Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Ringo10 wrote:pogledaj u ogledalo, dovoljno je.jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
Po toj analogiji ti si pretpostavljam četnik?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Nevezano uz ko koga i sta konkretno u ovom slucaju, ljudi kada je u pitanju verovanje u predvidjanje buducih dogadjaja i percepciji tacnosti tih predvidjanja generalno imaju tendenciju da se secaju samo onih stvari koje su se ispunile dok one druge zaturaju u memoriji nesvesno. Mentalisti eksploatiraju tu kognitivnu gresku po pravilu jer oni u kratkom vremenu izbace ogromnu kolicinu informacijatre911 wrote:To sam jastrebu objašnjavao, jedna baba je 50-100-500 puta rekla da će danas umrijeti i kad se dogodilo da je umrla svi pričali kako je ona to znala i svi ko jedan zaboravili koliko je puta to isto prije toga fulala. Ista stvar sa antifama, toliko prizivaju ustaše i fašiste da će se jednog dana dogoditi i da nađu jednog i da će svi povikati u isti tren-eno ustaše, jel smo vam rekli da je opravdano da lajemo 20...50...70 godina protiv njih jer smo mi znali da oni postoje!!!marcellus wrote:jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
kažu da tko dovoljno dugo priziva vraga, na kraju ga i prizove... tako će bit i s ovima što traže ustaše i fašiste...
Guest- Guest
Po svim mogućim analogijama ti si imbecil.jasambrend wrote:Ringo10 wrote:pogledaj u ogledalo, dovoljno je.jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
Po toj anologiji ti si pretpostavljam četnik?
Nemam ja namjeru osporavati nekima da proglase Miru i za sveca ako misle da hrvatski narod nema nikoga drugoga ko bi zaslužio spomenik.
Ja samo iznosim svoj stav koji sam i obrazložio. A vi mu podignite i spomenik od 50 metara usred Zagreba ako hoćete.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
darth_vader-
2014-04-17
Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Prestanite više s time i budite junački ono što jeste - gomila neoustaških sljedbenika. Tu mislim na onaj desni dio Hrvata koji je i dominantan kako stvari stoje.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Prestanite više s time i budite junački ono što jeste - gomila neoustaških sljedbenika. Tu mislim na onaj desni dio Hrvata koji je i dominantan kako stvari stoje.
naravno, ustaše smo čim se rodimo, to upijemo s majčinim mlijekom, i držimo pavelićevu sliku na zidu doma.
upravo radi idiJota poput tebe je Plenković sa svojim antifašizmom idiot za sebe, jer su Hrvati oduvijek za sve bili ustaše i uvijek će to biti... pa nema smisla dokazivati idiotima nikakav antifašizam
Paveliću , Luburiću i ekipi nitko pametan neće spomenike dizati jer uz to što su bili teški zločinci, bili su usto i kukavice koje su ostavile svoj narod i ljude na milost i nemilost...pa da su i izginuli s njima, ne bi se opravdali, ali bi zaslužili barem neki respekt...ovako su bili i ostali govna kukavicka za koje su drugi ginuli...Miro Baresic je s druge strane za svoj narod i ideale dao život tj. ubijen je u sacekusi, i kao takav za mene i većinu u ovoj državi ima ogroman respekt i uvažavanje, a ubojstvo nekog udbaskog ambasadora ne smatram zločinom jer dobro znam kakvi su to kurvini sinovi bili... previše su dobrih ljudi pobili da bih žalio ikog tko je povezan s tom gamadi...
Last edited by jasambrend on 1/8/2016, 02:07; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Ringo ti si upao u zamku po kojoj je svaki hrvatski nacionalizam i državotvorstvo nakon drugog rata ustašluk.
Hrvati jesu invalidna nacija nakon svega ali kljakavi i živi i dalje. Kakvi, takvi.
U ostalom iz ove kože se ne može.
Osobno sam vrlo glasan protiv pravašenja i srboopsesije ali postoji granica nacionalnog minimuma ispod kojeg ne trebaš ići.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma hajde nemoj mi reć ... puste li patetike.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
naravno, ustaše smo čim se rodimo, to upijemo s majčinim mlijekom, i držimo pavelićevu sliku na zidu doma.
upravo radi idiJota poput tebe je Plenković sa svojim antifašizmom idiot za sebe, jer su Hrvati oduvijek za sve bili ustaše i uvijek će to biti... pa nema smisla dokazivati idiotima nikakav antifašizam
Vi ustašovanjem nastojite dokazati kako se Hrvate neopravdano otužuje za ustaštvo.
Kako to nazvati, autizmom, shizofrenijom ili tako nešto.
Srpskom ludilu je i moguće ustanoviti dijagnozu, ali Hrvati su još neobjašnjiv fenomen u tom smislu.
2015-09-24
ma kad sam ja ustašovao majmune nepodojeni, i što se ja jednom četniku imam pravdati što sam i tko sam? Puši kurac i odjebi
Vrlo je lako ustanoviti razliku između nacionalizma i desnog ekstremizma tj fašizma.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Ringo ti si upao u zamku po kojoj je svaki hrvatski nacionalizam i državotvorstvo nakon drugog rata ustašluk.
Hrvati jesu invalidna nacija nakon svega ali kljakavi i živi i dalje. Kakvi, takvi.
Osobno sam vrlo glasan protiv pravašenja i srboopsesije ali postoji granica nacionalnog minimuma ispod kojeg ne trebaš ići.
Tuđman je nacionalist. Ili pokojni Vlado Gotovac. Ili Budša, da dalje ne nabrajam.
Ali su daleko oid bilo kakvog fašizma.
Barešić, ako i nije bio fašist, a ja mislim da jeste i to izraziti, po svemu što se o njemu zna, bio je kriminalac i terorist kao i bratija oko njega. Ne može se to prati nacionalizmom i domoljubljem.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Vrlo je lako ustanoviti razliku između nacionalizma i desnog ekstremizma tj fašizma.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Tuđman je nacionalist. Ili pokojni Vlado Gotovac. Ili Budša, da dalje ne nabrajam.
Barešić, ako i nije bio fašist, a ja mislim da jeste i to izraziti, po svemu što se o njemu zna, bio je kriminalac i terorist kao i bratija oko njega. Ne može se to prati nacionalizmom i domoljubljem.
tuđman je bio vođa klerofašista, a gotovac i budiša su zbog ustaševanja robijali gotovac jedno osam godina a za budišu nisam siguran
A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.epikur37 wrote:
2015-09-24
Ringo10 wrote:Vrlo je lako ustanoviti razliku između nacionalizma i desnog ekstremizma tj fašizma.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Ne poznajem slučaj dovoljno, što je u ovdje kriterij za fašizam?
1. Boravak na Golom otoku?
2. Napad na jugoslavensku ambasadu?
3. Sudjelovanje u domovinskom ratu i smrt u istom?
Da budem jasan, mi više ne živimo u Jugoslaviji e da bi se napad na jugoslaviju tretirao kao akt protiv države.
Što je Miro i s kim u emigraciji bio manje je važno od onoga što ga je otjeralo na sve to, barem iz ove perspektive iz one bi bilo drukčije.
Hrvatska povijest je toliko odvratno složena i u nju se uvalilo toliko smeća da čim počneš talasti te može samo udaviti.
Zato ne talasajte....
2015-08-06
Ringo10 wrote:A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.epikur37 wrote:
Bilo bi dovoljno shvatiti kontekst a ne zalijećati se.
2015-08-06
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
A i ti ponekad brijes...pa onda na uzorku par debila profiliras jedan cijeli malo desniji spektar kojem usto prečesto predbacujes opterećenje Srbima kao da si prije pet godina s Aljaske došao pa sad ne kužiš ništa što se događa...brijača na NDH i nacizam ili bilo kakve granice na Drini možeš naći još samo među redikuloznim pojedincima koje nitko ionako ne shvaća zaozbiljno i ne treba ih nikako poistovjećivati s onima koji ne gledaju sa simpatijama na one koji su maltene do jučer na njih pucali, a sada se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo...pa barem ti znaš da osjećaje i nije baš dobro potiskivati ili ih negirati jer iz toga svašta zlog zna nastati...zato pusti ove generacije koje su nekog kurca i prošle da si daju povremenog oduška jer im je u ovoj političkoj realnosti to jedino i preostalo...tu posebno mislim na branitelje koji izgleda po nekim dusebriznicima ne bi uopće smijeli iznositi svoje stavove o nekim događajima, a da ih se sa svih strana ne napadne...meni je doslovce gadljivo živjeti u društvu koje neke stvari gura pod tepih nadajuci se da će biologija učiniti svoje... odustajući od onog za što su se isti borili izgleda da odustajemo i mi od samih sebe...A to se itekako vidi...iz dana u dan...
darth_vader-
2014-04-17
Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.epikur37 wrote:
Živjeli su deseci milijuna u tom kontekstu kao i sav hrvatski narod, živjeli, radili, školovali se, išli na koncerte i tekme. Išli u crkve i džamije, ženili se, rađali i umirali.
I šta sad, svaka nezadovoljna budaletina je imala pravo uzeti pištolj i praviti atentate.
Otimati avione, uzimati taoce.
Pa eto, tako su i džihadisti jako nezadovoljni KONTEKSTOM i kad se bave terorizmom treba ih shvatiti.
2015-09-24
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
A i ti ponekad brijes...pa onda na uzorku par debila profiliras jedan cijeli malo desniji spektar kojem usto prečesto predbacujes opterećenje Srbima kao da si prije pet godina s Aljaske došao pa sad ne kužiš ništa što se događa...brijača na NDH i nacizam ili bilo kakve granice na Drini možeš naći još samo među redikuloznim pojedincima koje nitko ionako ne shvaća zaozbiljno i ne treba ih nikako poistovjećivati s onima koji ne gledaju sa simpatijama na one koji su maltene do jučer na njih pucali, a sada se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo...pa barem ti znaš da osjećaje i nije baš dobro potiskivati ili ih negirati jer iz toga svašta zlog zna nastati...zato pusti ove generacije koje su nekog kurca i prošle da si daju povremenog oduška jer im je u ovoj političkoj realnosti to jedino i preostalo...tu posebno mislim na branitelje koji izgleda po nekim dusebriznicima ne bi uopće smijeli iznositi svoje stavove o nekim događajima, a da ih se sa svih strana ne napadne...meni je doslovce gadljivo živjeti u društvu koje neke stvari gura pod tepih nadajuci se da će biologija učiniti svoje... odustajući od onog za što su se isti borili izgleda da odustajemo i mi od samih sebe...A to se itekako vidi...iz dana u dan...
Ja ih razumijem i poštujem ali iskrim kad na račun svog doživljaja i odnosa prema Srbima protežiraju politiku koja guši Hrvate u HercegBosni. Svatko ima svoje težište.
Rekli bi Nijemci slikovito schwerpunkt.
U osnovi i kratko, njihovo antisrpstvo istovremeno davi hrvate u hercegbosni...i to nisam niti ću odćutati.
a o širem kontekstu da ne idem sada.
Njih je više, no ja svjedočim za svoje.
2015-08-06
Ringo10 wrote:Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.epikur37 wrote:
Živjeli su deseci milijuna u tom kontekstu kao i sav hrvatski narod, živjeli, radili, školovali se, išli na koncerte i tekme. Išli u crkve i džamije, ženili se, rađali i umirali.
I šta sad, svaka nezadovoljna budaletina je imala pravo uzeti pištolj i praviti atentate.
Pa eto, tako su i džihadisti jako nezadovoljni KONTEKSTOM i kad se bave terorizmom treba ih shvatiti.
Ili svaki nezadovoljni režim može vršljati okolo i u stranim zemljama ubijati svoje građane?!
I da, može i jedno i drugo....pitanje ej samo kakao e prelomi na kraju
2015-08-06
Pa nože i to se radi oduvijek.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.epikur37 wrote:
Ili svaki nezadovoljni režim može vršljati okolo i u stranim zemljama ubijati svoje građane?!
Zato i postoji mračni svijet tajnih službi.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa nože i to se radi oduvijek.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:
A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.
Zato i postoji mračni svijet tajnih službi.
E ali zato postoje i revolucionarni pokreti koji to skrše.
Pa razjebu sve...to ti je jednako.
U ovom slučaju situacija geopolitička a i trenutni poriv Hrvata su ovako učinili.
2015-08-06
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 18 of 20