Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
laku noc megimaggie13 wrote:i na veceri ;Dprckov wrote:na plažimaggie13 wrote:ajde,drago mi te vidit..cesce navrati,zna bit i zanimljivo ;)))kolerik wrote:maggie13 wrote:Pa di si ti? B-)
Maggie, na mene mislis?
Radim non-stop, uzeo sam GO, pa sam se sjetio foruma. :)
2014-04-19
A je ali valja joj trpit za to, nije svako rođen za umjetnost moj prcko!!!prckov wrote:zna ona puno tih pjesmicatre911 wrote:Utekla u brdo pjevajući da je onaj njen ne dovati dok mu vadi mast sa onom pjesmom mariceeee ne peri veša kraj mojeeee brodiceeeNoor wrote:Zašto frakcija spava..a tu je noćas odlično ;)
Guest- Guest
Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
di si ti moja pjesmofrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tvoji snoviprckov wrote:di si ti moja pjesmofrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2016-03-09
ovdje bećarac..di je sad norka?
2016-03-09
neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2014-04-19
i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2016-03-09
ma da,frakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2014-04-19
Pa ne bas jutros, ali nadam se da da...sve je to stvar navike.tre911 wrote:Ajde ostani malo duže ovaj putkolerik wrote:maggie13 wrote:Pa di si ti? B-)
Maggie, na mene mislis?
Radim non-stop, uzeo sam GO, pa sam se sjetio foruma. :)
Pozdrav Vukovaru!
Guest- Guest
žednim ustima vodu nosiš a tužnom srcu osmjeh vraćaš.. svi grijesi i nepodopštine su ti zanemareni zbog togafrakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
da, saćemo svi na chat, biće gužvafrakcija wrote:i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2014-04-19
je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
ti bi tre mogao postat službeni prckov zastupnik..prenesi mi sve što on želi reči, a ne može zbog gropa čežnje u grlu.tre911 wrote:žednim ustima vodu nosiš a tužnom srcu osmjeh vraćaš.. svi grijesi i nepodopštine su ti zanemareni zbog togafrakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2016-03-09
frakcija wrote:i tre se zaljubio ko i ti?prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
eto, nemam šta dodattre911 wrote:žednim ustima vodu nosiš a tužnom srcu osmjeh vraćaš.. svi grijesi i nepodopštine su ti zanemareni zbog togafrakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2014-04-19
A to sam taman tija napisati ali rekoh da ne bude previše upečatljivo!!frakcija wrote:ti bi tre mogao postat službeni prckov zastupnik..prenesi mi sve što on želi reči, a ne može zbog gropa čežnje u grlu.tre911 wrote:žednim ustima vodu nosiš a tužnom srcu osmjeh vraćaš.. svi grijesi i nepodopštine su ti zanemareni zbog togafrakcija wrote:morala sam se odlogirat ko megi da bi se logirala ko frakcija jer mi ne radi mozila.tre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
Guest- Guest
znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2014-04-19
pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:neću više pit nije za menetre911 wrote:Evo je prcko otvara šampanjfrakcija wrote:Znači ovdje je tulum.
2016-03-09
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 16 of 19