Read my lips: Milanović gubi izbore
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Read my lips: Milanović gubi izbore
Eroo wrote:zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.
Jel ovako?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Eroo wrote:vrtiti, sukati, zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.veber wrote:pojašnjenje, sučenja?Eroo wrote:Desnosučni je normalni, a lijevosučni je nenormalni. Svaki se može koristiti, itako je to stvar dogovora.veber wrote:
jebeš mi mater ako sam čuo za takav??????
a može biti i ono kako sukneš lozu...lijevom ili desnom rukom..lijevosučno ili desnosučno ;)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nije loše na Viru, sinoć se vratio.veber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.epikur37 wrote:kod mene gemišt time
I lješve* je.
*ljepše
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Vir je bio pojam za betonažu no sad se dovodi u red....
Najljepši dio je oko svjetionika i onaj sjevero-zapadni neizgrađeni dio...mislim da ga zovu torovi..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Srednjak bi morao biti okrenut iz slike prema tebi. Stvarno...crvenkasti wrote:Eroo wrote:zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.
Jel ovako?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Ono uz glavnu cestu je najveća katastrofa valjda...epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Nije loše na Viru, sinoć se vratio.veber wrote:kolega javi mi kada ti paše da osvanem u zadru.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ja čekam jesen. Danas sam 43. dan bez ikakva alkohola.epikur37 wrote:kod mene gemišt time
I lješve* je.
*ljepše
ako je suditi po pisanju, bolje da trzneš jedan :D
planiram krenut iza 8.8. malo na ugljan, pa do vira i onda za split...
Vir je bio pojam za betonažu no sad se dovodi u red....
Najljepši dio je oko svjetionika i onaj sjevero-zapadni neizgrađeni dio...mislim da ga zovu torovi..
Guest- Guest
Eroo wrote:Srednjak bi morao biti okrenut iz slike prema tebi. Stvarno...crvenkasti wrote:Eroo wrote:zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.
Jel ovako?
2016-07-22
Eroo wrote:Srednjak bi morao biti okrenut iz slike prema tebi. Stvarno...crvenkasti wrote:Eroo wrote:zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.
Jel ovako?
To o čemu si ti pričao se zove pravilo lijeve ruke, a ne tri prsta, neznalico. Koristi se u magnetizmu za određivanje smjera sile kad pomičeš vodič u magnetnom polju, a ne vektora.
Ozbiljno mislim ... ne šalim se
Stvarno ...
Last edited by crvenkasti on 29/7/2016, 22:30; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Srednjak bi morao biti okrenut iz slike prema tebi. Stvarno...crvenkasti wrote:Eroo wrote:zasukati ona tri prsta, da vidiš kud je usmjeren vektor koji promatraš.
Jel ovako?
To o čemu si ti pričao se zove pravilo lijeve ruke, a ne tri prsta, neznalico. Koristi se u magnetizmu za određivanje smjera sile kad pomičeš vodič u magnetnom polju, a ne vektora.
Ozbiljno mislim ... ne šalim se
Stvarno ...
Praqvilo lijeve ruke...loš prijevod. U slovenskom jeziku je "lijevosučni" ili "desnosučni", a koristi se ne samo kod "struje" nego svugdje di imamo posla s vektorima. Neznalico.
2016-07-22
Ja se ponekad probudim oznojen i uznevjeren, a obje ruke mi ispružena tri prsta.
Sami od sebe.
Stvarno.
Ja te razumijem.
Sami od sebe.
Stvarno.
Ja te razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
Da barem sam sebe razumiješ, bilo bi sasvim dovoljno.crvenkasti wrote:Ja se ponekad probudim oznojen i uznevjeren, a obje ruke mi ispružena tri prsta.
Sami od sebe.
Stvarno.
Ja te razumijem.
2016-07-22
Eroo wrote:
Ovo je bolje objašnjenje za lijevosučni i desnosučni.
Statičari smo se dogovorili za upotrebu "desnosučnog", zbog poznatih razloga...negativna armatura, pozitivna armatura itd.
Kod slučaja-lijevosučni-imali bismo situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
2016-07-22
Sumnjam da je itko dovoljno lud da ponovi istu grešku dva puta ali jebiga sa Hrvatima se nikada ne zna, oni bi i veleizdajnika mesića izabrali za predsjednika države da se ponovno kandidira.dva brata wrote:MOST će opet odlučivati tko je vladati tko neće.
Dakle opet će Petrov guziti Plenkovića i Milanovića
Guest- Guest
Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Statičari smo se dogovorili za upotrebu "desnosučnog", zbog poznatih razloga...negativna armatura, pozitivna armatura itd.
Kod prvog slučaja (lijevosučni) imali bi situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
Guest- Guest
Eroo wrote:Da barem sam sebe razumiješ, bilo bi sasvim dovoljno.crvenkasti wrote:Ja se ponekad probudim oznojen i uznevjeren, a obje ruke mi ispružena tri prsta.
Sami od sebe.
Stvarno.
Ja te razumijem.
Mislio sam da su Hrvati jednostavniji. Jel da je užas?
crvenkasti-
2014-04-17
Ko siting??? ma nemoguće, on samo piše ovdje uoči izbora!! ček pa izbori su za mjesec i nešto tako da je sasvim normalno da plaćenički trol iznosi svoje zvizdarije kao i pizdon srpske. Razlika među njima je samo u količini love koje dobijaju za ono što rade i u tome za koga drukaju. U svemu ostalom su ko dva brata blizanca.Eroo wrote:Nije Erin ni naslov ni sadržaj, već vašeg podrepnog poratala i poznatog vam podrepnog novinara,sitting_bull wrote:kakve veze ima naslov teme sa sadržajem članka?
kao i obično kad je mrkonjićgradski trol u pitanju, nikakve.
koji nisu sigurni u konačni rezultat. A nešto si i ti postao neurozan? Kaj je razlog? Isti, ili?
Guest- Guest
Ali zato podrepićevih mujadina neće nedostajati.dva brata wrote:aj jedna dobar stvar od Orepića, nema više dovlačenja srba i hercegovaca da glasuju za sdp i hdz na štetu svih ostalihmutava baštarda wrote:Orepić će HDZ/SDP&lastama izbiti do izbora 50 000 glasača... u Vrgorcu se to već osjetilo...
Guest- Guest
Pa milanović jeste budaletina, čudi me da držite još tu bitangu na vrhu popisa želja i ciljevasitting_bull wrote:budala.Eroo wrote:
Poznavajući Milanovića on će obećati sve suprotno od Sanadera. A?
Guest- Guest
Mislio sam ja, ti nemaš šta da misliš...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Da barem sam sebe razumiješ, bilo bi sasvim dovoljno.crvenkasti wrote:Ja se ponekad probudim oznojen i uznevjeren, a obje ruke mi ispružena tri prsta.
Sami od sebe.
Stvarno.
Ja te razumijem.
Mislio sam da su Hrvati jednostavniji. Jel da je užas?
2016-07-22
Eroo wrote:Eroo wrote:
Kod slučaja-lijevosučni-imali bismo situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
Jel to onaj moment sile iz Tower 7?
crvenkasti-
2014-04-17
Eto onda gledaj kad ameri drugome kroje gaće kako će ovi izbori ispasti, prošla vlada pola godine a buduće zorana milanovića ni dana iliti u prijevodu kako napraviti od pite veresiju na SDPov način. Nemoj poslje reći da te nisam upozorio na greške u koracima koje praviš već sada.jastreb wrote:A ja sam nakon posljednjih izbora vidio da su probleme imali isključivo oni koji su u svojim redovima imali Crnoju, Tepeša,Ćorića, Hasanbegovića ili Karamarka.Eroo wrote:Sitting, imate problema s politikom općenito.
Imat ćete ih i dalje, dok god budete u Saboru imali političare a la Stazić, Pusić i slične njima.
Najkraći ministarski staž je zabilježen upravo tada.
Najkraća vladavina jedne koalicije također,a i najduža kriza vlade.
E sad ti to demantiraj. Dako možeš.
Guest- Guest
Nama je profesor objasnio "pozitivno-negativno" na primjeru kad je seljak pravio balkon.Noor wrote:Mo'š mislit :DEroo wrote:Eroo wrote:
Kod prvog slučaja (lijevosučni) imali bi situaciju obrnutu: pozitivan rezultat bi značio da balkon ima pozitivnu armaturu na gornjem rubu itd...
Jasno?
Najprije je dao armaturu na donji rub, jer se mu je činilo blesavo ugradit je po nacrtu.
Kad je "razšolao", naravno, balkon se srušio. Onda mu je drugi seljak objasnio da bi
morao armaturu položit kao što je u nacrtu-na gornji rub.I hajde jovo-nanovo, armaturu
je dao na gornji rub....Malo razmišljao pa kaže: -Jebi ti to, nije ovo sigurno pa balkon
na kraju podupre s stubom...razšola i jbga, jope se balkon sruši.
2016-07-22
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» VELIKI PUČ U SDP-u! BANDIĆ GUBI IZBORE! MILANOVIĆ SE VRAĆA! I KOJA JE PRAVA ULOGA PERNARA U SVEMU TOME... Jesu li ovo prave ili alternativne istine?
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» FPO gubi izbore u Austriji
» Komšić gubi izbore u Japanu
» Gubi li Bandic izbore u Zagrebu?
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
Page 5 of 19