Madame boudoir (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
Nima više u moru ništa, vidla riba plastiku, pa pobigla.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Ako ti sto zateze mogu intervenirati.Noor wrote:Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itddijagram wrote:Ma daj, steta.Noor wrote:Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajladijagram wrote:Takve je nekada nosila nasa S.Noor wrote:
To na plazu u cetvrtak
Nosi li i dalje? :)
Fino su joj pristajale
Kažem...smotana je i neozbiljna.
Možda se zaljubila
Siguran sam da bi malo pogurala:)
Dobro,mozda bih se trebao malo potruditi ali,...
dijagram-
2015-08-09
hmmm,mozda i slabi...meni od mente samo zakruli...crvenkasti wrote:Ljubav jača čovjeka, a čaj od mente je dobar za želudac.
2014-04-12
crvenkasti wrote:Nima više u moru ništa, vidla riba plastiku, pa pobigla.
Veliš...najbolje je sam sa sobom pričat :D
Guest- Guest
Marcelus me najviše nervira, veber mi nije ništa prema marcelusu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvaladijagram wrote:Ako ti sto zateze mogu intervenirati.Noor wrote:Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itddijagram wrote:Ma daj, steta.Noor wrote:Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajladijagram wrote:
Takve je nekada nosila nasa S.
Nosi li i dalje? :)
Fino su joj pristajale
Možda se zaljubila
Guest- Guest
Drvofix nije dobro ljepilo za stolicu, jer pukne.
Najbolje neko fleksibilno, stolica se mrda.
Najbolje neko fleksibilno, stolica se mrda.
crvenkasti-
2014-04-17
Onda je mos pozdraviti.Noor wrote:Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvaladijagram wrote:Ako ti sto zateze mogu intervenirati.Noor wrote:Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itddijagram wrote:Ma daj, steta.Noor wrote:
Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajla
Možda se zaljubila
Kazi,onaj lijepi zgodni pametni gospodin sto ti je par slatkih pusica dao pa si se sva rastopila:)
dijagram-
2015-08-09
crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
ponekad se ponadam da je mamac zapravo parangal
i pomislim da se i ja smin malo krišom zakačit.
nema srbende ili se nije htio javit.
2014-12-30
Ma neću joj to reci...pomislit ce da znam i sve ostalo :Ddijagram wrote:Onda je mos pozdraviti.Noor wrote:Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvaladijagram wrote:Ako ti sto zateze mogu intervenirati.Noor wrote:Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itddijagram wrote:
Ma daj, steta.
Možda se zaljubila
Kazi,onaj lijepi zgodni pametni gospodin sto ti je par slatkih pusica dao pa si se sva rastopila:)
Guest- Guest
opet ti na nejac, pa dosta viseveber wrote:crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
dijagram-
2015-08-09
Samo bi bilo,a otkud ga ti znas, i pogled poprijeko,...poprecne sile:)Noor wrote:Ma neću joj to reci...pomislit ce da znam i sve ostalo :Ddijagram wrote:Onda je mos pozdraviti.Noor wrote:Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvaladijagram wrote:Ako ti sto zateze mogu intervenirati.Noor wrote:
Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itd
Možda se zaljubila
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
cut the crap, kad si bio u kakaduu?
crvenkasti-
2014-04-17
Rezne sile u pogledu i torzija rukedijagram wrote:Samo bi bilo,a otkud ga ti znas, i pogled poprijeko,...poprecne sile:)Noor wrote:Ma neću joj to reci...pomislit ce da znam i sve ostalo :Ddijagram wrote:Onda je mos pozdraviti.Noor wrote:Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvaladijagram wrote:
Ako ti sto zateze mogu intervenirati.
Guest- Guest
govno koje spocitava drugima, seronja bez muda.dijagram wrote:opet ti na nejac, pa dosta viseveber wrote:crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:
kome to? crvenom?
usudi se štafli nesto rec. nabijem ga na kurac, govno od covjeka, a pride ima hr dokumente i pljuje po hrvatkoj.
2014-12-30
haha, popustila bi dva tri zgloba najmanje:)Noor wrote:Rezne sile u pogledu i torzija rukedijagram wrote:Samo bi bilo,a otkud ga ti znas, i pogled poprijeko,...poprecne sile:)Noor wrote:Ma neću joj to reci...pomislit ce da znam i sve ostalo :Ddijagram wrote:Onda je mos pozdraviti.Noor wrote:
Ma čujem se ja s njom kad trebam...hvala
nego ti budi umilna
mogu ja nalozit i ovo
od one ostrokondze predmete u ladicu, pa zadnje, iza godisnjeg,bozica,uskrsa i slicno:)
dijagram-
2015-08-09
crni nissan patrol, parkao direkt ispred, auto sav prljav od blata...crvenkasti wrote:veber wrote:crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:
kome to? crvenom?
2014-12-30
veber je pizda, veber je pizda, jeee
pizda, pizda
pizda, pizda
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:crni nissan patrol, parkao direkt ispred, auto sav prljav od blata...crvenkasti wrote:veber wrote:crveni jede govna, uobicajeno i spotcitava covjeku sto je covjek, nije se pojavio u galeriji, a za svaki slucaj sam otisao u voltino, kakadu.frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:
tebe...ne bari crveni frakciju ;P
s vinkovačke ili iza, kod apoteke?
crvenkasti-
2014-04-17
Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
2014-04-12
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50