Madame boudoir (chat)
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
il mislis na vebera i crvenka:)
dijagram-
2015-08-09
haha!pa na vebera i crvenog,normalno 8-)
2014-04-12
veber wrote:s golikove.
gdje si ti to bio, glupane?
moraš skrenut u vinkovačku, pa lijevo na parkiralište do kraja
Kakadu ima dva ulaza, kroz cijelu zgradu, iza je pored apoteke
ti si bio u Volti
to je stjecište penzionera i lokalnih alkoholičara
crvenkasti-
2014-04-17
ti znas da sam ti vjeran pa me zacudilo:)maggie13 wrote:haha!pa na vebera i crvenog,normalno 8-)
dijagram-
2015-08-09
:Ddijagram wrote:ti znas da sam ti vjeran pa me zacudilo:)maggie13 wrote:haha!pa na vebera i crvenog,normalno 8-)
U to nisam nikad posumnjala B-)
2014-04-12
kakadu, parking.crvenkasti wrote:veber wrote:s golikove.
ti si bio u Volti
koji kiosk se nalazi na krizanju bastijanove i golikove?
2014-12-30
Haha kud se guraš...dijagram wrote:ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
Guest- Guest
Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
dijagram-
2015-08-09
mozda je tebi ovaj cetnik zanimljiv.maggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
meni nije.
2014-12-30
Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
Pazi sta radiš. Izvjesca joj podnosim svaku večer.
Samo nemoj joj reci da sam je odala...
Last edited by Noor on 30/7/2016, 22:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
veber wrote:kakadu, parking.crvenkasti wrote:veber wrote:s golikove.
ti si bio u Volti
imaju dva, pekara i tisak
nije kakadu kod tih kioska, sve si zajebo
crvenkasti-
2014-04-17
Samo daj,sredit ce tebe S.Noor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
dijagram-
2015-08-09
pitao sam za kiosk, ne za kakadu.crvenkasti wrote:veber wrote:kakadu, parking.crvenkasti wrote:veber wrote:s golikove.
ti si bio u Volti
imaju dva, pekara i tisak
nije kakadu kod tih kioska, sve si zajebo
ako si stvarno u zg, nademo se sutra kod koncareve ambulante i izsakeatamo se.
2014-12-30
preozbiljan si,veberu..;Pveber wrote:mozda je tebi ovaj cetnik zanimljiv.maggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
meni nije.
2014-04-12
A tebe tvoja Ž.dijagram wrote:Samo daj,sredit ce tebe S.Noor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:
ovo je biznis, nista flert
Guest- Guest
moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:ovo je biznis, nista flertmaggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
2014-04-12
Onda najbolje mir.Noor wrote:A tebe tvoja Ž.dijagram wrote:Samo daj,sredit ce tebe S.Noor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:
Haha kud se guraš...
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:Haha kud se guraš...dijagram wrote:
ovo je biznis, nista flert
Ni Lozančić to ne bi bolje od nas ;)
Guest- Guest
ti znas da me ni suvremeni radari ne mogu locirati:)Noor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:
Haha kud se guraš...
Ni Lozančić to ne bi bolje od nas ;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Onda najbolje mir.Noor wrote:A tebe tvoja Ž.dijagram wrote:Samo daj,sredit ce tebe S.Noor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:
Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)
Ahaha..kaje prpaaaaa, a?!
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50