Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Nama je profesor objasnio "pozitivno-negativno" na primjeru kad je seljak pravio balkon.Noor wrote:Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Ovo je bolje objašnjenje za lijevosučni i desnosučni.
Statičari smo se dogovorili za upotrebu "desnosučnog", zbog poznatih razloga...negativna armatura, pozitivna armatura itd.
Kod prvog slučaja (lijevosučni) imali bi situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
Najprije je dao armaturu na donji rub, jer se mu je činilo blesavo ugradit je po nacrtu.
Kad je "razšolao", naravno, balkon se srušio. Onda mu je drugi seljak objasnio da bi
morao armaturu položit kao što je u nacrtu-na gornji rub.I hajde jovo-nanovo, armaturu
je dao na gornji rub....Malo razmišljao pa kaže: -Jebi ti to, nije ovo sigurno pa balkon
na kraju podupre s stubom...razšola i jbga, jope se balkon sruši.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Kad mi žena spomene 'moment sile', tlak mi poraste 160...
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Nama je profesor objasnio "pozitivno-negativno" na primjeru kad je seljak pravio balkon.Noor wrote:Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Statičari smo se dogovorili za upotrebu "desnosučnog", zbog poznatih razloga...negativna armatura, pozitivna armatura itd.
Kod prvog slučaja (lijevosučni) imali bi situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
Najprije je dao armaturu na donji rub, jer se mu je činilo blesavo ugradit je po nacrtu.
Kad je "razšolao", naravno, balkon se srušio. Onda mu je drugi seljak objasnio da bi
morao armaturu položit kao što je u nacrtu-na gornji rub.I hajde jovo-nanovo, armaturu
je dao na gornji rub....Malo razmišljao pa kaže: -Jebi ti to, nije ovo sigurno pa balkon
Dijagram ce crvenome objasniti u tri rijeci :D
Guest- Guest
Jeste ako bi se vulgarnost, bahataost, bezobrazluk... mjerile kao neke vrijednosti. Na stranu što ćorić i tepeš nisu ništa no nisu ni do koljena staziću koji se morao prema sudskim odlukam ispričavati nekoliko puta zbog laži i kleveta koje je iznio na račun političkih i ideoloških protivnika. Tako je recimo u jednoj emisiji otvoreno profesor Lucić obrisao pod sa kretenom stazićem(budućim kandidatom u SDPovoj vladi za ministra kulture ????) a ovaj se poslje toga nije bio u stanju ubaciti u emisiju do samog kraja gdje je opet pokušao srati a Lucić ga opet poklopio, da kažem onako zdravo seljački otresao ga je o pod ko seljak balce iz nosa. U svakom slučaju jadni mi ako su nam referntne točke o bilo čemu stazići, pusići, ćorići i tepeši.Noor wrote:Namreš taj šrot uspoređivati sa Stazićem. On je virtuoz.Eroo wrote:Vaš Ćorić i Tepeš su samo Mesićev željeni odgovor. Ništa što se nije moglo predvidjet.Noor wrote:Vas Coric i Tepeš su bolji...sta jest, jest.Eroo wrote:Sitting, imate problema s politikom općenito.
Imat ćete ih i dalje, dok god budete u Saboru imali političare a la Stazić, Pusić i slične njima.
Guest- Guest
Slušaj ženu i ne boj se "momenta sile", inaže ti slijedi armatura priko leđa...crvenkasti wrote:Kad mi žena spomene 'moment sile', tlak mi poraste 160...
2016-07-22
Nema tu zokijevog perija ali nema ni njihovog istinu za volju, jednostavno se tržište samoreguliralo nakon svih sranja koje nas je zadesilo.Noor wrote:Daj Ero...u 6 mjeseci nisu radili ništ osim međusobnog prepucavanja i borbe za fotelje. Odakle rast? Na osnovu čega? Da su i radili nešto korisno svo to vrijeme, rezultati nikako ne bi već sad bili vidljivi.Eroo wrote:Za vrijeme "najkraćih" su vam svi gospodarski pokazatelji porasli(pozitivno) ,jastreb wrote:A ja sam nakon posljednjih izbora vidio da su probleme imali isključivo oni koji su u svojim redovima imali Crnoju, Tepeša,Ćorića, Hasanbegovića ili Karamarka.Eroo wrote:Sitting, imate problema s politikom općenito.
Imat ćete ih i dalje, dok god budete u Saboru imali političare a la Stazić, Pusić i slične njima.
Najkraći ministarski staž je zabilježen upravo tada.
Najkraća vladavina jedne koalicije također,a i najduža kriza vlade.
E sad ti to demantiraj. Dako možeš.
a za vrijeme "najdužih" (Mesić i Josipović) ste došli na rub bankrota.
Kak je sve relativno, jelda?
Kitiš se Zokijevim perjem ;P
Guest- Guest
Neće, ameri su se pobrinuli za to. Znaš ono tvoji smrtni neprijatelji sa kojima se slažeš u 90% slučajeva od gendera do podrške onima koji to zagovaraju.epikur37 wrote:E, kad hdz dođe na vlast opet, onda će bit lustracija :D
Guest- Guest
Steta sto nisam gledala tu emisiju otvoreno...tre911 wrote:Jeste ako bi se vulgarnost, bahataost, bezobrazluk... mjerile kao neke vrijednosti. Na stranu što ćorić i tepeš nisu ništa no nisu ni do koljena staziću koji se morao prema sudskim odlukam ispričavati nekoliko puta zbog laži i kleveta koje je iznio na račun političkih i ideoloških protivnika. Tako je recimo u jednoj emisiji otvoreno profesor Lucić obrisao pod sa kretenom stazićem(budućim kandidatom u SDPovoj vladi za ministra kulture ????) a ovaj se poslje toga nije bio u stanju ubaciti u emisiju do samog kraja gdje je opet pokušao srati a Lucić ga opet poklopio, da kažem onako zdravo seljački otresao ga je o pod ko seljak balce iz nosa. U svakom slučaju jadni mi ako su nam referntne točke o bilo čemu stazići, pusići, ćorići i tepeši.Noor wrote:Namreš taj šrot uspoređivati sa Stazićem. On je virtuoz.Eroo wrote:Vaš Ćorić i Tepeš su samo Mesićev željeni odgovor. Ništa što se nije moglo predvidjet.Noor wrote:Vas Coric i Tepeš su bolji...sta jest, jest.Eroo wrote:Sitting, imate problema s politikom općenito.
Guest- Guest
Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoruepikur37 wrote:kod mene gemišt time
Guest- Guest
Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Guest- Guest
Noor wrote:Eroo wrote:Nama je profesor objasnio "pozitivno-negativno" na primjeru kad je seljak pravio balkon.Noor wrote:Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Jasno?
Dovoljno je ako mu žena razumije, on itako ima za slušat ženu. :)
Last edited by Eroo on 29/7/2016, 23:25; edited 1 time in total
2016-07-22
E sad se slažem sa kolegom iz rijeke da si totalna lažovčina!!! Nemoguće je bez alkohola toliko živjeti !!!jastreb wrote:Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.epikur37 wrote:kod mene gemišt time
I lješve* je.
*ljepše
Guest- Guest
Nosite se vi lijepo svojim armaturama, znaš!
crvenkasti-
2014-04-17
To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:jastreb wrote:Mmmmmmmmm!!!!!Noor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Jesi probao one dinje posve zelene kore iz Lidla?
Savršene! Samo dobro moraju biti rashlađene.
Guest- Guest
Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.epikur37 wrote:kod mene gemišt time
I lješve* je.
*ljepše
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Guest- Guest
tre911 wrote:Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoruepikur37 wrote:kod mene gemišt time
Pomalo tre, pričekajmo izbore....pa ćemo vidjeti tko organizira roštilj....Znači ako ja dobijem želim divljeg šarana na rašljama i dobru frankovku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:jastreb wrote:Mmmmmmmmm!!!!!Noor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Jesi probao one dinje posve zelene kore iz Lidla?
Savršene! Samo dobro moraju biti rashlađene.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.epikur37 wrote:kod mene gemišt time
I lješve* je.
*ljepše
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Pa bilo bi dobro da se trefimo, do kad ćeš biti?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Još Milanović nije pao...hehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Dijagram objašnjavti crvenom? pa taj ga šutne nogom u jaja čim ga vidi, nema tu neke rasparave nego isključivo bol u preponama kod čejena :)))Noor wrote:Eroo wrote:Nama je profesor objasnio "pozitivno-negativno" na primjeru kad je seljak pravio balkon.Noor wrote:Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Jasno?
Guest- Guest
Ako stignem možda malo prokopam pa je stavim za ono kad budeš imala vremena, isjekao ga ko repuNoor wrote:Steta sto nisam gledala tu emisiju otvoreno...tre911 wrote:Jeste ako bi se vulgarnost, bahataost, bezobrazluk... mjerile kao neke vrijednosti. Na stranu što ćorić i tepeš nisu ništa no nisu ni do koljena staziću koji se morao prema sudskim odlukam ispričavati nekoliko puta zbog laži i kleveta koje je iznio na račun političkih i ideoloških protivnika. Tako je recimo u jednoj emisiji otvoreno profesor Lucić obrisao pod sa kretenom stazićem(budućim kandidatom u SDPovoj vladi za ministra kulture ????) a ovaj se poslje toga nije bio u stanju ubaciti u emisiju do samog kraja gdje je opet pokušao srati a Lucić ga opet poklopio, da kažem onako zdravo seljački otresao ga je o pod ko seljak balce iz nosa. U svakom slučaju jadni mi ako su nam referntne točke o bilo čemu stazići, pusići, ćorići i tepeši.Noor wrote:Namreš taj šrot uspoređivati sa Stazićem. On je virtuoz.Eroo wrote:Vaš Ćorić i Tepeš su samo Mesićev željeni odgovor. Ništa što se nije moglo predvidjet.Noor wrote:
Vas Coric i Tepeš su bolji...sta jest, jest.
Guest- Guest
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 6 of 19