Madame boudoir (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
u 5 u galeriji ionako nije u voltinomdarla wrote:veber wrote:
otisao na teletinu pod pekom...
A pice sa Crvenim?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
imam traume jbg, jučer isto od zubara, morao sam sjesti pol sata u park i zurit u rijeku da dođem sebi :^^
veber wrote:
u 5 u galeriji ionako nije u voltinom
Di je ta galerija isto u Voltinom?
darla- Admin
2015-10-22
Jebate..pa ima važnijih stvari na forumu....doci ce on većdarla wrote:Noor wrote:
Nek si ti njima rekla..noćas su čitavu jednu temu potaracali i spržili...
Tre se tu srami doci vidim
A njemu nije problem, ko ni meni , svaku drugu temu pretvoriti u chat..eto, noćas smo imali premijeru
Sorryte admini...vis major je to
Guest- Guest
kic wrote:imam traume jbg, jučer isto od zubara, morao sam sjesti pol sata u park i zurit u rijeku da dođem sebi :^^
Dobro da me onda nisi pitao, koliko zubiju cu ti izvaditi
darla- Admin
2015-10-22
ova noorka će mi pokvarit sve moje ustashe, ostat ćemo ja i deda sami, a to savezništvo je ko da imam Italiju uz sebe-
Noor wrote:
Jebate..pa ima važnijih stvari na forumu....doci ce on već
A njemu nije problem, ko ni meni , svaku drugu temu pretvoriti u chat..eto, noćas smo imali premijeru
Cuj ju kako je neispavana , pa zajebavam se.
Je pa nocas sam u bunilu vidjela pace prisutvovala na kratko
Sve cu ja vas na chat docerat
darla- Admin
2015-10-22
kic wrote:ova noorka će mi pokvarit sve moje ustashe, ostat ćemo ja i deda sami, a to savezništvo je ko da imam Italiju uz sebe-
Dobro ajde i Regoc se drzi
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:kic wrote:imam traume jbg, jučer isto od zubara, morao sam sjesti pol sata u park i zurit u rijeku da dođem sebi :^^
Dobro da me onda nisi pitao, koliko zubiju cu ti izvaditi
ma ništa vađenje, ali moram reći da me podsjetilo na American Psycho, u smislu da je odvrnuo radio, i pričao sa sestrom o pjesmama koje su išle, tako je opisivao smrt prvog vokala AC/DC-a tj Bon Scotta, pa smo preko Iggy Popove devastirajuće mladosti, došli do NWOBHMa, bilo je morbidno ali i zanimljivo..
inače uvijek sam htio pročitati knjigu Amercan Psycho da vidim te pasuse kad opisuje albume prije nego što nekog izmasakrira, doć će na red već..
kic wrote:
ma ništa vađenje, ali moram reći da me podsjetilo na American Psycho, u smislu da je odvrnuo radio, i pričao sa sestrom o pjesmama koje su išle, tako je opisivao smrt prvog vokala AC/DC-a tj Bon Scotta, pa smo preko Iggy Popove devastirajuće mladosti, došli do NWOBHMa, bilo je morbidno ali i zanimljivo..
inače uvijek sam htio pročitati knjigu Amercan Psycho da vidim te pasuse kad opisuje albume prije nego što nekog izmasakrira, doć će na red već..
Moderni neki zubar. Meni je moj sila kako smo obiteljski frendovi, onda je opusten, svako malo na telefon, a ja sa svime onime u ustima, zadnji put mi se tehnicar smilovao, pa mi izvadio to sve i rekao mozete usta zatvoriti, dok sef naklapa .
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:kic wrote:ova noorka će mi pokvarit sve moje ustashe, ostat ćemo ja i deda sami, a to savezništvo je ko da imam Italiju uz sebe-
Dobro ajde i Regoc se drzi
regoch mi ne treba, s njim ne bi prešli dalje od Donjeg Zagreba jer bi stalno predbacivao da koristim krive riječi dok motiviram crnu legiju iza sebe.. :^^
Pa ok...nije bilo tu mač...ili ?!darla wrote:Noor wrote:
Jebate..pa ima važnijih stvari na forumu....doci ce on već
Cuj ju kako je neispavana , pa zajebavam se.
Je pa nocas sam u bunilu vidjela pace prisutvovala na kratko
Sve cu ja vas na chat docerat
Guest- Guest
darla wrote:kic wrote:
Moderni neki zubar. Meni je moj sila kako smo obiteljski frendovi, onda je opusten, svako malo na telefon, a ja sa svime onime u ustima, zadnji put mi se tehnicar smilovao, pa mi izvadio to sve i rekao mozete usta zatvoriti, dok sef naklapa .
je zanimljivo mi je slušati o glazbi, ponekad bih htio nešto i nadodati ali jel :^^
fala kurcu jelde :^^
kic wrote:ova noorka će mi pokvarit sve moje ustashe, ostat ćemo ja i deda sami, a to savezništvo je ko da imam Italiju uz sebe-
Jbg.....partizanke su vrela krv
Last edited by Noor on Sat 30 Jul - 15:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:
regoch mi ne treba, s njim ne bi prešli dalje od Donjeg Zagreba jer bi stalno predbacivao da koristim krive riječi dok motiviram crnu legiju iza sebe.. :^^
Ti nauci korienski, pa ces biti jos jaci i bolji
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
Pa ok...nije bilo tu mač...ili ?!
Ma nije, jedna tema vise manje
Ma ja to navijam da imamo tu nasu birtijicu za insomnicare
darla- Admin
2015-10-22
kic wrote:
je zanimljivo mi je slušati o glazbi, ponekad bih htio nešto i nadodati ali jel :^^
Sad kad dodjes slijedeci puta, onda kazes cek sad prvo ja referat, na ono od prosli puta, onda vi mozete dalje
darla- Admin
2015-10-22
Treba poneki night dernek.....nahrani dušu ;)darla wrote:Noor wrote:
Pa ok...nije bilo tu mač...ili ?!
Ma nije, jedna tema vise manje
Ma ja to navijam da imamo tu nasu birtijicu za insomnicare
Guest- Guest
Noor wrote:kic wrote:ova noorka će mi pokvarit sve moje ustashe, ostat ćemo ja i deda sami, a to savezništvo je ko da imam Italiju uz sebe-
Jbg.....partizanke su vrela krv
ali desničari su očiti veći don juani-
darla wrote:kic wrote:
Sad kad dodjes slijedeci puta, onda kazes cek sad prvo ja referat, na ono od prosli puta, onda vi mozete dalje
e to :D al porastao mi je u očima, zna znanje-
Noor wrote:
Treba poneki night dernek.....nahrani dušu ;)
Yep, Fraksn, Prcko i ja smo imali noc ranije.
darla- Admin
2015-10-22
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50