Madame boudoir (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
e to je vec dosadno:)Noor wrote:To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:nije ako si mastovitaNoor wrote:dijagram wrote:najbolje zajedno odmorit u krevetu:)Noor wrote:
Evo...opet doma, to je za starce...ne za mene ;P
Dosadno
mala pomoc, kratku aljinicu
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
To na plazu u cetvrtakdijagram wrote:e to je vec dosadno:)Noor wrote:To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:nije ako si mastovitaNoor wrote:dijagram wrote:
najbolje zajedno odmorit u krevetu:)
Dosadno
Guest- Guest
Treba u planine otic...prevruce je..
2014-04-12
Takve je nekada nosila nasa S.Noor wrote:To na plazu u cetvrtakdijagram wrote:e to je vec dosadno:)Noor wrote:To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:nije ako si mastovitaNoor wrote:
Dosadno
Nosi li i dalje? :)
Fino su joj pristajale
dijagram-
2015-08-09
antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
dijagram-
2015-08-09
samo vodu pijem :Ddijagram wrote:antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
2014-04-12
moja cura, a moze malo i cajke, barem od lipe, sipka:)maggie13 wrote:samo vodu pijem :Ddijagram wrote:antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
dijagram-
2015-08-09
pijem cajeve deset mjeseci,a ova dva samo ako bas moram..;)dijagram wrote:moja cura, a moze malo i cajke, barem od lipe, sipka:)maggie13 wrote:samo vodu pijem :Ddijagram wrote:antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
2014-04-12
za tri mjeseca bus cvilila da ti je zima.maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
zene...
2014-12-30
Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajladijagram wrote:Takve je nekada nosila nasa S.Noor wrote:To na plazu u cetvrtakdijagram wrote:e to je vec dosadno:)Noor wrote:To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..dijagram wrote:
nije ako si mastovita
Fino su joj pristajale
Guest- Guest
mentu i zeleni i ljeti popijemmaggie13 wrote:pijem cajeve deset mjeseci,a ova dva samo ako bas moram..;)dijagram wrote:moja cura, a moze malo i cajke, barem od lipe, sipka:)maggie13 wrote:samo vodu pijem :Ddijagram wrote:antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
dijagram-
2015-08-09
ne bih cvilila jer bih se za mjesec vratila..ja sam prakticna ;)veber wrote:za tri mjeseca bus cvilila da ti je zima.maggie13 wrote:Treba u planine otic...prevruce je..
zene...
2014-04-12
Ma daj, steta.Noor wrote:Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajladijagram wrote:Takve je nekada nosila nasa S.Noor wrote:To na plazu u cetvrtakdijagram wrote:e to je vec dosadno:)Noor wrote:
To jesam...vec smišljam sto cu obuci u ponedjeljak na posao..
Fino su joj pristajale
dijagram-
2015-08-09
Volio bih da me netko hoće glorificirat.
crvenkasti-
2014-04-17
ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
ponekad se ponadam da je mamac zapravo parangal
i pomislim da se i ja smin malo krišom zakačit.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mente nisam obozavatelj..zeleni,da :)dijagram wrote:mentu i zeleni i ljeti popijemmaggie13 wrote:pijem cajeve deset mjeseci,a ova dva samo ako bas moram..;)dijagram wrote:moja cura, a moze malo i cajke, barem od lipe, sipka:)maggie13 wrote:mdijagram wrote:
antonio,...oladi ladnim ledenim cajem:)
samo vodu pijem :D
2014-04-12
Ljubav jača čovjeka, a čaj od mente je dobar za želudac.
crvenkasti-
2014-04-17
tako lijep miris,okus,mmmmmmmaggie13 wrote:mente nisam obozavatelj..zeleni,da :)dijagram wrote:mentu i zeleni i ljeti popijemmaggie13 wrote:pijem cajeve deset mjeseci,a ova dva samo ako bas moram..;)dijagram wrote:moja cura, a moze malo i cajke, barem od lipe, sipka:)maggie13 wrote:
m
samo vodu pijem :D
poput zgodne zene:)
dijagram-
2015-08-09
Predmete trpa u ladice i nist ne rješava...i kad vidi koliko ih skupi, a stranke zovu i dolaze po dozvole..onda je uhvati panika i cvili..jaooo, kad cu to stici ..otkud to sve...koje da prije..itddijagram wrote:Ma daj, steta.Noor wrote:Ma ima preko 80 kg...zapustila se, a i smotana je ko sajladijagram wrote:Takve je nekada nosila nasa S.Noor wrote:To na plazu u cetvrtakdijagram wrote:
e to je vec dosadno:)
Fino su joj pristajale
Kažem...smotana je i neozbiljna.
Možda se zaljubila
Guest- Guest
to je bilo nekad,dok mi je pjesme pisao i slikice slao..;@frakcija wrote:ja mislim da crveni bari tebe.maggie13 wrote:tebe...ne bari crveni frakciju ;Pveber wrote:kome to? crvenom?maggie13 wrote:Kakav bio,da bio, ubit ce ga prci ;D
ponekad se ponadam da je mamac zapravo parangal
i pomislim da se i ja smin malo krišom zakačit.
Samo ti 8-)
2014-04-12
Nima više u moru ništa, vidla riba plastiku, pa pobigla.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50