HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
Očekivano...sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
A za Franka gustan hahaha...
Karma is a bitch...
:p
Guest- Guest
amper1950 wrote: Kako se redikul javlja i opet blamira.
Dakle:
http://hns-cff.hr/hns/suci/
U elitnoj skupini sudaca (5 sudaca) nijedan iz Dalmacije (Rijeka, Zagreb, Donji Miholjac, Osijek, Varaždin), a među sucima I skupine (14 sudaca) samo su dvojica iz Dalmacije (Gabrilo i Strukar) svi su redom s sjevera, a prednjače osječani (osječka sudačka mafija).
Jeli i ovo od HNS-a glupo i zlonamjerno, jesu ti suci toliko dobri da nemaš sudaca iz Dalmacije?!? Jeli svojim suđenjem pokazuje da su dobri i jeli pravedna ovakva raspodjela sudaca? Pričam o glavnim sucima, slična raspodjela i kod pomočnika...
Nema u Dalmaciji sudaca...
Budaletino, ja sam napisao da je članak glup jer se referira samo na jedno kolo i da treba pogledat širu sliku. Za razliku od tebe redikula ja nemam ni vremena ni želje na radnom mjestu to istraživat pa sam prepustio to tebi. Znači iz liste sudaca se može zaključiti:
a) Dalmacija je zakinuta za postotak sudaca prema drugim regijama
Ili
b) suci iz Dalmacije su trube pa zato nisu zastupljeniji na listi
Pošto nemaš pametnijeg posla u životu nalijepi dokaze da je točno ovo pod "a".
Guest- Guest
Ti si u super situaciji, ako rijeka mazne dinamo bit ce po stoti put mjenjanje misljenja i price kako je mamic pustio i da ne zeli osvojit ligu i uzet pare od lige prvaka, ako dinamo mazne gustat ces jer je mamic pobjedio mali klub rijeku i osvojio novi naslov.......stari moj, u dobitnoj si kombinaciji.....samo cez znat da si u necemu od toga bio u krivu, tj da su tvoje teorije pizdarijefridrih_niche wrote:Očekivano...sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
Karma is a bitch...
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ti si u super situaciji, ako rijeka mazne dinamo bit ce po stoti put mjenjanje misljenja i price kako je mamic pustio i da ne zeli osvojit ligu i uzet pare od lige prvaka, ako dinamo mazne gustat ces jer je mamic pobjedio mali klub rijeku i osvojio novi naslov.......stari moj, u dobitnoj si kombinaciji.....samo cez znat da si u necemu od toga bio u krivu, tj da su tvoje teorije pizdarijefridrih_niche wrote:Očekivano...sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
Karma is a bitch...
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-uzeli-ste-nogomet-onima-zbog-kojih-se-igra/933802.aspx
Klasičan primjer Stockholmskog sindroma ...
Klasičan primjer Stockholmskog sindroma ...
sat2-
2015-09-28
Istina, ne mogu falit...nowitzki wrote:Ti si u super situaciji, ako rijeka mazne dinamo bit ce po stoti put mjenjanje misljenja i price kako je mamic pustio i da ne zeli osvojit ligu i uzet pare od lige prvaka, ako dinamo mazne gustat ces jer je mamic pobjedio mali klub rijeku i osvojio novi naslov.......stari moj, u dobitnoj si kombinaciji.....samo cez znat da si u necemu od toga bio u krivu, tj da su tvoje teorije pizdarijefridrih_niche wrote:Očekivano...sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
Karma is a bitch...
:D
Al reka san ti da ce vas suci pocet brutalno krast...
I jesu li?
Naravno da jesu...
Al je jebeni Dinamo toliko los da njima ni suci vise ne mogu navuc pobjedu...
Iskreno, bas me zanima kako ce se ova situacija razvijat...
A za Franka iskreno gustan...
;)
Guest- Guest
kad?fridrih_niche wrote:Istina, ne mogu falit...nowitzki wrote:Ti si u super situaciji, ako rijeka mazne dinamo bit ce po stoti put mjenjanje misljenja i price kako je mamic pustio i da ne zeli osvojit ligu i uzet pare od lige prvaka, ako dinamo mazne gustat ces jer je mamic pobjedio mali klub rijeku i osvojio novi naslov.......stari moj, u dobitnoj si kombinaciji.....samo cez znat da si u necemu od toga bio u krivu, tj da su tvoje teorije pizdarijefridrih_niche wrote:Očekivano...sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
Karma is a bitch...
:D
Al reka san ti da ce vas suci pocet brutalno krast...
I jesu li?
Naravno da jesu...
Al je jebeni Dinamo toliko los da njima ni suci vise ne mogu navuc pobjedu...
Iskreno, bas me zanima kako ce se ova situacija razvijat...
A za Franka iskreno gustan...
;)
bit će da se inače i uefa urotila kontra hajduka kad ih kazni radi kršenja pravila. koliko je inače i sam dinamo ili repka bile pod sankcijama iste
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a neš ti dinamu pomoći što neće igrati franko. kbk kad imamo svojih problema koliko hoćeš
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
suci pokradu belupa i onda na kraju tekme franko vrijeđa suca!!!kuracodigraca wrote:a neš ti dinamu pomoći što neće igrati franko. kbk kad imamo svojih problema koliko hoćeš
pošto niče insinuira da je rijeka pokradena,evo mu par "sitnica" s tekme:
1.čisti pobjendički gol belupa poništen i nesviran penal za belupo
ali kao što rekaoh,kada bi selektivno gledali i zanemarili te dvije "sitnice" rijeka je pokradena
nije...
a sad zamisli da je kojim slučajem u te dvije situacije bila rijeka?
belupo ih skroz nadigra+ove dvije situacije i onda su oni pokradeni...
a sad zamisli da je kojim slučajem u te dvije situacije bila rijeka?
belupo ih skroz nadigra+ove dvije situacije i onda su oni pokradeni...
muckodjubre wrote:pošto niče insinuira da je rijeka pokradena,evo mu par "sitnica" s tekme:
Nije valjda da misliš kako je Niče gledao tu utakmicu? Ko i većinu drugih koje komentira? Nije gledao, ali je dovoljno inteligentan da svoje postove zakumuflira tako da forumaši koji površno čitaju pomisle da on zna što komentira.
Guest- Guest
tovari opet žele biti iznad zakona.
ako vidiš znak ograničenja brzine, ako ti je tu i tabla koja upozorava na radar, a ti namjerno voziš debelo iznad dozvoljenog s kojim pravom se žališ na kaznu koju si dobio kad te radar snimi?
ovo je pokušaj da se vlastita glupost i kršenje zakona prikaže kao povod za nastavak iste prakse.
najbolje od svega je što su već u ovoj sezoni bili upozoreni, kad su dobivali novčane kazne za slične prekršaje, što je sljedeća kazna.
uostalom, split i okolica su izabrali plavušu (o čijim se odnosima s mamićem povlače razne priče), izabrali ste plenkovićev hdz pa sada kusajte što ste si stavili na pjat.
tko vas jebe...
ako vidiš znak ograničenja brzine, ako ti je tu i tabla koja upozorava na radar, a ti namjerno voziš debelo iznad dozvoljenog s kojim pravom se žališ na kaznu koju si dobio kad te radar snimi?
ovo je pokušaj da se vlastita glupost i kršenje zakona prikaže kao povod za nastavak iste prakse.
najbolje od svega je što su već u ovoj sezoni bili upozoreni, kad su dobivali novčane kazne za slične prekršaje, što je sljedeća kazna.
uostalom, split i okolica su izabrali plavušu (o čijim se odnosima s mamićem povlače razne priče), izabrali ste plenkovićev hdz pa sada kusajte što ste si stavili na pjat.
tko vas jebe...
sitting_bull-
2015-09-28
A i to sto kazes.Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:pošto niče insinuira da je rijeka pokradena,evo mu par "sitnica" s tekme:
Nije valjda da misliš kako je Niče gledao tu utakmicu? Ko i većinu drugih koje komentira? Nije gledao, ali je dovoljno inteligentan da svoje postove zakumuflira tako da forumaši koji površno čitaju pomisle da on zna što komentira.
Jebote bog isus krist je pogledao ko ovu situaciju kod penala kakva ruka isuse kriste ofsajd ajde, kad se bolje pogleda situacija je fifti fifti i pustio bi to napadacu
nowitzki-
2014-04-27
Nalazite se ovdje: HNK Rijeka > HNK Rijeka najavio žalbu, Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret
Klub izražava nezadovoljstvo kaznom
[/size]
Andrej BuriloFoto: Lario Tus
[/size]
[size=34]HNK Rijeka najavio žalbu, Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret
Autor SCSrijeda, 23 studenog 2016 18:29Klub izražava nezadovoljstvo kaznom
[/size]
[size=30][/size]
[size]Andrej BuriloFoto: Lario Tus
[/size]
HNK Rijeka na Andrijaševićevu kaznu reagirat će žalbom koju obrazlaže ovako:
Hrvatski nogometni klub Rijeka uložit će žalbu na odluku disciplinskog suca Hrvatskog nogometnog saveza za Prvu HNL Saše Pavličića Bekića kojom se igrač Rijeke Franko Andrijašević kažnjava zabranom igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.
Andrijaševića se kažnjava zato što je, kako se navodi u obrazloženju, po isteku utakmice Slaven Belupo – Rijeka što se odigrala u okviru 16. kola MAXtv Prve lige u Koprivnici, došao do glavnog suca utakmice Andreja Burila i svojih suigrača vičući im: “Ostavi smrada jednog na miru”.
Klub izražava nezadovoljstvo kaznom, jer igrač HNK Rijeka Franko Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret.
A discipinski sudac lijepi na facebook koliko voli i navija za dinamo....di toga ima haha
nowitzki-
2014-04-27
Kako god okrenes uz sve to slaven je nadigrao rijeku i nikako se ne moze reci da je rijeka pokradena. koliko god bi nice to volio jer ne voli da rijeka uzme naslov a i da moze reci kako je on znao da vam mamic i suci nece dati.
Ako osvojite opet ce biti da vam je mamic dao
Ako osvojite opet ce biti da vam je mamic dao
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50