HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: HNL 2016/2017
jel to nije pozanta stvar da je njima bitno samo da su ispred hajduka?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
pa to im i je problem da su mali. da im to nije primarno već bi imali 2-3 kantemuckodjubre wrote:jel to nije pozanta stvar da je njima bitno samo da su ispred hajduka?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
možda su skromnikuracodigraca wrote:pa to im i je problem da su mali. da im to nije primarno već bi imali 2-3 kantemuckodjubre wrote:jel to nije pozanta stvar da je njima bitno samo da su ispred hajduka?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Imaju nešto love, ali to je kurac... Kad im jednom slovenac ode, a i neće uvijek dobivati mukte igrače ili za gotovo ništa, dobre igrače, čut ćemo se onda...kuracodigraca wrote:podcjenjuješ malu rečicu. imaju nekaj love, vi nemate a dinamo je u raspadu.
Guest- Guest
pa šta i ako padnu? sve je to dio nogometa...nekada je i hajduk bio konkurencija dinamu u borbi za prvenstvo pa su ostali bez love,nema kupovanja kvalitetnih igrača i tu su di jesu
Ništa, osim šta su najavili nekih 100 godina...muckodjubre wrote:pa šta i ako padnu?
Guest- Guest
pa mamić da nije bio toliko bahat i pohlepan bi i dohvatio 10 decima.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Najvece su ....osijecke picke, a potom rijecke ^^
A tek onda dinamo ,ajduk i tsk topolovec
A tek onda dinamo ,ajduk i tsk topolovec
Jos si autogol zabija poslije i govori kako je bilo tokom povjesti transfera igraca hajduka i dinama gore-dolje, pa naravno kad su bili u stanju jedini platit igrace, danas je to u stanju samo rijeka pa kmecekuracodigraca wrote:nowitzki wrote:A rijeka je uzela dimamove igrace zato jer je jedina u ligi imala im za platit, isto kao sta bi hajduk napravio da ima love....
nowitzki-
2014-04-27
Nemamo mi puno love, samo je dobro rasporedjena, konacno je taj kamp sagradjen, ima se di trenirati, a ne ko prije kantrida se potopi na jesen/zimu i trenira se po crikvenicama, novim vinodolskim, istrama svaki dan...kek koliko mu god puta zamjeram radi nevjerovatan posao sa ovakvim promjenama u rosteru svake sezone...35 bodova u 13 kola je sf.....kuracodigraca wrote:podcjenjuješ malu rečicu. imaju nekaj love, vi nemate a dinamo je u raspadu.
nowitzki-
2014-04-27
Pa ću ponoviti, možeš sam sebe lagati da je isto kad u 5 godina jedan igrač prijeđe iz Dinama u Hajduk i obratno (i to u pravilu s plačenom odštetom) s onim kad je Dinamo darovao cca 10 igrača Rijeci u jednoj godini. I nije uopće stvar tko koliko može platiti, pa danas Rijeka ne može davati plače kakve daje Dinamo ali može više od Hajduka, nije stvar u plačama igrača, nego u darivanju igrača. "Treba biti dobar s Mamićem, on će nam dati igrače sama da bi bili ispred Hajduka". T su tvoje riječi, to si ti izrekao, tako je i bilo. I onda ti ideš pričati o autogolovima...nowitzki wrote:
Jos si autogol zabija poslije i govori kako je bilo tokom povjesti transfera igraca hajduka i dinama gore-dolje, pa naravno kad su bili u stanju jedini platit igrace, danas je to u stanju samo rijeka pa kmece
Guest- Guest
Direktno iz dinama nije nitko dosao, nego svi igraci koji su tamo bili visak i igrali u lokomotivi ili u sukobu sa mamicem, zato je razlika....bili su visak na mamicevoj grbaci pa ih se rijesilo, a rijeka ih je jedino mogla platitamper1950 wrote:Pa ću ponoviti, možeš sam sebe lagati da je isto kad u 5 godina jedan igrač prijeđe iz Dinama u Hajduk i obratno (i to u pravilu s plačenom odštetom) s onim kad je Dinamo darovao cca 10 igrača Rijeci u jednoj godini. I nije uopće stvar tko koliko može platiti, pa danas Rijeka ne može davati plače kakve daje Dinamo ali može više od Hajduka, nije stvar u plačama igrača, nego u darivanju igrača. "Treba biti dobar s Mamićem, on će nam dati igrače sama da bi bili ispred Hajduka". T su tvoje riječi, to si ti izrekao, tako je i bilo. I onda ti ideš pričati o autogolovima...nowitzki wrote:
Jos si autogol zabija poslije i govori kako je bilo tokom povjesti transfera igraca hajduka i dinama gore-dolje, pa naravno kad su bili u stanju jedini platit igrace, danas je to u stanju samo rijeka pa kmece
nowitzki-
2014-04-27
Isto kao i prve sezone kad je dosao miskovic se uzelo par hajduckih srca
nowitzki-
2014-04-27
Ne pravi se glupamper1950 wrote:O jebo te led...nowitzki wrote:
Direktno iz dinama nije nitko dosao...
nowitzki-
2014-04-27
Praviš se glup tu jedino ti. Samo ne znam koga lažeš, jedino sam sebe...nowitzki wrote:
Ne pravi se glup
Guest- Guest
Uzeo je par igrača kojima je već bio istekao ugovor s Hajdukom. Jedino je kasnije Hajduk prodao Bradarića.nowitzki wrote:Isto kao i prve sezone kad je dosao miskovic se uzelo par hajduckih srca
Prestani lagati ovaj napačeni narod. Mamić vam je darovao brdo igrača koji su imali višegodišnje ugovore s klubom. I nije stvar jeli Rijeka mogla ili ne platiti, već pričamo o darivanju igrača koji su imali neku vrijednost na tržištu i koje nitko drugi nije moga dobiti BESPLATNO. Bez odštete...
Guest- Guest
Pa za slucaj kramarica i tomecaka se znalo, nisu hjteli s mamicem u posao i htjeli su otici iz kluba, drugi igraci su dosli iz lokomotive jer nisu mogli prismrdit dinamovoj klupi.....maminjo je profitirao od njihove prodaje, rijeka od njihivog dovodjenja, neznam kakva poklanjanja....mafijas ti nikad nista djaba nece dat a da nesto ne trazi za uzvrat, a neznam sta je rijeka njema dala za uzvrat, osim po vama sta nam je mamic cak dao i kup i superkupamper1950 wrote:Praviš se glup tu jedino ti. Samo ne znam koga lažeš, jedino sam sebe...nowitzki wrote:
Ne pravi se glup
nowitzki-
2014-04-27
Nemoj opet da moram trazit po transfermarketu iznose odsteta, mozda je za jednog ili dva igraca upitnik kod prodaje, nesto sta svaki klub u hnlu ima
nowitzki-
2014-04-27
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50