Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Pusti vuka..on je omiljen dolje na podforumu moda i ljepota i tamo je car.tre911 wrote:Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:Trebam i ja...hehetre911 wrote:Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavkaNoor wrote:Znaci..mogu dalje?!tre911 wrote:
Preživio prvi udar, sad je sve ok, ne moraš se sikirati
Gertrudu ne znam...
Nemaš se ti koga pazit...statije ;)
To zenooooo..dugo mi je odzvanjalo i vrtilo se po glavi...
Guest- Guest
Evo opet moj tiki tik ode na šesto....ženooo što mi to radišššššššššššNoor wrote:Pusti vuka..on je omiljen dolje na podforumu moda i ljepota i tamo je car.tre911 wrote:Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:Trebam i ja...hehetre911 wrote:Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavkaNoor wrote:
Znaci..mogu dalje?!
Gertrudu ne znam...
Guest- Guest
M
Dobro..povremeno cu te malo kazniti za sve traume koje sam imala zbog tebe..tako da ne misliš da ti uvijek budem perom po dupetutre911 wrote:Toga se i bojimNoor wrote:Ok...samo se opusti i prepusti ;)tre911 wrote:Uh skoro zaboravi, no to ću ti odgovoriti na onoj temi ili je to ova tema..hmm u svakom slučaju predajem se i očekujem mučenje kakvo zaslužujem kao pravi ujkanNoor wrote:Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)tre911 wrote:
Ma pusti čangrizavu babetinu, nego gdje smo ono stali
Možda ti se svidi
Guest- Guest
Ne znam..ti mi recitre911 wrote:Evo opet moj tiki tik ode na šesto....ženooo što mi to radišššššššššššNoor wrote:Pusti vuka..on je omiljen dolje na podforumu moda i ljepota i tamo je car.tre911 wrote:Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:Trebam i ja...hehetre911 wrote:
Je ali mogu li ja, ipak trebam barem ih 15 min oporavka
Gertrudu ne znam...
(daj i meni malo tog crnjaka sto piješ)
Guest- Guest
Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Kermit-
2014-04-17
Koje morbidne asocijacije..:D
2014-04-12
tras auć bam, krš, bang..................... sad sam dobro, stolica nije preživjela ali imam rezervnu a ovu ću sutra nekako skrpati dok niko ne skuži nako me skuže reću da je loša kvaliteta ili tako nešto. Jole mi je inspiracijaNoor wrote:MDobro..povremeno cu te malo kazniti za sve traume koje sam imala zbog tebe..tako da ne misliš da ti uvijek budem perom po dupetutre911 wrote:Toga se i bojimNoor wrote:Ok...samo se opusti i prepusti ;)tre911 wrote:Uh skoro zaboravi, no to ću ti odgovoriti na onoj temi ili je to ova tema..hmm u svakom slučaju predajem se i očekujem mučenje kakvo zaslužujem kao pravi ujkanNoor wrote:
Stali smo da mi nisi reko sta sad...jel onda oš bit ustaša na sat vremena i dopustit antifi da te zarobi? :)
Možda ti se svidi
Guest- Guest
E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Guest- Guest
samo se Vi igrajte hehehNoor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:Ne znam..ti mi recitre911 wrote:Evo opet moj tiki tik ode na šesto....ženooo što mi to radišššššššššššNoor wrote:Pusti vuka..on je omiljen dolje na podforumu moda i ljepota i tamo je car.tre911 wrote:Napisao bi ti nešto što već jesam ono ženoooo.... ali bojim se vuka i njegove reakcije. U svakom slučaju mislim da mu se gertruda vratila i da ga je zarobila jer ga ne vidim već par dana ali vrag ne spava i moraš stalno biti oprezanNoor wrote:
Trebam i ja...hehe
Gertrudu ne znam...
(daj i meni malo tog crnjaka sto piješ)
Guest- Guest
Noor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Guest- Guest
Ajde asila sa nama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:samo se Vi igrajte hehehNoor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Guest- Guest
Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.tre911 wrote:Noor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Kome smeta neka ne čita
Guest- Guest
Kako ovo ne čitati, ubjedljivo najbolji čat na forumu, samo se prcko i frakcija sa ovim mogu mjeriti :<3:Noor wrote:Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.tre911 wrote:Noor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Kome smeta neka ne čita
Guest- Guest
samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:Ajde asila sa nama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:samo se Vi igrajte hehehNoor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
2014-04-12
A imala sam feeling da ti ne treba puno za otic u kupus ;)tre911 wrote:Kako ovo ne čitati, ubjedljivo najbolji čat na forumu, samo se prcko i frakcija sa ovim mogu mjeritiNoor wrote:Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.tre911 wrote:Noor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Kome smeta neka ne čita
Najbolji si..daleko najbolji
Guest- Guest
Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:Ajde asila sa nama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:samo se Vi igrajte hehehNoor wrote:E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.asilovski wrote:Šta se ovdje događa? ono ana frank meet rudolph hess heheheh
Guest- Guest
Nemoj me jako hvaliti jer ću tek onda uteći, svjetla pozornice mi nisu sklonaNoor wrote:A imala sam feeling da ti ne treba puno za otic u kupus ;)tre911 wrote:Kako ovo ne čitati, ubjedljivo najbolji čat na forumu, samo se prcko i frakcija sa ovim mogu mjeritiNoor wrote:Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.tre911 wrote:Noor wrote:
E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.
Kome smeta neka ne čita
Najbolji si..daleko najbolji
Guest- Guest
Ustaski korpus spatom pade, prvo Prci, sad Tre
darla- Admin
2015-10-22
tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:Ajde asila sa nama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:samo se Vi igrajte hehehNoor wrote:
E bas to...ja od njega radim Bleiburg, a on od mene jasenovac i gradišku skupa.
Ček..ček, na koga njih?! :)))
Sad imaš mene...i samo si moj
Guest- Guest
to je čista insinuacija, podbacili nam koru od banane iako smo već stojali na jednoj!!! jel tako prckooo( gdje si sad kad sam primam udarce sam sa svih strana)darla wrote:Ustaski korpus spatom pade, prvo Prci, sad Tre
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 11 of 19