Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
tre911 wrote:Moraš reć koji, 1, 2, 3..frakcija wrote:australski grubijan-mad max
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
taj samfrakcija wrote:australski grubijan-mad max
kolko sam grub od 1 do 10
2014-04-19
ne izvlači se sad na darlu.prckov wrote:kad god su mi pomagali ja najebotre911 wrote:E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
2016-03-09
frakcija wrote:tre911 wrote:Moraš reć koji, 1, 2, 3..frakcija wrote:australski grubijan-mad max
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
haha koji si ti lopov,frakcija wrote:ne izvlači se sad na darlu.prckov wrote:kad god su mi pomagali ja najebotre911 wrote:E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:
a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.
sve ubireš
2014-04-19
Ono kume nemoj mi više pomagati :DDprckov wrote:kad god su mi pomagali ja najebotre911 wrote:E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
Guest- Guest
Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Guest- Guest
da datre911 wrote:Ono kume nemoj mi više pomagati :DDprckov wrote:kad god su mi pomagali ja najebotre911 wrote:E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:
a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.
nemoš danas na kraj sa ovim ženama,
sve znaju i pametnije su od nas
da je bar 1:1
2014-04-19
da jbote, trebali smo se prebacit goreNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
2014-04-19
tre911 wrote:Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Dobit ce kompleks..haha
Kolika je ovo emancipacija...zene budne u ovo gluho doba ;)
Guest- Guest
pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:tre911 wrote:Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Dobit ce kompleks..haha
2016-03-09
I jest...vec u 8 imam obavezu..uh, sto tako ranofrakcija wrote:pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:tre911 wrote:Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Dobit ce kompleks..haha
Guest- Guest
oćemo odvuč trea u budoir da nespamamo eri?Noor wrote:I jest...vec u 8 imam obavezu..uh, sto tako ranofrakcija wrote:pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:tre911 wrote:Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Dobit ce kompleks..haha
2016-03-09
Ajmo razlaz, ja ću u krevet u rikverc pa ako me skuže i pitaju što radim reći ću da sam krenio u wcNoor wrote:I jest...vec u 8 imam obavezu..uh, sto tako ranofrakcija wrote:pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:tre911 wrote:Zajebali smo i longijaNoor wrote:Ero kad si vidi temu..herc ga bu zel ;)
Dobit ce kompleks..haha
Laku noć svima a tebi prcko laki dan!
Guest- Guest
E neš, već sam na odlaskufrakcija wrote:oćemo odvuč trea u budoir da nespamamo eri?Noor wrote:I jest...vec u 8 imam obavezu..uh, sto tako ranofrakcija wrote:pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:tre911 wrote:
Zajebali smo i longija
Dobit ce kompleks..haha
Guest- Guest
tre911 wrote:E neš, već sam na odlaskufrakcija wrote:oćemo odvuč trea u budoir da nespamamo eri?Noor wrote:I jest...vec u 8 imam obavezu..uh, sto tako ranofrakcija wrote:pravo grehota što moramo poć spajkitNoor wrote:
Dobit ce kompleks..haha
2016-03-09
laku noć svima
2014-04-19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 19 of 19