
Regoč wrote:Jesmo. Nema o nama izreke "laže ko Srbin".Braćala wrote:Regoč wrote:Ako se odnosi na mene, pišem samo istinu. Nisam Srbin.Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
a gde postoji ta izreka, u hrvatskoj?
Guest- Guest
Mogli ste onu u Gospiću. Ili ovu u Laslovu.Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
a pravoslavne država!
Braćala wrote:Noor wrote:
ko ih zrokao?
aj ne pravi se glup...na području Hrvatske u tijeku DR potpuno ste uništili 65 župnih crkvi, 50-ak ostalih crkava, 88 kapelica, 66 župnih kuća i dvorana, 7 samostana, 15 groblja, 88 križeva na otvorenom...ukupno 380 potpuno uništenih sakralnih objekata.
Veliki broj je i teško oštećen tako da je u Hrvatskoj srpski agresor ukupno uništio, što potpuno, što teško, što djelomično, ni manje ni više nego oko 1.500 kršćanskih sakralnih objekata. Kršćanske crkve stradale su u Vukovaru, Kninu, Voćinu, Dubrovniku, Kijevu, Badanju (župa Drniš) i da ne nabrajamo dalje, jer od svih tih katoličkih crkava ostao je samo – kamen.
http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO
Last edited by Noor on 2/8/2016, 10:57; edited 2 times in total
Guest- Guest
Braćala wrote:jasambrend wrote:Braćala wrote:da li ti uopste verujes u ove gluposti koje prosipas ovde?
koliko su te puta ubili cetnici do sada, 5, 6 puta?
Pa picka ti materina glupa glup si ko konj... dođi to u Škabrnju pitati nekog...da ti je bar jednom granata pored uha fijuknula možda bi manje glup bio...ne seri o stvarima o kojima pojma nemaš...sad bih te išao u Beograd isprepickati samo mi te žao kad tako ne kužiš ništa...
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 9 of 32