Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
vidi ga što skače bećaracprckov wrote:moraš imat taktiku, tako svi kažutre911 wrote:Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:
neću više pit nije za mene
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Je vidio sam sad kad si me odrondo frakcijiprckov wrote:moraš imat taktiku, tako svi kažutre911 wrote:Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!prckov wrote:
neću više pit nije za mene
Guest- Guest
:blushmaggie13 wrote:kako ne bih..voljela sam citat tvoje komentare..mlad,al'svoj..i poduzetan si,vidim..samo tako nastavi ;)kolerik wrote:maggie13 wrote:ajde,drago mi te vidit..cesce navrati,zna bit i zanimljivo ;)))kolerik wrote:maggie13 wrote:Pa di si ti? B-)
Maggie, na mene mislis?
Radim non-stop, uzeo sam GO, pa sam se sjetio foruma. :)
Bome, pojma nemam.
Ne znam da li mi je ovo prvi post ove godine. Zavrsavam faks, posao, preselio na Jarun... Malo sam sad zavirio po temama, izgleda nelose.
Hvala sto si me se sjetila. :)
Hvala maggie
Guest- Guest
haha moraš li ti baš sve pročitat, malo zažmirifrakcija wrote:vidi ga što skače bećaracprckov wrote:moraš imat taktiku, tako svi kažutre911 wrote:Znam ali sav treperim ko mlada pred vjenčanjeprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:
je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!
2014-04-19
a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
2016-03-09
ma ja se malo sinoć zaigrotre911 wrote:Žiku ga a meni kaže jel znam šutitprckov wrote:bilo je malo više...frakcija wrote:pa 3 pive, a nije navikoprckov wrote:znaš li ti šutit kad trebatre911 wrote:
je sad kad je frakcija došla, do sada si se utapao u tuzi i jadu!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo sjećam te se i ja, al su mi te uvertire smor.kolerik wrote:
2016-03-09
Vidi ljubomore, ja samo napiso što se prcko nikada ne bi usudio a ona vako đonom u prepone umjesto da pokaže zahvalnost što joj oči otvaram i ukazujem na nježnu stranu ovog australskog grubijana!!frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
Guest- Guest
pa dobro, nije nekaNoor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
al kažu bolje ika nego nika
2014-04-19
kad je bilo sinoć i koji je danas uopće dan, jel da?prckov wrote:
ma ja se malo sinoć zaigro
2016-03-09
kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
2014-04-19
Sutra ..tj danas cu već popodne biti zombi
Subota je
Subota je
Guest- Guest
ti se nemoj sjecat, protiv njega nemam šansefrakcija wrote:
evo sjećam te se i ja, al su mi te uvertire smor.
2014-04-19
tre911 wrote:Vidi ljubomore, ja samo napiso što se prcko nikada ne bi usudio a ona vako đonom u prepone umjesto da pokaže zahvalnost što joj oči otvaram i ukazujem na nježnu stranu ovog australskog grubijana!!frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
2014-04-19
subota?frakcija wrote:kad je bilo sinoć i koji je danas uopće dan, jel da?prckov wrote:
ma ja se malo sinoć zaigro
2014-04-19
E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
Guest- Guest
Moraš reć koji, 1, 2, 3..frakcija wrote:australski grubijan-mad max
Guest- Guest
kad god su mi pomagali ja najebotre911 wrote:E sad ti neću ništa reć pa se sam čupajprckov wrote:kakogod, ja se nadam nerjeśenom na tvom terenu, 1:1frakcija wrote:a sad mu je tre glasnogovornik, pa prci daje osnovne upute.Noor wrote:Prci i taktike....ajooooj ;)
2014-04-19
tre911 wrote:Moraš reć koji, 1, 2, 3..frakcija wrote:australski grubijan-mad max
2016-03-09
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 18 of 19