Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:
Ajde vozi partibrejkeru
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
dijagram wrote:Pusti ti toNoor wrote:Bila bi zahvalna da te nisam skoturala u jarak...takvog pijanogdijagram wrote:a tako, ona bi te zarobila jer me dovozis u takvom stanju,hahahaNoor wrote:a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)dijagram wrote:
Znao sam.
Zlostavljala bi me danonocno.
Pistolj ispod jastuka, noz u zubima, brzo bi to rijesila:)
Čuj...a da mi ipak ne odemo na tu kavu, ha?! :)
Guest- Guest
u pravu si.red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
umjesto o zokiju koji gubi izbore mi o nekim MTN dijagramima, konvencijama, i slicnim pizdarijama
dijagram-
2015-08-09
Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikiratiNoor wrote:Ja?! Joj...matre911 wrote:Ako doživim srčani nor je krivaNoor wrote:Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)tre911 wrote:sad neću moći spavatiNoor wrote:
Eh kad bi...
Guest- Guest
Ne boj se.Noor wrote:dijagram wrote:Pusti ti toNoor wrote:Bila bi zahvalna da te nisam skoturala u jarak...takvog pijanogdijagram wrote:a tako, ona bi te zarobila jer me dovozis u takvom stanju,hahahaNoor wrote:
a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)
Pistolj ispod jastuka, noz u zubima, brzo bi to rijesila:)
Čuj...a da mi ipak ne odemo na tu kavu, ha?! :)
Samo biznis, onda nema nasilja:)
dijagram-
2015-08-09
Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)tre911 wrote:Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono staliNoor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
Guest- Guest
Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:
Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?
Guest- Guest
Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikiratiNoor wrote:Ja?! Joj...matre911 wrote:Ako doživim srčani nor je krivaNoor wrote:Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)tre911 wrote:
sad neću moći spavati
Guest- Guest
tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:
Jedino se ti buniš...nitko drugi.
Reci mu..da ;)
Sta fali zezanju..jel treba stalno ratovati...make LOVE not war
Guest- Guest
Uh skoro zaboravi, no to ću ti odgovoriti na onoj temi ili je to ova tema..hmm u svakom slučaju predajem se i očekujem mučenje kakvo zaslužujem kao pravi ujkanNoor wrote:Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)tre911 wrote:Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono staliNoor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:
Ajde vozi partibrejkeru
Guest- Guest
Majko mila na što se svela vaša svijest...Noor wrote:tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:
Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...
Reci mu..da ;)
red wolf-
2016-02-10
Je ali mogu li ja, ipak trebam barem 15 min oporavkaNoor wrote:Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikiratiNoor wrote:Ja?! Joj...matre911 wrote:Ako doživim srčani nor je krivaNoor wrote:
Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)
Guest- Guest
Neko ne može od toga ali mi ćemo preživiti sve ratove i nedaće jer smo pozitivci, all you need is love reče neko jedanput, doduše poslje toga su ga mrknuli ali nema veze, držmo se tematike u sitne noćne sateNoor wrote:tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:
Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...
Reci mu..da ;)
Guest- Guest
Trebam i ja...hehetre911 wrote:Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavkaNoor wrote:Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikiratiNoor wrote:Ja?! Joj...matre911 wrote:
Ako doživim srčani nor je kriva
Guest- Guest
Ajde sjedni u svoj svemirski brod i odsmrdi sa ovog planeta, mi zemljani smo ti vaki i ako ti se ne sviđa možeš slobodno furit, niko te ne držired wolf wrote:Majko mila na što se svela vaša svijest...Noor wrote:tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:
ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..
Reci mu..da ;)
Guest- Guest
Uvijek pozitivka ...sutra je novi dantre911 wrote:Neko ne može od toga ali mi ćemo preživiti sve ratove i nedaće jer smo pozitivci, all you need is love reče neko jedanput, doduše poslje toga su ga mrknuli ihali nema veze, držmo se tematike u sitne noćne sateNoor wrote:tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:
ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..
Reci mu..da ;)
Guest- Guest
Sve će biti ok sa Zemljom...Vjeruj mi...tre911 wrote:Ajde sjedni u svoj svemirski brod i odsmrdi sa ovog planeta, mi zemljani smo ti vaki i ako ti se ne sviđa možeš slobodno furit, niko te ne držired wolf wrote:Majko mila na što se svela vaša svijest...Noor wrote:tre911 wrote:Babetino ajd u starački, ostavi nas mlade na mirured wolf wrote:
Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?
Reci mu..da ;)
red wolf-
2016-02-10
Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:Trebam i ja...hehetre911 wrote:Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavkaNoor wrote:Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikiratiNoor wrote:
Ja?! Joj...ma
Guest- Guest
Ok...samo se opusti i prepusti ;)tre911 wrote:Uh skoro zaboravi, no to ću ti odgovoriti na onoj temi ili je to ova tema..hmm u svakom slučaju predajem se i očekujem mučenje kakvo zaslužujem kao pravi ujkanNoor wrote:Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)tre911 wrote:Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono staliNoor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:
Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?
Možda ti se svidi
Guest- Guest
Toga se i bojimNoor wrote:Ok...samo se opusti i prepusti ;)tre911 wrote:Uh skoro zaboravi, no to ću ti odgovoriti na onoj temi ili je to ova tema..hmm u svakom slučaju predajem se i očekujem mučenje kakvo zaslužujem kao pravi ujkanNoor wrote:Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)tre911 wrote:Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono staliNoor wrote:
Jedino se ti buniš...nitko drugi.
Možda ti se svidi
Guest- Guest
Pusti vuka..on je omiljen dolje na podforumu moda i ljepota i tamo je car.tre911 wrote:Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:Trebam i ja...hehetre911 wrote:Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavkaNoor wrote:Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:
Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikirati
Gertrudu ne znam...
Nemaš se ti koga pazit...statije ;)
To zenooooo..dugo mi je odzvanjalo i vrtilo se po glavi...
Guest- Guest
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 10 of 19