Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Ako stignem možda malo prokopam pa je stavim za ono kad budeš imala vremena, isjekao ga ko repuNoor wrote:Steta sto nisam gledala tu emisiju otvoreno...tre911 wrote:Jeste ako bi se vulgarnost, bahataost, bezobrazluk... mjerile kao neke vrijednosti. Na stranu što ćorić i tepeš nisu ništa no nisu ni do koljena staziću koji se morao prema sudskim odlukam ispričavati nekoliko puta zbog laži i kleveta koje je iznio na račun političkih i ideoloških protivnika. Tako je recimo u jednoj emisiji otvoreno profesor Lucić obrisao pod sa kretenom stazićem(budućim kandidatom u SDPovoj vladi za ministra kulture ????) a ovaj se poslje toga nije bio u stanju ubaciti u emisiju do samog kraja gdje je opet pokušao srati a Lucić ga opet poklopio, da kažem onako zdravo seljački otresao ga je o pod ko seljak balce iz nosa. U svakom slučaju jadni mi ako su nam referntne točke o bilo čemu stazići, pusići, ćorići i tepeši.Noor wrote:Namreš taj šrot uspoređivati sa Stazićem. On je virtuoz.Eroo wrote:Vaš Ćorić i Tepeš su samo Mesićev željeni odgovor. Ništa što se nije moglo predvidjet.Noor wrote:
Vas Coric i Tepeš su bolji...sta jest, jest.
Guest- Guest
tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Dinja nije pipun. Pipun je melona. Dinja je u BiH bostan,a ponegdje karpuza(Ljubuški, na primjer)...
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Eroo wrote:tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Dinja nije pipun. Pipun je melona. Dinja je u BiH bostan,a ponegdje karpuza(Ljubuški, na primjer)...
Nikad nisam čuo za pipun, a bostan je nekako bio sinonim za lubenicu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:
Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.
I lješve* je.
*ljepše
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Pa bilo bi dobro da se trefimo, do kad ćeš biti?
Tek da te upozorim:)
dijagram-
2015-08-09
Može ;)tre911 wrote:Ako stignem možda malo prokopam pa je stavim za ono kad budeš imala vremena, isjekao ga ko repuNoor wrote:Steta sto nisam gledala tu emisiju otvoreno...tre911 wrote:Jeste ako bi se vulgarnost, bahataost, bezobrazluk... mjerile kao neke vrijednosti. Na stranu što ćorić i tepeš nisu ništa no nisu ni do koljena staziću koji se morao prema sudskim odlukam ispričavati nekoliko puta zbog laži i kleveta koje je iznio na račun političkih i ideoloških protivnika. Tako je recimo u jednoj emisiji otvoreno profesor Lucić obrisao pod sa kretenom stazićem(budućim kandidatom u SDPovoj vladi za ministra kulture ????) a ovaj se poslje toga nije bio u stanju ubaciti u emisiju do samog kraja gdje je opet pokušao srati a Lucić ga opet poklopio, da kažem onako zdravo seljački otresao ga je o pod ko seljak balce iz nosa. U svakom slučaju jadni mi ako su nam referntne točke o bilo čemu stazići, pusići, ćorići i tepeši.Noor wrote:Namreš taj šrot uspoređivati sa Stazićem. On je virtuoz.Eroo wrote:
Vaš Ćorić i Tepeš su samo Mesićev željeni odgovor. Ništa što se nije moglo predvidjet.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Dijagram objašnjavti crvenom? pa taj ga šutne nogom u jaja čim ga vidi, nema tu neke rasparave nego isključivo bol u preponama kod čejena :)))
Ja sa patnik. Umjesto da ti je žao što sam toliko glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Bostan je i lubenica i dinja, a kako je prvih puno vise onda i za samu lubenicu-bostan.epikur37 wrote:Eroo wrote:tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
dijagram-
2015-08-09
Pošteno ali drž gaće, hitleri pobjeđuje iako objektivno navijam za onog luđu trumpa pa taman izgubio okladuepikur37 wrote:tre911 wrote:Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoruepikur37 wrote:kod mene gemišt time
Pomalo tre, pričekajmo izbore....pa ćemo vidjeti tko organizira roštilj....Znači ako ja dobijem želim divljeg šarana na rašljama i dobru frankovku :)
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:
Vjerujem da jesu,kontinentalci nemaju mjere, onaj fini leđero šta ga mi na obali imamo :D ;)
2015-08-06
Lubenica je i u SLO. Melona je melona....pipun u HB, ako baš hoćeš.epikur37 wrote:Eroo wrote:tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
tre911 wrote:Pošteno ali drž gaće, hitleri pobjeđuje iako objektivno navijam za onog luđu trumpa pa taman izgubio okladuepikur37 wrote:tre911 wrote:Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoruepikur37 wrote:kod mene gemišt time
Pomalo tre, pričekajmo izbore....pa ćemo vidjeti tko organizira roštilj....Znači ako ja dobijem želim divljeg šarana na rašljama i dobru frankovku :)
Pa makar i priznao Krim ;) :p
2015-08-06
Dolazim ujutro u Zadar i tamo sam vjerojatno cijeli dan. Ajde na pp poslaću ti broj pa da te ulovim ako je ikako moguće.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:
Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.
I lješve* je.
*ljepše
Guest- Guest
Eroo wrote:Lubenica je i u SLO. Melona je melona....pipun u HB, ako baš hoćeš.epikur37 wrote:Eroo wrote:tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Prvi put čujem....ovdje su cata i čentrun :D
Baš sam uzeo danas iz neretve....dobar
2015-08-06
tre911 wrote:Dolazim ujutro u Zadar i tamo sam vjerojatno cijeli dan. Ajde na pp poslaću ti broj pa da te ulovim ako je ikako moguće.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:
U ZD si u tranzitu na jedan dan znači?
Dat ću ti broj pa cimni kad dođeš ja sam slobodan do 4.
2015-08-06
Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:
kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.
Vjerujem da jesu,kontinentalci nemaju mjere, onaj fini leđero šta ga mi na obali imamo :D ;)
popio par kava u galeriji u ledjeru ovih dana,al pre-prezauzet:)
dijagram-
2015-08-09
posalji je k meni,...valja provjeriti za svaki slucaj:)crvenkasti wrote:Kad mi žena spomene 'moment sile', tlak mi poraste 160...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:
Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumu
viš ti se stalno muvaš tu a nikad da se javiš, doduše ti si čovjek od žena a ne od cuge i gradela :)
2015-08-06
Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:
Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumu
Guest- Guest
dijagram wrote:posalji je k meni,...valja provjeriti za svaki slucaj:)crvenkasti wrote:Kad mi žena spomene 'moment sile', tlak mi poraste 160...
Ako uzmeš i djecu. Ali najmanje 15 dana
crvenkasti-
2014-04-17
Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:jastreb wrote:Mmmmmmmmm!!!!!Noor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Jesi probao one dinje posve zelene kore iz Lidla?
Savršene! Samo dobro moraju biti rashlađene.
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 7 of 19