Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Ovo je Čat,ezeku,tu se okuplja sve i svasta sto ima potrrebu privatno komunicirati..
Guest- Guest
Znao sam.Noor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:
Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)
S tobom samo kavu, mogla bi me opiti i iskoristiti.
Zlostavljala bi me danonocno.
dijagram-
2015-08-09
bogomdani wrote:Ovo je Čat,ezeku,tu se okuplja sve i svasta sto ima potrrebu privatno komunicirati..
Ovo je tema koja je prepuštena spamanju, ali to ne smeta nikom ovdje...
red wolf-
2016-02-10
a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)dijagram wrote:Znao sam.Noor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:
Vino je bljak:)
Guest- Guest
Pazi se taj ti je ko sport bili, svakog vraga ima kod sebe i ne možeš ga iznenaditiNoor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:
Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)
Guest- Guest
Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
Guest- Guest
Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
red wolf-
2016-02-10
Pošteno..i ja bi tako ;)tre911 wrote:I ja mu to stalno govorim ali me ne hebe ni pišljiva boba, sva sreća da nisam zlopamtilo pa popijem i njegov dio onako prijateljski :)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
Imenjace pazi, gadni su u rakiji.
Tek da te upozorim:)
Vjerujem da jesu,kontinentalci nemaju mjere, onaj fini leđero šta ga mi na obali imamo :D ;)
popio par kava u galeriji u ledjeru ovih dana,al pre-prezauzet:)
Guest- Guest
a tako, ona bi te zarobila jer me dovozis u takvom stanju,hahahaNoor wrote:a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)dijagram wrote:Znao sam.Noor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:
Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:Pazi se taj ti je ko sport bili, svakog vraga ima kod sebe i ne možeš ga iznenaditiNoor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:
Vino je bljak:)
Bit ce miran ko bubica...vidjet ćeš <3
Guest- Guest
Bila bi zahvalna da te nisam skoturala u jarak...takvog pijanogdijagram wrote:a tako, ona bi te zarobila jer me dovozis u takvom stanju,hahahaNoor wrote:a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)dijagram wrote:Znao sam.Noor wrote:Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:
Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)
Guest- Guest
Ako doživim srčani nor je krivaNoor wrote:Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)tre911 wrote:sad neću moći spavatiNoor wrote:Eh kad bi...tre911 wrote:Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:
Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)
Guest- Guest
Pa..to je Čat..tu je sve dopustenored wolf wrote:bogomdani wrote:Ovo je Čat,ezeku,tu se okuplja sve i svasta sto ima potrrebu privatno komunicirati..
Guest- Guest
Pusti ti toNoor wrote:Bila bi zahvalna da te nisam skoturala u jarak...takvog pijanogdijagram wrote:a tako, ona bi te zarobila jer me dovozis u takvom stanju,hahahaNoor wrote:a ne k meni doma..k tvojoj ženi ;)dijagram wrote:Znao sam.Noor wrote:
Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)
Pistolj ispod jastuka, noz u zubima, brzo bi to rijesila:)
dijagram-
2015-08-09
Ne...Ovo je nešto drugo...Ali, to je za vas preteško, pa ne bih više...bogomdani wrote:Pa..to je Čat..tu je sve dopustenored wolf wrote:bogomdani wrote:Ovo je Čat,ezeku,tu se okuplja sve i svasta sto ima potrrebu privatno komunicirati..
red wolf-
2016-02-10
Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
Guest- Guest
Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
red wolf-
2016-02-10
ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
Guest- Guest
Ja?! Joj...matre911 wrote:Ako doživim srčani nor je krivaNoor wrote:Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)tre911 wrote:sad neću moći spavatiNoor wrote:Eh kad bi...tre911 wrote:
Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...
Guest- Guest
Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono staliNoor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:Ajde vozi partibrejkerured wolf wrote:Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
Guest- Guest
Ma ne. Pišu ovdje o svemu, samo ne o temi. To je spamanje ili ti misliš da je to nešto drugo?bogomdani wrote:ezeku,dok god ovi ne pricaju o politici,dobro je..pusti h na miru..red wolf wrote:Nisam ja jedini, ali nije to ni bitno...Veselite se...Ovo je vaš forum...Noor wrote:Jedino se ti buniš...nitko drugi.red wolf wrote:Nastavi spamati...Pa ti si ovdje pod zaštitom...Što se buniš?tre911 wrote:
Ajde vozi partibrejkeru
red wolf-
2016-02-10
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 9 of 19