Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:jastreb wrote:Mmmmmmmmm!!!!!Noor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Jesi probao one dinje posve zelene kore iz Lidla?
Savršene! Samo dobro moraju biti rashlađene.
Guest- Guest
Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:
Pa bilo bi dobro da se trefimo, do kad ćeš biti?
Tek da te upozorim:)
Vjerujem da jesu,kontinentalci nemaju mjere, onaj fini leđero šta ga mi na obali imamo :D ;)
popio par kava u galeriji u ledjeru ovih dana,al pre-prezauzet:)
dijagram-
2015-08-09
Moze, poslat ih na more k epiju,on ce ih solidarno udomiti za mene:)crvenkasti wrote:dijagram wrote:posalji je k meni,...valja provjeriti za svaki slucaj:)crvenkasti wrote:Kad mi žena spomene 'moment sile', tlak mi poraste 160...
Ako uzmeš i djecu. Ali najmanje 15 dana
dijagram-
2015-08-09
javit cu se ja, kad se budes najmanje nadao.epikur37 wrote:dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:
Vjerujem da jesu,kontinentalci nemaju mjere, onaj fini leđero šta ga mi na obali imamo :D ;)
viš ti se stalno muvaš tu a nikad da se javiš, doduše ti si čovjek od žena a ne od cuge i gradela :)
faktor iznenadjenja je bitan
ostala mi navika iz rata:)
dijagram-
2015-08-09
Eh kad bi...tre911 wrote:Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:jastreb wrote:
Mmmmmmmmm!!!!!
Guest- Guest
ljubotići, dobrkovići, široki..bostan je lubenica, pipun je dinja, ne želim kazati da niste u pravu gospon ero jer sam se susretao sa ovakvim objašnjenjem što vi kažete. Na primjer u Vrgorcu je pipun lubenica što me jako začudilo ali je tako hebiga a ne znam zašto.Eroo wrote:tre911 wrote:Bosanci to zovu pipun, ne znam zaštoNoor wrote:Meni dinja time..uh sto volim dinjice ...mljaaac
Dinja nije pipun. Pipun je melona. Dinja je u BiH bostan,a ponegdje karpuza(Ljubuški, na primjer)...
Guest- Guest
Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
Imenjace pazi, gadni su u rakiji.
Guest- Guest
Zagorci su još gori, oni ti piju vino ko mi rakiju, propast živa ti zagorcidijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja ću biti tamo 4.8. i moram mu napraviti inventuru u podrumuveber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Guest- Guest
Niko nije savršenveber wrote:rijetko pijem zesticu..
Guest- Guest
Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:
S tobom samo kavu, mogla bi me opiti i iskoristiti.
dijagram-
2015-08-09
Sve u roku službbe iako mi krim nikada nije pretjerano ni smetao kao ruska akvizacija. Ono što mi smeta je donbas ali ajde da ne idemo prema toj temi, drž se rakije i vina i udri brigu na veseljaepikur37 wrote:tre911 wrote:Pošteno ali drž gaće, hitleri pobjeđuje iako objektivno navijam za onog luđu trumpa pa taman izgubio okladuepikur37 wrote:tre911 wrote:Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoruepikur37 wrote:kod mene gemišt time
Pomalo tre, pričekajmo izbore....pa ćemo vidjeti tko organizira roštilj....Znači ako ja dobijem želim divljeg šarana na rašljama i dobru frankovku :)
Pa makar i priznao Krim ;) :p
Guest- Guest
I ja mu to stalno govorim ali me ne hebe ni pišljiva boba, sva sreća da nisam zlopamtilo pa popijem i njegov dio onako prijateljski :)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Imenjace pazi, gadni su u rakiji.epikur37 wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Sve u roku službbe iako mi krim nikada nije pretjerano ni smetao kao ruska akvizacija. Ono što mi smeta je donbas ali ajde da ne idemo prema toj temi, drž se rakije i vina i udri brigu na veseljaepikur37 wrote:tre911 wrote:Pošteno ali drž gaće, hitleri pobjeđuje iako objektivno navijam za onog luđu trumpa pa taman izgubio okladuepikur37 wrote:tre911 wrote:
Da nisi tu samnom na istoj liniji stjero bi te u kurac krasni, ovako još imaš šanse kad pojedem onaj roštilj kod tebe i obrlatim te ko šibicari naivnu raju na željezničkom kolodvoru
Pomalo tre, pričekajmo izbore....pa ćemo vidjeti tko organizira roštilj....Znači ako ja dobijem želim divljeg šarana na rašljama i dobru frankovku :)
Pa makar i priznao Krim ;) :p
Slažem se :)
Idem bacit ponoćnu meditaciju na balkonu prema horizontu, apstrahirati današnji dan, utopiti ga u vječnost i ovu bonacu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sa mnom kavu jer nastavljam put pa ne smijem vino. Inače...bi te opila i spakirala u bunker, pa doma. :)dijagram wrote:Dobro, s njim sam znao casicu dvi, jel sad bolje:)Noor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:
Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)
S tobom samo kavu, mogla bi me opiti i iskoristiti.
Guest- Guest
Ovaj forum se nažalost u većini slučajeva pretvorio u spam party...Žalosno...
red wolf-
2016-02-10
Eto vidiš noor, što sam ti rekaodijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
Imenjace pazi, gadni su u rakiji.
Guest- Guest
sad neću moći spavatiNoor wrote:Eh kad bi...tre911 wrote:Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučamNoor wrote:
Guest- Guest
Čujem i ne bi vjerovao svojim ušima da ga ne poznam od ranije, strašnoNoor wrote:Tre..cujes ti ovo bogohuljenje, a?dijagram wrote:Vino je bljak:)Noor wrote:Ti ćeš se otrovat tim kavama...vino ti je puuuno zdravije ;)dijagram wrote:Uzgred, vas ledjero je tako tako,bolji su ovi u zg i gorici:)epikur37 wrote:
Guest- Guest
Kaže Nina Badrić...nek ti bude kao meni ;)tre911 wrote:sad neću moći spavatiNoor wrote:Eh kad bi...tre911 wrote:Eh kad bi ti ja to mogo smiksati...Noor wrote:Aj bas cu sutra probati...nema sto ne valjat ;)tre911 wrote:
To je sve bez veze ako ne ubaciš malo ruma među narezane komade, tek tada dobijaju puninu bez zajebancije. Ako nisi probala preporučam
Guest- Guest
Ovo je Čat,ezeku,tu se okuplja sve i svasta sto ima potrrebu privatno komunicirati..
Guest- Guest
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 8 of 19