ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ispričavamo se....

Page 11 of 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Go down

Ispričavamo se.... - Page 11 Empty Re: Ispričavamo se....

Post by michaellcmacha 31/7/2016, 01:04

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:o, dis miha, jes dobar
dobar.. šta god to značilo...:)
jes dobar, znaci jesi li dobro na svim planovima, od zdravlja pa nadalje
ma kužimo se... jbg za sad je dobro... pumpa se polagano oporavlja... valjda.... ovo sve ostalo može i sa mnom a može i bez mene...
pumpa pocela kasljucat, a
bas te ne vidjeh jedan period pa sam pitao za tebe al se nitko nije udostojio da odgovori
drago mi je da si tu
mene i inače nema od proljeća pa do pred kraj ljeta, a ovaj moj preduskrsni "incident" sa pumpom bi mnoge držao prekoviše uz mob ili komp... meni je draža livada, njiva i vrt, samo me ubi siesta od 10 do 4.... u toj dnevnoj periodi sam ponajviše volio odraditi pogotovo one teže poslove, a sad bjež pod strehu u lad...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2016, 01:16

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
dzango ustasa a   affraid :D,
ustaška država, ustaški forum, ugroza, bla bla..ovdje svaki dan ima deset godina i bolje se uklopio nego pola lokalnih..što to govori.. geek
Da sam omatorio. Ni ovo vino više ne radi.
promijeni piće i film u glavi..najlakse i najjeftinije drunken
SAd ću da sipam još jedno, pa da vidim.
E tako..sace da radi :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2016, 02:55

dzango wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Uklopio se među ustaše. Kao i naš admin.
rekoh ja da su tebi ustaše ostavile neku jebenu traumu.... da tvoji nisu ko i vučićevi "postradavali" od ustaša ;)
aj kruva ti, dzangara se uklopio na forumu sa ustashama bolje nego sa nekijem srbima,  zajeban je on neki igrac
jesi ti vidio to...;D
Da sam ustaša, bio bi admin.
Ovako si samo četnik, pa žuč žvaćeš ko duvan, u prazno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2016, 08:57

tre911 wrote:
dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
gle ne znam to u vezi srpstva i upražnjavanja istog... al evo ja odkad su prestala ratna djelovanja hrvatstvo upražnjavam uzgojem rajčica, paprika što ljutih što slatkih i još svašta nešto tipa batati, stevije, kineski jamovi gorke dinje, peruanske jagode i maca i slično, ali rajčicei paprike nisu sve crne ima pokoja i vedrijih boja.... ;)... što se tiče vjerovanja oni srbi koji su bili u "gromovima" niti su srbovali a još manje četnikovali i koliko se sjetim svi su bili ok fajteri.... a neki od njih su i poginuli.... slava im i laka im hrvatska gruda...
Dobro, aj bar da nas nisu obrukali :P....btw zavidim ti na tom hobiju. Ja sto stariji sve mi je veca zelja da imam svoju bastu i tako neke egzotike ali nespojivo zasada
ja sam ove godine, iako zdravstveno limitiran, posadio nekih 40 sorti rajčica ukupno cca 200 strukova, oko 10-tak sorti slatkih paprika ukupno cca 400 strukova i oko 15-tak sorti ljutica ukupno oko 100 strukova plus sve ostalo još cca 1000 sadnih kućica i sad u strogom jutarnjem i popodnevnom rasporedu obilazak trganje zaperaka, pinciranje i općenito provjera kondicije svake pojedine biljke plus prevencija da se to sve ne razboli sad kad krenu magle... evo baš mu večeras unuče slavi rođendan i živa glazba oš narodnjaka, oš škore, oš bećarca, oš thompsona uglavnom rijetko tko iz srbije bi pomislio da se radi o srbinu....
To je meni zelja iskreno i san da radim. Ja imam isto prolema i to puno zdarvstvenih ali tako jednu basticu bih na nosu odradio makar.Ovde u Londri sam imao nekog prozorskog bilja i uzivao sam da se ustanem i brinem o tih par saksija. Sam sam se sebi zacudio a posle sam skuzio da je to u stavri cista terapija. Vecinu vremna slobodnog uvek gledma da provedem po nekim sumetinama, parkovima i kanalima na biciklu.. Ja sam Sremac/Slavonac i izgleda krv vuce ka zemlji a dok sam zivio tamo bezo sam ko djavo od krsta. Doduse bio sam i nezreo u svakom pogledu. Kada sam bio u junu u Slavoniji kuci onda sam zatekao tresnju na izmaku ali jos dovoljno socnu..eh...jebes mi sve ako mi nije draza bilo sesti na tu tresnju nego bilo sta. Moj prijatelj iz VK je imao razne planove da sadi i sije kojesta ali vidim da se sve izjalovilo i da je na kraju dao u arendu tu njivu. Tamo izgleda jedino budale uspevaju..

Uglavnom sto se tice tog bivseg Srbina, nek mu je sa srecom. Rat je zlo i svakakve stavri se desavaju i transformacije. Bitno je ostati covek i u ratu i posle rata i uvek. Ja ga ne osudjujem jer imam nekih jako bliskih koji su slicno uradili i znam da su to kompleksni dogadjaji tako da dok se ne nadjes u necijoj kozi ne mozes suditi.
Napuši se :DDD
Ispričavamo se.... - Page 11 2mo5pow
Reci to tamo svojima sto crnce za 2k kod Bose..oni ce te razumeti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 11:39

bogomdani wrote:
Regoč wrote:Gnječovi upisi nisu stvar stila, nego posljedica neliečenja četnikofilije u mjerodavnim institucijama. Gnječ je Zoran Pusić našega foruma, čovjek koji je plakao 8. listopada, koji je ridao 5. kolovoza, koji se skoro samoubio kad su oslobođeni generali. Jedina nada da naudi Hrvatskoj još mu ostaje šestorka.
a brate,upis ti odise argumentima..jel znate ista drugo nego pokusavati popljuvati covjek koji je logicno sazeo dogadjaje?
Izjava da je velikosrbska agresija manje zlo je sažetak događajah? Uništenje hrvatskoga naroda i hrvatske države je manje zlo od čega? Nemojte srati obojica, govnari govnasti!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 11:57

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
aj kruva ti, dzangara se uklopio na forumu sa ustashama bolje nego sa nekijem srbima,  zajeban je on neki igrac
jesi ti vidio to...;D
Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 11:57

michaellcmacha wrote:http://www.dnevno.hr/domovina/branitelj-se-ispricao-zbog-svog-ratovanja-isprika-mom-narodu-sto-nismo-posao-odradili-do-kraja-pa-sad-trpi-sraa-942762

Miha, pa di si ti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko 1/8/2016, 11:57

Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:Gnječovi upisi nisu stvar stila, nego posljedica neliečenja četnikofilije u mjerodavnim institucijama. Gnječ je Zoran Pusić našega foruma, čovjek koji je plakao 8. listopada, koji je ridao 5. kolovoza, koji se skoro samoubio kad su oslobođeni generali. Jedina nada da naudi Hrvatskoj još mu ostaje šestorka.
a brate,upis ti odise argumentima..jel znate ista drugo nego pokusavati popljuvati covjek koji je logicno sazeo dogadjaje?
Izjava da je velikosrbska agresija manje zlo je sažetak događajah? Uništenje hrvatskoga naroda i hrvatske države je manje zlo od čega? Nemojte srati obojica, govnari govnasti!
"dogadjajah"... Buahahaahahaha...Sad ga lomi! :popcorn

2014-05-05

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 11:58

Eva wrote:
michaellcmacha wrote:http://www.dnevno.hr/domovina/branitelj-se-ispricao-zbog-svog-ratovanja-isprika-mom-narodu-sto-nismo-posao-odradili-do-kraja-pa-sad-trpi-sraa-942762

Miha, pa di si ti?
I ovaj jede svoja muda što nisu pobili sve Srbe?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 11:58

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:[size=42]‘Isprika mom narodu što nismo posao odradili do kraja, pa sad trpi sra*a’[/size]
Autor: S. VučkovićPetak, 29. Srpanj 2016. u 16:12

"Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos...", piše hrvatski branitelj.
Vrlo zanimljiv status osvanuo je na Facebook profilu zagrebačkog branitelja, bivšeg pripadnika Crnih mambi. Potaknut pomirbenom kampanjom za ispriku zbog Oluje, i on se odlučio uspričati. Evo kome i evo kako:
“Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos:
PRIZNAJEM
da sam zajedno sa svojom braćom uzeo oružje da zaustavimo srpskočetničke horde koje nam napadnuše domovinu, priznajem da bih i opet to ponovio ako zatreba i to s još većim žarom nego prije, priznajem sve…
ISPRIČAVAM SE
svima onima kojima nismo bili u mogućnosti pomoći u obrani od srpskočetničkih hordi i kome nismo uspjeli spasiti živote riskirajući vlastite jer nam okolnosti to nisu dozvoljavale, najviše se ispričavam Tebi moj narode što nismo odradili posao do kraja pa sad moraš trpjeti ovakva sranja i uvrede u vlastitoj zemlji. Da, ispričavam se…”
Patetika čista desetka. Ustaštvo još bolje.
Sviće ti pomalo da ste zločinci pa udaraš u srbske talambase o ustaštvu. Još malo pa će ti i savjest proraditi. Pitat će te kći "tata, što si ti učinio da ne budemo ubojice i silovatelji u Hrvatskoj?"

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 11:59

Stanojko wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Kako bilo?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 12:01

Regoč wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:[size=42]‘Isprika mom narodu što nismo posao odradili do kraja, pa sad trpi sra*a’[/size]
Autor: S. VučkovićPetak, 29. Srpanj 2016. u 16:12

"Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos...", piše hrvatski branitelj.
Vrlo zanimljiv status osvanuo je na Facebook profilu zagrebačkog branitelja, bivšeg pripadnika Crnih mambi. Potaknut pomirbenom kampanjom za ispriku zbog Oluje, i on se odlučio uspričati. Evo kome i evo kako:
“Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos:
PRIZNAJEM
da sam zajedno sa svojom braćom uzeo oružje da zaustavimo srpskočetničke horde koje nam napadnuše domovinu, priznajem da bih i opet to ponovio ako zatreba i to s još većim žarom nego prije, priznajem sve…
ISPRIČAVAM SE
svima onima kojima nismo bili u mogućnosti pomoći u obrani od srpskočetničkih hordi i kome nismo uspjeli spasiti živote riskirajući vlastite jer nam okolnosti to nisu dozvoljavale, najviše se ispričavam Tebi moj narode što nismo odradili posao do kraja pa sad moraš trpjeti ovakva sranja i uvrede u vlastitoj zemlji. Da, ispričavam se…”
Patetika čista desetka. Ustaštvo još bolje.
Sviće ti pomalo da ste zločinci pa udaraš u srbske talambase o ustaštvu. Još malo pa će ti i savjest proraditi. Pitat će te kći "tata, što si ti učinio da ne budemo ubojice i silovatelji u Hrvatskoj?"
Pa ako mu je žao što nisu pobili sve Srbe, normalno da se radi o ustaštvu. Šta bi drugo bilo?

Ništa tata nije radio. Ja sam bio vojno sposoban u to vreme, ali nisam bio u HR, već u BIH.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč 1/8/2016, 12:02

pizzon wrote:
Regoč wrote:Gnječu, izdrku četnički, tebi je velikosrbska agresija manje zlo?! Dabogda ti djecu snašlo manje zlo, kretenu odvratni.

o cemu pises !
napadnuta je yuga i srbi u samoj hrvatskoj,
jednostranim referendumom, prvo, a zatim i  fiziciki !
Srbija je napala Hrvatsku i za to uporabila i hrvatske Srbe koje nitko nije dirao, niti na ikoji način ugrožavao. Referendum je bio posve zakonit i zasnovan na saveznom ustavu koji je dopuštao odcjepljenje od Jugoslavije.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by BB-8 1/8/2016, 12:03

Regoč wrote:
pizzon wrote:
Regoč wrote:Gnječu, izdrku četnički, tebi je velikosrbska agresija manje zlo?! Dabogda ti djecu snašlo manje zlo, kretenu odvratni.

o cemu pises !
Srbija je napala Hrvatsku i za to uporabila i hrvatske Srbe koje nitko nije dirao, niti na ikoji način ugrožavao. Referendum je bio posve zakonit i zasnovan na saveznom ustavu koji je dopuštao odcjepljenje od Jugoslavije.
uzalud ti trud...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 12:05

Dread_Pirate_Roberts wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:

o cemu pises !
uzalud ti trud...
Džaba vam sve...

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Stanojko 1/8/2016, 12:08

dzango wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Kako bilo?
Brale, mlogo dobro... Cista i topla voda, zujalo se po poluostrvu, sve vreme sunce... Milina. Isplivah se ko nikad! :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 12:08

dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
jesi ti vidio to...;D
Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.
Strukturi čega?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by BB-8 1/8/2016, 12:09

dzango wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:

o cemu pises !
uzalud ti trud...
Džaba vam sve...
a i ti trošiš dah bzvz...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2016, 12:10

Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 1/8/2016, 12:12

Stanojko wrote:
dzango wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Kako bilo?
Brale, mlogo dobro... Cista i topla voda, zujalo se po poluostrvu, sve vreme sunce... Milina. Isplivah se ko nikad! :)
E što volim tako nešto da čujem. A ne oni što odu u preskupe hotele i samo kukaju. Koji moj si onda išo na more.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Stanojko 1/8/2016, 12:12

Eva wrote:Stanojko se vratio!  Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Daj neki scenario! :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics