Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ojebemtifrakcija wrote:ti bi tre mogao postat službeni prckov zastupnik..prenesi mi sve što on želi reči, a ne može zbog gropa čežnje u grlu.tre911 wrote:žednim ustima vodu nosiš a tužnom srcu osmjeh vraćaš.. svi grijesi i nepodopštine su ti zanemareni zbog togafrakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nema šanse...uzet cu im s police ;)tre911 wrote:Mjeseci su u pitanjuNoor wrote:Misliš da ce trajat duže? :)tre911 wrote:Ih da je 14 to bi lako odbrojaliNoor wrote:maggie13 wrote:
snasla nas sudba kleta :}
Jos 14 dana...kako cu to izdržat uhh
Guest- Guest
Spremna..za akciju :)frakcija wrote:ovdje bećarac..di je sad norka?
Guest- Guest
bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:
Evo je prcko otvara šampanj
2014-04-19
čekaj ova priča o čežnji za mobitelom je neka alegorija?Noor wrote:Nema šanse...uzet cu im s police ;)tre911 wrote:Mjeseci su u pitanjuNoor wrote:Misliš da ce trajat duže? :)tre911 wrote:Ih da je 14 to bi lako odbrojaliNoor wrote:
Jos 14 dana...kako cu to izdržat uhh
2016-03-09
donijeli gosti gajbu?prckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:
neću više pit nije za mene
2016-03-09
Pomislice stvarno...statije :)tre911 wrote:frakcija wrote:i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
fakat zrači norčice moa, sigh..nek ti je sa srećom..Noor wrote:Pomislice stvarno...statije :)tre911 wrote:frakcija wrote:i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:
2016-03-09
Jok...razbila sam ga pred dva dana i sad patim jer mi treba..jel vidiš da tipkam i sad..iz kreveta ;)frakcija wrote:čekaj ova priča o čežnji za mobitelom je neka alegorija?Noor wrote:Nema šanse...uzet cu im s police ;)tre911 wrote:Mjeseci su u pitanjuNoor wrote:Misliš da ce trajat duže? :)tre911 wrote:
Ih da je 14 to bi lako odbrojali
Guest- Guest
Tre ili ja?frakcija wrote:fakat zrači norčice moa, sigh..nek ti je sa srećom..Noor wrote:Pomislice stvarno...statije :)tre911 wrote:frakcija wrote:i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:
Ma to je zbog dobrog vina ;)
Guest- Guest
ok toje onda intermezzo ko kad rodica i ja u muškom društvu jedna drugoj pokazujemo plombe i krajnike.Noor wrote:Jok...razbila sam ga pred dva dana i sad patim jer mi treba..jel vidiš da tipkam i sad..iz kreveta ;)frakcija wrote:čekaj ova priča o čežnji za mobitelom je neka alegorija?Noor wrote:Nema šanse...uzet cu im s police ;)tre911 wrote:Mjeseci su u pitanjuNoor wrote:
Misliš da ce trajat duže? :)
2016-03-09
ma kakvi, ja jadan moro sebi kupitfrakcija wrote:donijeli gosti gajbu?prckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:
je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!
2014-04-19
Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
Ovo je podcjenjivanjefrakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:
Guest- Guest
narast će ti dropčićprckov wrote:ma kakvi, ja jadan moro sebi kupitfrakcija wrote:donijeli gosti gajbu?prckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:
znaš li ti šutit kad treba
2016-03-09
Žiku ga a meni kaže jel znam šutitprckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:
Last edited by tre911 on 30/7/2016, 03:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
e bom bii meni morala pokazat nešto drugofrakcija wrote:ok toje onda intermezzo ko kad rodica i ja u muškom društvu jedna drugoj pokazujemo plombe i krajnike.Noor wrote:Jok...razbila sam ga pred dva dana i sad patim jer mi treba..jel vidiš da tipkam i sad..iz kreveta ;)frakcija wrote:čekaj ova priča o čežnji za mobitelom je neka alegorija?Noor wrote:Nema šanse...uzet cu im s police ;)tre911 wrote:
Mjeseci su u pitanju
2014-04-19
neće nećefrakcija wrote:narast će ti dropčićprckov wrote:ma kakvi, ja jadan moro sebi kupitfrakcija wrote:donijeli gosti gajbu?prckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:
pa 3 pive, a nije naviko
2014-04-19
moraš imat taktiku, tako svi kažutre911 wrote:Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:
2014-04-19
vidi ga što skače bećaracprckov wrote:moraš imat taktiku, tako svi kažutre911 wrote:Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:
2016-03-09
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 17 of 19