HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: HNL 2016/2017
donedavno je u nizozemskoj legalno djelovala stranja pedofila...što ne znači da je sve što dolazi iz vana OK
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ne serite pickice jedne
Covjek vam zorno pokazuje kako je torcida napredna i ispred svog vremena
ako ćeš paliti negdje na otvorenom pali,ako ćeš paliti na stadionu među hrpom ljudi i još k tome se nerijetko desi da završe u terenu ili pored terena gdje se bacanjem ugrožava zdravlje ljudi definitvno veliko NE
ma nije problem kaj se čak i pali nego je problem što postoji velika mogućnost da će neki debil zviznuti baklju ili na teren ili na protivničke navijače a poznavajući naš mentalitet to je čisti bingo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Norveška je iznimka koja potvrđuje pravilo. U svim ostalim zemljama baklje su zabranjene. A i glupo je uspoređivati kulturni i civilizacijski nivo jednog prosječnog norveškog navijača i prosječnog napušenog klošara iz torcide.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Norveška je iznimka koja potvrđuje pravilo. U svim ostalim zemljama baklje su zabranjene. A i glupo je uspoređivati kulturni i civilizacijski nivo jednog prosječnog norveškog navijača i prosječnog napušenog klošara iz torcide.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:Norveška je iznimka koja potvrđuje pravilo. U svim ostalim zemljama baklje su zabranjene. A i glupo je uspoređivati kulturni i civilizacijski nivo jednog prosječnog norveškog navijača i prosječnog napušenog klošara iz torcide.
Kako vas nije sramota siriti takve mucke lazi i provokacije, ta najstarija navijacka skupina u europi je izmislila postulate navijanja
Već sam predlagao da se dozvoli određena pirotehnika na stadionima, ali uz određene uvjete. Samo organizirane skupine navijača mogu dobiti odobrenje tako da navedu vrstu i količinu pirotehnike ( zadovolje postojeće propise oko pirotehnike), popis osoba, koje će koristiti pirotehniku i odrede odgovornu osobu. Zabranjeno koristiti pirotehniku, koja nije na odobrenju i zabranjeno bacati pirotrhniku na teren i u gledalište.
sat2-
2015-09-28
što je naporan ovaj jeličić s stalnim ponavljanjem kak je dinamo loš a dosadan je i s jebanjem hajduka kak nema igru. pa dobro jebem ti mater rekao si to sto puta. koji kurac to stalno ponavlja. daj reci dinamo je dobio split rijeka hajduk i bok živio. soudani je igrao dobeo jonas loše, franko rastura, kale dobro brani ovo ono i briši.
2015-08-19
naravno da se nije pokazao gol čopa. kaže balog samo 3 utakmice smijemo pokazati pa su tu ugurali el clasico sociedad atletico
2015-08-19
Baklje su zabranjene jer je uefi bilo najisplativije zabranit i svaki vikend ubirat milijone radi istih od kazni
nowitzki-
2014-04-27
Otiđi malo van vukojebine zvane Hrvatska, pa se u nogometnim i navijačkim krugovima raspitaj za Torcidu...Ziil Los Dii ! wrote:Ne serite pickice jedne
Ja se slažem s onima koji kažu da treba biti neka kontrola baklji, da se zna tko će paliti i kako, i da se rigorozno kazni budala koja je baci u teren, no primjer u Norveškoj govori da baklja sama po sebi i nije toliki problem, a kod nas ako pitaš neke budale zapaliti baklju ravno je ubojstvu...
Guest- Guest
Ima i tu istine...nowitzki wrote:Baklje su zabranjene jer je uefi bilo najisplativije zabranit i svaki vikend ubirat milijone radi istih od kazni
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:što je naporan ovaj jeličić s stalnim ponavljanjem kak je dinamo loš a dosadan je i s jebanjem hajduka kak nema igru. pa dobro jebem ti mater rekao si to sto puta. koji kurac to stalno ponavlja. daj reci dinamo je dobio split rijeka hajduk i bok živio. soudani je igrao dobeo jonas loše, franko rastura, kale dobro brani ovo ono i briši.
zbog nečega je postao nadrkan pa se iživljava na dinamu i sucima.
nije valjda popušio neko trenersko mjesto u dinamu...
sitting_bull-
2015-09-28
Po medijima ni ne znam da mi rodjak osvaja bodove u Primeri...kuracodigraca wrote:naravno da se nije pokazao gol čopa. kaže balog samo 3 utakmice smijemo pokazati pa su tu ugurali el clasico sociedad atletico
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Po medijima ni ne znam da mi rodjak osvaja bodove u Primeri...kuracodigraca wrote:naravno da se nije pokazao gol čopa. kaže balog samo 3 utakmice smijemo pokazati pa su tu ugurali el clasico sociedad atletico
Lajko Mijaja ^^
amper1950 wrote:Otiđi malo van vukojebine zvane Hrvatska, pa se u nogometnim i navijačkim krugovima raspitaj za Torcidu...Ziil Los Dii ! wrote:Ne serite pickice jedne
Ja se slažem s onima koji kažu da treba biti neka kontrola baklji, da se zna tko će paliti i kako, i da se rigorozno kazni budala koja je baci u teren, no primjer u Norveškoj govori da baklja sama po sebi i nije toliki problem, a kod nas ako pitaš neke budale zapaliti baklju ravno je ubojstvu...
I u tzv "kontroliranim" uvjetima imas odredjen postotak nesreca
Jesi li spreman svjesno riskirati zdravlje svog djeteta?
Jer vidim da te za sigurnost drugih nije briga "velicanstvenu" koreografiju se moze napraviti i bez pirotehnike ;) zahtjeva vise vremena i truda za razliku od odlaska u kupovinu sranja za nekoliko kuna
Li va Ha...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Po medijima ni ne znam da mi rodjak osvaja bodove u Primeri...kuracodigraca wrote:naravno da se nije pokazao gol čopa. kaže balog samo 3 utakmice smijemo pokazati pa su tu ugurali el clasico sociedad atletico
Lajko Mijaja ^^
:^O
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50