Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
to je čista insinuacija, podbacili nam koru od banane iako smo već stojali na jednoj!!! jel tako prckooo( gdje si sad kad sam primam udarce sam sa svih strana)darla wrote:Ustaski korpus spatom pade, prvo Prci, sad Tre
Guest- Guest
Noor wrote:
Ček..ček, na koga njih?! :)))
Sad imaš mene...i samo si moj
Pa na zaljubljene, barem mislim, ako grijesim u snenom sam bunilu don't mind me
darla- Admin
2015-10-22
Ne smijem ti reći, bio sam tužan i napušten a svi su imali neku curu, dobro ezek i deboto su imali isto jedan drugog ali ljubav je ljubav ma kako mi na to gledaliNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:Ajde asila sa nama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:
samo se Vi igrajte heheh
Guest- Guest
tre911 wrote:
to je čista insinuacija, podbacili nam koru od banane iako smo već stojali na jednoj!!! jel tako prckooo( gdje si sad kad sam primam udarce sam sa svih strana)
Oso je kavu kuhat . Nema mu fjulije ... Slatki ste svi skroz
darla- Admin
2015-10-22
Bio si kao profesionalac...vjeruj :)tre911 wrote:Nemoj me jako hvaliti jer ću tek onda uteći, svjetla pozornice mi nisu sklonaNoor wrote:A imala sam feeling da ti ne treba puno za otic u kupus ;)tre911 wrote:Kako ovo ne čitati, ubjedljivo najbolji čat na forumu, samo se prcko i frakcija sa ovim mogu mjeriti :<3:Noor wrote:Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.tre911 wrote:
Kome smeta neka ne čita
Najbolji si..daleko najbolji
Spontano i tečno...ne može to svako, ne budi preskroman..heh
I veliš...15 minuta
Guest- Guest
To je pauza za rehabilitaciju, ajd nije bitno prije koliko godina, samo se vrhunski rezultati brojeNoor wrote:Bio si kao profesionalac...vjeruj :)tre911 wrote:Nemoj me jako hvaliti jer ću tek onda uteći, svjetla pozornice mi nisu sklonaNoor wrote:A imala sam feeling da ti ne treba puno za otic u kupus ;)tre911 wrote:Kako ovo ne čitati, ubjedljivo najbolji čat na forumu, samo se prcko i frakcija sa ovim mogu mjeritiNoor wrote:
Dobro....igrokaz je bio spontan, glavne uloge Tre i Noor.
Kome smeta neka ne čita
Najbolji si..daleko najbolji
Spontano i tečno...ne može to svako, ne budi preskroman..heh
I veliš...15 minuta
Guest- Guest
cekaj,nije ti jos spominjao menage a trois :PNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:Ajde asila sa snama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do krajaasilovski wrote:
samo se Vi igrajte heheh
2014-04-12
E vidiš što su ti prijatelji, niđe ih kad ih najviše trebaš a ja sam u dobrom društvu pa nek se grizu kad vide kako nam je super bilodarla wrote:tre911 wrote:
to je čista insinuacija, podbacili nam koru od banane iako smo već stojali na jednoj!!! jel tako prckooo( gdje si sad kad sam primam udarce sam sa svih strana)
Oso je kavu kuhat . Nema mu fjulije ... Slatki ste svi skroz
Guest- Guest
To je vukov resor, brale(sele) za njega je kaubojska tava ogledalo u kojem se moš lickati!!maggie13 wrote:cekaj,nije ti jos spominjao menage a trois :PNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:
Ajde asila sa snama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do kraja
Guest- Guest
tre911 wrote:
E vidiš što su ti prijatelji, niđe ih kad ih najviše trebaš a ja sam u dobrom društvu pa nek se grizu kad vide kako nam je super bilo
Sad ce on samo da dodje malo do sebe . Ja sam samo u prolazu, probudila se nicim izazvana, sad cu ja sebi jednu uspavanku otpjevati
darla- Admin
2015-10-22
zna norka da se zezam, ne brini ti nista ;)))tre911 wrote:To je vukov resor, brale(sele) za njega je kaubojska tava ogledalo u kojem se moš lickati!!maggie13 wrote:cekaj,nije ti jos spominjao menage a trois :PNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:
samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)
2014-04-12
ajd nek nisam sam
2014-04-19
nije..koja je u igri?! :)maggie13 wrote:cekaj,nije ti jos spominjao menage a trois :PNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)tre911 wrote:
Ajde asila sa snama u kolo, ne boli a i megi je tu sa istim simptomima insomnije, možda padne i koji bećarac do kraja
Guest- Guest
Nisi ti nikad sam...frakcija je uvijek tu negdje ;)prckov wrote: ajd nek nisam sam
Guest- Guest
tre nedaj se lako
otimaj se, stavi cvike
ako pomogne pomogne
otimaj se, stavi cvike
ako pomogne pomogne
2014-04-19
Dobre vibracije te probudile a i mora neko dežurati da ovaj požar malo iskontroliradarla wrote:tre911 wrote:
E vidiš što su ti prijatelji, niđe ih kad ih najviše trebaš a ja sam u dobrom društvu pa nek se grizu kad vide kako nam je super bilo
Sad ce on samo da dodje malo do sebe . Ja sam samo u prolazu, probudila se nicim izazvana, sad cu ja sebi jednu uspavanku otpjevati
Guest- Guest
znam u mom srcuNoor wrote:Nisi ti nikad sam...frakcija je uvijek tu negdje ;)prckov wrote: ajd nek nisam sam
2014-04-19
Znao sam da na tebe mogu računatiprckov wrote: ajd nek nisam sam
Guest- Guest
sve je otvoreno..samo su ova dvojica lukavija od vuka 8-) ;PNoor wrote:nije..koja je u igri?! :)maggie13 wrote:cekaj,nije ti jos spominjao menage a trois :PNoor wrote:tre911 wrote:Voajeri a :DDD a i ja sam tako ljubomorno gledao na vas dok se nor nije pojavilamaggie13 wrote:
samo vi..dat cemo vam privatnost,kao i f&p..samo malo skicamo 8-)
2014-04-12
samo slušaj savjete darle paš najebat ko jatre911 wrote:Znao sam da na tebe mogu računatiprckov wrote: ajd nek nisam sam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Cvike su mi samo za soruprckov wrote: tre nedaj se lako
otimaj se, stavi cvike
ako pomogne pomogne
Guest- Guest
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 12 of 19