HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
dinamo gostuje na svom stadionumuckodjubre wrote:Istra gostuje kod najveceg hrvatskog kluba
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Tri igrača napustila RNK Split putem arbitraže
Nastavlja se odlazak igrača iz RNK Splita uvjetovan lošom financijskom situacijom. Proteklog tjedna su raskid ugovora s klubom iz Parka mladeži zbog neisplate plaća službeno dobila tri nova igrača. Radi se o Elisu Bakaju, Maksimu Vitusu i Mateju Jukiću.
Dodajmo da od prije nekoliko dana u funkciji više nije ni službena web stranica kluba www.rnksplit.hr.
______________________________________________________________________________________--
Eto tako, raspa se Split. Močna HNL i močni privatnik...
Nastavlja se odlazak igrača iz RNK Splita uvjetovan lošom financijskom situacijom. Proteklog tjedna su raskid ugovora s klubom iz Parka mladeži zbog neisplate plaća službeno dobila tri nova igrača. Radi se o Elisu Bakaju, Maksimu Vitusu i Mateju Jukiću.
Dodajmo da od prije nekoliko dana u funkciji više nije ni službena web stranica kluba www.rnksplit.hr.
______________________________________________________________________________________--
Eto tako, raspa se Split. Močna HNL i močni privatnik...
Guest- Guest
Rješavaju to u drugom poluvremenu ...nowitzki wrote:Ne mirisi ovo na dobro
Kao Dinamo nekada ..., ako ništa drugo ... neki penal!
sat2-
2015-09-28
21 faul rijeke, 1 belupa...hahaha cirkus
nowitzki-
2014-04-27
Neznam je li veci cirkus bila igra ili sudjenje, katastrofa...ocekivao sam muku, ali ovakvu ne bas
nowitzki-
2014-04-27
Jebem im mater nesposobnu. Čekao bih još samo 1X na Milan za 1.100 kn. Nikako da povežem dva dobitna dana. Jučer sam digao 960.
Guest- Guest
A ti misliš da san ti bezveze najavljiva sudačko masakriranje?nowitzki wrote:Neznam je li veci cirkus bila igra ili sudjenje, katastrofa...ocekivao sam muku, ali ovakvu ne bas
Lol, ne budi naivan...
:D
Btw. ko vas jebe, zabijte tri gola pa vas niko ne može pokrast...
:p
Guest- Guest
po računu velikih brojeva kad tad rijeka mora kiksati...pa kad barca kiksa kako neće mala rijeka
Demo, ne govorimo o kiksevima nego o sudjenju...
Rijeka ce sad dobit svoju porciju sudjenja koja su obično bila rezervirana za Hajduka...
I to me veseli...
Rijeka ce sad dobit svoju porciju sudjenja koja su obično bila rezervirana za Hajduka...
I to me veseli...
Guest- Guest
da,kako da ne...
svojevremeno je i hajduk kmečao na suce a kad pogledaš u kontinuitetu 10 tekmi hajduka i dinama sve je to tu negdje jer suci zakinu i jedne i druge...samo što ovi kmeče na svaki sudački kiks,a kada suci oštete suparnika onda bude čmrlja... i naravno kada se tako selektivno gleda ispadne da ih suci kradu,a istina je sasvim drugačija
svojevremeno je i hajduk kmečao na suce a kad pogledaš u kontinuitetu 10 tekmi hajduka i dinama sve je to tu negdje jer suci zakinu i jedne i druge...samo što ovi kmeče na svaki sudački kiks,a kada suci oštete suparnika onda bude čmrlja... i naravno kada se tako selektivno gleda ispadne da ih suci kradu,a istina je sasvim drugačija
to je takozvana mourinhova škola selektivnog kmečanja
Seres pizdarije, ka i obično...
A najjača mi je ta lažna floskula 'to je tu negdje'...
Ne, Demo, to nije 'tu negdje'...
Jer u srazu protiv Dinama Hajduk uredno bude pokraden...
I protiv drugih isto, kad je to u službi da se Dinamo odlipi na vrhu...
A onda, kad je sve gotovo, Hajduk dobije par nebitnih poklona na kraju sezone...
;)
A najjača mi je ta lažna floskula 'to je tu negdje'...
Ne, Demo, to nije 'tu negdje'...
Jer u srazu protiv Dinama Hajduk uredno bude pokraden...
I protiv drugih isto, kad je to u službi da se Dinamo odlipi na vrhu...
A onda, kad je sve gotovo, Hajduk dobije par nebitnih poklona na kraju sezone...
;)
Guest- Guest
ne slažem se s tobom ni malo...
jer sam baš u doba najvećega hajdukova kmečanja pratio pun kurac tekmi oba protivnika i uvjerio sa da je sve to tu negdje i da je hajdukovo kmečanje na suce bezraložno i samo u svrhu stvaranja pritiska i opsadnoga stanja,kao što je to radio mourinho u realu
jer sam baš u doba najvećega hajdukova kmečanja pratio pun kurac tekmi oba protivnika i uvjerio sa da je sve to tu negdje i da je hajdukovo kmečanje na suce bezraložno i samo u svrhu stvaranja pritiska i opsadnoga stanja,kao što je to radio mourinho u realu
Nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedile su nove rasprave na sredini terena, a Burilo je izvadio crveni karton i pokazao ga Andrijaševiću. Prema sucima su potrčali Kek i njegovi suradnici, a pred Burila i pomoćnike stali redari koji su spriječili njihov bliski susret i izveli ih s terena.
Nakon što je u petak Dinamo odigrao samo 1:1 na Maksimiru protiv Istre 1961, očekivalo se da će Riječani pobjedom u Koprivnici iskoristiti kiks prvaka jer su u utakmicu ušli sa sedam pobjeda zaredom. No, momčad Matjaža Keka je u Koprivnici odigrala vrlo slabu utakmicu, a pobjedi su bili daleko bliži igrači Slaven Belupa.
Nakon što je u petak Dinamo odigrao samo 1:1 na Maksimiru protiv Istre 1961, očekivalo se da će Riječani pobjedom u Koprivnici iskoristiti kiks prvaka jer su u utakmicu ušli sa sedam pobjeda zaredom. No, momčad Matjaža Keka je u Koprivnici odigrala vrlo slabu utakmicu, a pobjedi su bili daleko bliži igrači Slaven Belupa.
jasno,suci pokrali...najmanje je bitno što ih je slaven belupo nadigrao
"Farmaceuti" su prikazali igru po kojoj su apsolutno zaslužili izbjeći poraz, a možda i doći do punog plijena. Bili su daleko opasniji po protivnički gol, a tko zna što bi se dogodilo da suci nisu bili blagonakloni prema Rijeci u dvije vrlo dvojbene situacije.
"Oko sokolovo" imat će posla sa situacijom iz 15. minute u kojoj je reprezentativni stoper u redovima Rijeke Matej Mitrović igrao rukom u svom šesnaestercu, no glavni sudac Andrej Burilo iz Osijeka nije dosudio penal za Koprivničane.
Igra se malo primirila početkom nastavka, a u 64. minuti zbila se još jedna situacija pred Prskalom zbog koje će Burilo biti pod povećalom. Heber je zabio nakon ubačaja s desne strane, a pomoćnik Dalibor Conjar označio je zaleđe. Radilo se o centimetrima...
Rijeka se u preostalom vremenu grčevito borila da ne primi gol, u čemu je i uspjela.
"Oko sokolovo" imat će posla sa situacijom iz 15. minute u kojoj je reprezentativni stoper u redovima Rijeke Matej Mitrović igrao rukom u svom šesnaestercu, no glavni sudac Andrej Burilo iz Osijeka nije dosudio penal za Koprivničane.
Igra se malo primirila početkom nastavka, a u 64. minuti zbila se još jedna situacija pred Prskalom zbog koje će Burilo biti pod povećalom. Heber je zabio nakon ubačaja s desne strane, a pomoćnik Dalibor Conjar označio je zaleđe. Radilo se o centimetrima...
Rijeka se u preostalom vremenu grčevito borila da ne primi gol, u čemu je i uspjela.
suci izgleda pokrali slaven belupo!
nesviran penal i dvojbeno zaleđe kod gola?
nesviran penal i dvojbeno zaleđe kod gola?
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50