Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Ringo10 wrote:Pa nože i to se radi oduvijek.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:
A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.
Bilo bi dovoljno shvatiti kontekst a ne zalijećati se.
Živjeli su deseci milijuna u tom kontekstu kao i sav hrvatski narod, živjeli, radili, školovali se, išli na koncerte i tekme. Išli u crkve i džamije, ženili se, rađali i umirali.
I šta sad, svaka nezadovoljna budaletina je imala pravo uzeti pištolj i praviti atentate.
Otimati avione, uzimati taoce.
Pa eto, tako su i džihadisti jako nezadovoljni KONTEKSTOM i kad se bave terorizmom treba ih shvatiti.
Ili svaki nezadovoljni režim može vršljati okolo i u stranim zemljama ubijati svoje građane?!
Zato i postoji mračni svijet tajnih službi.
E ali zato postoje i revolucionarni pokreti koji to skrše.
Pa razjebu sve...to ti je jednako.
U ovom slučaju situacija geopolitička a i trenutni poriv Hrvata su ovako učinili.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Threshold je nizak. Uzjebali su se oko Glavaša pravomoćno osuđuenog za ratne zločine.Ringo10 wrote:
Guest- Guest
KOji crrni reolucionarni pokreti i šta su to emigranti skršiliepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Pa nože i to se radi oduvijek.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma o kojem kontekstu stalno pričaš.epikur37 wrote:
Bilo bi dovoljno shvatiti kontekst a ne zalijećati se.
Živjeli su deseci milijuna u tom kontekstu kao i sav hrvatski narod, živjeli, radili, školovali se, išli na koncerte i tekme. Išli u crkve i džamije, ženili se, rađali i umirali.
I šta sad, svaka nezadovoljna budaletina je imala pravo uzeti pištolj i praviti atentate.
Otimati avione, uzimati taoce.
Pa eto, tako su i džihadisti jako nezadovoljni KONTEKSTOM i kad se bave terorizmom treba ih shvatiti.
Ili svaki nezadovoljni režim može vršljati okolo i u stranim zemljama ubijati svoje građane?!
Zato i postoji mračni svijet tajnih službi.
E ali zato postoje i revolucionarni pokreti koji to skrše.
Jedno veliko ništa. Kurac na biciklu. sve se svodilo na jadni i nemoćni terorizam. Neoustaški da se razumijemo, jer im je to uvijek bila ideja vodilja.
Pored revolucionara poput Mire B Jugoslavija je mogla egzistirati još 100 godina. Da nije počeo Milošević sa svojim fašističkim pohodom Hrvati bi drijemali u SFRJ jo kraja 21 dtoljeća.
Da se nije oirganizirala ekipa bivših pa i tadašnjih komunista na čelu sa FT , pored tih hrvatskih emigrantskih tkozvanih revolucionara, Arkan i Slobo bi stolovali u Zagrebu.
Čuj revolucionari, daj ne nasmijavaj me.
Uostlom ovo danas je karikatura od države, nema ni S od suvereniteta. Pa gdje su revolucionari da izbore suverenitet.
Ili revolucionari zapjene samo kad su Srbi u pitanju pa makar se rasilo o preostalih tri posto srpskih starkelja i tri ćirilične ploče, a svima drugima su ZA LIZANJE JAJA SPREMNI.
Tako tipično ustaški!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kakve veze ima Glavaš. On je odležao ako se ne varam.Ships&Chips wrote:Threshold je nizak. Uzjebali su se oko Glavaša pravomoćno osuđuenog za ratne zločine.Ringo10 wrote:
A optužnice su bile vrlo neuvjerljive ruku na srce.
Pusti ti Glavaša. On je prvi organizirao obranu Osijeka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma dižite vi spomenike i Paveliću i Luburiću i Kvaterniku Didi i svima sličnima. To bi svakako bilo mnogo iskrenije i poštenije od onog neiskrenog i ljigavog posipanja pepelom i proseravanja sa kobajagi antifašizmom svaki put kad se treba opravdati pred stranim gazdama zbog teškog prikrivanja ljubavi prema endehaziji i ustaškom režimu.jasambrend wrote:Imbecili su te napravili ako ćemo tim rječnikom krenuti....A uostalom što te boli kurac kome ćemo mi Hrvati spomenike dizati....ti si odjebao u down under i popuj radije onima što te duvane pa dokle stignes...
Prestanite više s time i budite junački ono što jeste - gomila neoustaških sljedbenika. Tu mislim na onaj desni dio Hrvata koji je i dominantan kako stvari stoje.
Ringo ti si upao u zamku po kojoj je svaki hrvatski nacionalizam i državotvorstvo nakon drugog rata ustašluk.
Hrvati jesu invalidna nacija nakon svega ali kljakavi i živi i dalje. Kakvi, takvi.
U ostalom iz ove kože se ne može.
Osobno sam vrlo glasan protiv pravašenja i srboopsesije ali postoji granica nacionalnog minimuma ispod kojeg ne trebaš ići.
A i ti ponekad brijes...pa onda na uzorku par debila profiliras jedan cijeli malo desniji spektar kojem usto prečesto predbacujes opterećenje Srbima kao da si prije pet godina s Aljaske došao pa sad ne kužiš ništa što se događa...brijača na NDH i nacizam ili bilo kakve granice na Drini možeš naći još samo među redikuloznim pojedincima koje nitko ionako ne shvaća zaozbiljno i ne treba ih nikako poistovjećivati s onima koji ne gledaju sa simpatijama na one koji su maltene do jučer na njih pucali, a sada se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo...pa barem ti znaš da osjećaje i nije baš dobro potiskivati ili ih negirati jer iz toga svašta zlog zna nastati...zato pusti ove generacije koje su nekog kurca i prošle da si daju povremenog oduška jer im je u ovoj političkoj realnosti to jedino i preostalo...tu posebno mislim na branitelje koji izgleda po nekim dusebriznicima ne bi uopće smijeli iznositi svoje stavove o nekim događajima, a da ih se sa svih strana ne napadne...meni je doslovce gadljivo živjeti u društvu koje neke stvari gura pod tepih nadajuci se da će biologija učiniti svoje... odustajući od onog za što su se isti borili izgleda da odustajemo i mi od samih sebe...A to se itekako vidi...iz dana u dan...
Ja ih razumijem i poštujem ali iskrim kad na račun svog doživljaja i odnosa prema Srbima protežiraju politiku koja guši Hrvate u HercegBosni. Svatko ima svoje težište.
Rekli bi Nijemci slikovito schwerpunkt.
U osnovi i kratko, njihovo antisrpstvo istovremeno davi hrvate u hercegbosni...i to nisam niti ću odćutati.
a o širem kontekstu da ne idem sada.
Njih je više, no ja svjedočim za svoje.
Tu je hrvatska politika zasrala i to debelo... jednostavno nije se smjelo dogoditi da hrvatski narod bude tako marginaliziran, a u rukama, na terenu smo imali najmanje tris kraljeva u pokeru...i da s takvim kartama izgubimo od blefera... jedno su bile želje međunarodne zajednice, a sasvim drugo realnost na terenu i tu je službeni Zagreb odigrao neshvatljivo popustljivo... doduse moraš priznati da je i peta kolona odigrala značajnu ulogu sustavno napadajuci Tuđmana zbog navodne agresije na Bih...na žalost dogodio se to da su Hrvati nepovratno izgubili ravnopravan status u toj parodiji od države i nikakvo suvislo i zadovoljavajuće rješenje se uopće ne nazire...po meni to svakako nije priklanjanje Dodiku jer isti igra trenutno na ruku Hrvatima jer mu trenutno tako odgovara, ali onaj tko te jednom ugrize... uglavnom, ništa se neće ni postići odmakom od matice jer službena politika Hrvatske nije ujedno i stav Hrvata prema toj problematici...barem tako želim vjerovati jer u zadnje vrijeme sasvim razlozno sumnjam da ovdje ljudi imaju stav o bilo čemu bitnome osim o svojoj vlastitoj guzici...
darth_vader-
2014-04-17
Ships&Chips wrote:Threshold je nizak. Uzjebali su se oko Glavaša pravomoćno osuđuenog za ratne zločine.Ringo10 wrote:
zato je manolić moralna vertikala antifašizma
rezao ženama sise zarobljenicima uši i noseve i pritom se grohotom smijao
antifašizam je neprihvatljiv jer podrazumijeva institucionaliziranu neravnopravnost građana
Ne znam što je čudno, svi hadezeovci od Tuđmana pa do danas su se izjašnjavali kao antifašisti u nekom trenutku, i Sanader i Kosor i Hase i šatajaznam, antifašizam je sastavni dio HDZ-a, kome ne paše neka glasa za HSP, jes da HSP nema para, ali nije sve u parama, nešto je i u ideologiji.
Last edited by udba on 1/8/2016, 10:22; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Antifašizam will live forever!
Guest- Guest
Ne znam dali forever ali svakako dok je HDZ-a. Jedino HSP ima tu malo drugačiji stav, ali za njih velika imena ne nastupaju jer slabo plaćaju. Čak je i Thompson radije šutio za Sanadera nego pjevo za HSP odnosno za pravu istinu o antifašistima, lustraciju, otkrivanje zločina, osuđivanje itd. Više para je donijela šutnja i ekonomski prosvijećen čovjek zna šta treba uraditi.Eva wrote:Antifašizam will live forever!
2015-11-10
Antifasizam je integralni dio hrvatske proslost i politickog bica
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Antifašizam je jebana floskula koja nema uporišta u ničemu.
Guest- Guest
Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
udba wrote:Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
bivši HDZ šef je izjavio da je ove godine bio prvi puta u jasenovcu, njemu ne pakirati nedosljednost...prisililo ga
Guest- Guest
Koji bivši? Ima ih tri, četir..Noor wrote:
bivši HDZ šef je izjavio da je ove godine bio prvi puta u jasenovcu, njemu ne pakirati nedosljednost...prisililo ga
2015-11-10
Ma nek idu u jasenovac, ali kakve ima to veze danas sa antifašizmom? Koji su to fašisti protiv kojih se trebamo boriti kada smo svi antifašisti?udba wrote:Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
Guest- Guest
tre911 wrote:Antifašizam je jebana floskula koja nema uporišta u ničemu.
X
udba wrote:Koji bivši? Ima ih tri, četir..Noor wrote:
pa zadnji
Guest- Guest
epikur37 wrote:Antifasizam je integralni dio hrvatske proslost i politickog bica
X
Guest- Guest
Vako, svi znamo da svaki šef adezea mora reć da je antifašist inače će ga optužit da mu je u programu spaljivanje djece u Jasenovcu. A ja da sam na vašem mjestu pakiro bi Manoliću šurovanje s ustašama pa nek se brani kako zna.tre911 wrote:Ma nek idu u jasenovac, ali kakve ima to veze danas sa antifašizmom? Koji su to fašisti protiv kojih se trebamo boriti kada smo svi antifašisti?udba wrote:Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
2015-11-10
Pa najveći antifašista je mesić a taj je i ustaške pjesme pjevao pa mu niko ništa ne kaže, matić i kotromanović također pa bili čak i ministri u milanovićevoj vladi...jebeš ga ništa mi više nije jasno ko je tu fašist a ko antifašist , ko je sad naš a ko njihov i čiji sam sad ja i protiv koga se borim i ko se protiv mene bori..udba wrote:Vako, svi znamo da svaki šef adezea mora reć da je antifašist inače će ga optužit da mu je u programu spaljivanje djece u Jasenovcu. A ja da sam na vašem mjestu pakiro bi Manoliću šurovanje s ustašama pa nek se brani kako zna.tre911 wrote:Ma nek idu u jasenovac, ali kakve ima to veze danas sa antifašizmom? Koji su to fašisti protiv kojih se trebamo boriti kada smo svi antifašisti?udba wrote:Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
Guest- Guest
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 19 of 20