Madame boudoir (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
dijagram wrote:Onda najbolje mir.Noor wrote:A tebe tvoja Ž.dijagram wrote:Samo daj,sredit ce tebe S.Noor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:
Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)
Pazi sta radiš. Izvjesca joj podnosim svaku večer.
Ahaha..kaje prpaaaaa, a?!
Guest- Guest
ak mi das pusu opusti cu semaggie13 wrote:preozbiljan si,veberu..;Pveber wrote:mozda je tebi ovaj cetnik zanimljiv.maggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
meni nije.
2014-12-30
ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)Noor wrote:
Haha kud se guraš...
Samo nemoj joj reci da sam je odala...
Ni Lozančić to ne bi bolje od nas ;)
2014-04-12
ne ljubim ni sebe po ovoj vrucini..prezahtjevan si 8-)veber wrote:ak mi das pusu opusti cu semaggie13 wrote:preozbiljan si,veberu..;Pveber wrote:mozda je tebi ovaj cetnik zanimljiv.maggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
meni nije.
2014-04-12
Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:
Pomislio sam da su nas otkrili, megi je vjestica,sve vidi,sve kuzi,sve zna, koliko god se skrivamo:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ti znas da me ni suvremeni radari ne mogu locirati:)Noor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.dijagram wrote:
Lako kad operiraš ispod njih....
Guest- Guest
:P samo malo maste jos i sve bude jasno.dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:
Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.
2014-04-12
Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;PNoor wrote:
Mene je megi zamolila da te pazim under cover..eto sad znaš.
Pazi sta radiš. Izvjesca joj podnosim svakuda večer.
Guest- Guest
maggie13 wrote::P samo malo maste jos i sve bude jasno.dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:
moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;P
dijagram-
2015-08-09
Mogu gdje treba, to valja znati.Noor wrote:Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:maggie13 wrote:
moramo se potpomagat.ja pratim tvoje kad te nema,ti moje...to je vec forumska obavjestajna sluzba ;P
dijagram-
2015-08-09
Yes, sir!dijagram wrote:Mogu gdje treba, to valja znati.Noor wrote:Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:ni ovaj Markic.mi smo zakon..:DNoor wrote:
Guest- Guest
e tako, a sad 20 sklekova, tek vjezbe radi:)Noor wrote:Yes, sir!dijagram wrote:Mogu gdje treba, to valja znati.Noor wrote:Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)dijagram wrote:Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)maggie13 wrote:
ni ovaj Markic.mi smo zakon..:D
dijagram-
2015-08-09
Je..kak da ne, prekasno je :)dijagram wrote:e tako, a sad 20 sklekova, tek vjezbe radi:)Noor wrote:Yes, sir!dijagram wrote:Mogu gdje treba, to valja znati.Noor wrote:Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)dijagram wrote:
Lako vam sa mnom kad sve kazem,..mislim, otprilike:)
Guest- Guest
ok, onda veber i crveni po 10Noor wrote:Je..kak da ne, prekasno je :)dijagram wrote:e tako, a sad 20 sklekova, tek vjezbe radi:)Noor wrote:Yes, sir!dijagram wrote:Mogu gdje treba, to valja znati.Noor wrote:
Kad nemres šutjeti...na lakat bi progovorio :)
cisto da se zagriju
dijagram-
2015-08-09
malimaggie13 wrote:ne ljubim ni sebe po ovoj vrucini..prezahtjevan si 8-)veber wrote:ak mi das pusu opusti cu semaggie13 wrote:preozbiljan si,veberu..;Pveber wrote:mozda je tebi ovaj cetnik zanimljiv.maggie13 wrote:Mislite da nas zanima vase flertovanje.pa imamo frakciju i prcija,daleko su zabavniji :D
meni nije.
2014-12-30
Jel crveni izguran sa scene bez da je pala krv?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dogovorili su se za dejt,veber i on..prije toga su malo hinili netrpeljivost,da ne ispadnu bas preociti ;P
2014-04-12
hoćeš reći da uzajamno gaje intenzivne emocije?maggie13 wrote:Dogovorili su se za dejt,veber i on..prije toga su malo hinili netrpeljivost,da ne ispadnu bas preociti ;P
2016-03-09
evo me, i umio se i opro zube i kavu napravio
sad srčem..a vidim tu mi i moja Ona
2014-04-19
cheese ..da vidimo zube ..na pregled.prckov wrote:evo me, i umio se i opro zube i kavu napravio
2016-03-09
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50