Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 17 of 20
Page 17 of 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
tre911 wrote:Meni neće, ja napiso da je nabijem na k i ona utekla, no ako se javi da ispunim prijetnju ja gibam u kupus zasigurno( ovo sa kupusom pokupio od tebe :DD)Noor wrote:Sve vam se ispremijesalo...al Sora ce vam lijepo i s gustom objasniti po 100-ti put.
Jedva čekam da dođe
Guest- Guest
Pa bila je ali meni se nije obratila i sad sam tužan jer sam već uhvatio rezervni položaj na nišanuNoor wrote:tre911 wrote:Meni neće, ja napiso da je nabijem na k i ona utekla, no ako se javi da ispunim prijetnju ja gibam u kupus zasigurno( ovo sa kupusom pokupio od tebe :DD)Noor wrote:Sve vam se ispremijesalo...al Sora ce vam lijepo i s gustom objasniti po 100-ti put.
Jedva čekam da dođe
Guest- Guest
.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne mogu, ja ostao isti a stranka koja je bila domicilna okrenula na antifašizam pa je nastala zbrkamutava baštarda wrote:.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne mogu, ja ostao isti a stranka koja je bila domicilna okrenula na antifašizam pa je nastala zbrkamutava baštarda wrote:.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
ma ja sam čim je plenky došo reko da je to dezerter i antifa i da možemo komotno glasat i za milanovića, isti kurac samo što milanović bar nije toliki licemjer
nije to ništa, zamisli koliko će soru pogoditi što je hdz oduzeo sdpu monopol na antifašizam...tre911 wrote:Ne mogu, ja ostao isti a stranka koja je bila domicilna okrenula na antifašizam pa je nastala zbrkamutava baštarda wrote:.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
O tome nisam razmišljao!!! ako je neko zna trebao bi provjeriti jel ima dovoljno vrećica za hiperventilaciju, ja se opskrbio na vrijeme a i aparate si neke zbavio :DDmutava baštarda wrote:nije to ništa, zamisli koliko će soru pogoditi što je hdz oduzeo sdpu monopol na antifašizam...tre911 wrote:Ne mogu, ja ostao isti a stranka koja je bila domicilna okrenula na antifašizam pa je nastala zbrkamutava baštarda wrote:.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
Guest- Guest
Ma je, vjerojatno i veći samo nismo očekivali izdaju na desnoj strani pa nam zbog toga sve izgleda puno većemarcellus wrote:tre911 wrote:Ne mogu, ja ostao isti a stranka koja je bila domicilna okrenula na antifašizam pa je nastala zbrkamutava baštarda wrote:.... možeš se boriti za ugožene skupine ljudi, poput kolonista, homoseksualaca, .... to su vrijednosti koje zajednica država kojoj pripadamo promiče i štiti... a ako ti je do mirisa baruta imaš istočni front u dombasu i južni, deblokada Alepa...tre911 wrote:Pa po plenkoviću su i oni antifašisti kao što su i po četnicima četnici antifašisti a po SDPu su SDP antifašisti...aupm protiv koga da se sad borim?darla wrote:HDZ-ovci postali cetnici, jebate sto covjek svasta dozivi ako dovoljno dugo zivi .
ma ja sam čim je plenky došo reko da je to dezerter i antifa i da možemo komotno glasat i za milanovića, isti kurac samo što milanović bar nije toliki licemjer
Guest- Guest
Baš kad pomisliš da hrvatsko društvo ne može niže da se sroza, uvijek se nađe načina za probijanje još niže u fašističke fekalije.
Sad smo došli dotle da dižemo spomenike međunarodno priznatim teroristima.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/otkriven-spomenik-miri-baresicu-na-svecanosti-bili-general-gotovina-hasanbegovic-medved---445115.html
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/otkriven-spomenik-miri-baresicu-na-svecanosti-bili-general-gotovina-hasanbegovic-medved---445115.html
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Miro Baresic je heroj koji je istukao onog kurvinog sina Nobila...pa sad udbadija i dan danas kmeci i nemere doći sebi...Rolovic mu samo dodatni plus...
darth_vader-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Baš kad pomisliš da hrvatsko društvo ne može niže da se sroza, uvijek se nađe načina za probijanje još niže u fašističke fekalije.
Kolega, ne bih se složio.
Ovu priču upoznajem preko ovog članka a nisam je prije znao.
Ja sam barem najveći kritičar pravaštva i njegovog desnila ali vrlo dobro važem.
Miro je bio na Golom otoku kao protivnik režima i pretpostavljam hrvatski nacionalist (posve legitimno i posve opravdano).
Nakon toga je utekao istom režimu i vjerojatno se povezao s emigracijom koja je problematična ali on nije imao utjecaj na to, što je trebao nastaviti tucati kamen i kriviti sebe za svoju ideju!?
Isti čovjek se vratio u Hrvatsku za vrijeme domovinskog rata i poginuo u obrani...
Zaslužuje poštovanje koje je i dobio.
Ne treba miješati stranačke pa ni ideološke podjele kad je u pitanju nacionalni primat a ovaj čovjek ga je zaslužio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma Ustaša...ne može biti hrvatski nacionalist ako nije ustaša ...ne kužiš ti to...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ma Ustaša...ne može biti hrvatski nacionalist ako nije ustaša ...ne kužiš ti to...
Ea dok je vas i njih naravno da ne može.
2015-08-06
Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
kažu da tko dovoljno dugo priziva vraga, na kraju ga i prizove... tako će bit i s ovima što traže ustaše i fašiste...
marcellus wrote:jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
kažu da tko dovoljno dugo priziva vraga, na kraju ga i prizove... tako će bit i s ovima što traže ustaše i fašiste...
Vrijedi obostrano.
2015-08-06
Herojski čin kojim je MB proslavio hrvatsko ime
Dana 7. 4. 1971. Miro Barešić i njegov prijatelj Anđelko Brajković vozili su se u iznajmljenom automobilu u Stockholmu s još 4 partera uključena u planiranje ubojstva. Njih dvojica su ušla u veleposlanstvo i zatražili informacije o vizama na recepciji kako ne bi skrenuti pozornost na sebe. Nakon što su vidjeli Rolovića u blizini recepcije izvukli su svoje oružje i uzvikivali "Mi smo naoružani!". Barešić je potom pogodio veleposlanika u lice s vlastitim pištoljem i obojica su ga natjerali u njegov ured gdje ga je Barešić pogodio i drugi put kako bi pao na pod. Anđelko je zaključio da Rolović nije bio dovoljno miran na podu pa ga je ipak odlučio vezati za stolicu s užetom oko ruke i noge te remenom oko vrata, kako bi se zadavio vlastitom krvlju. Tokom tog vremena Barešić je čuvao vrata. Za to vrijeme ispred veleposlanstva se stvarala masa ljudi, mediji, policija i bolničari koji su stigli na mjesto događaja. Kad Barešić je vidio s balkona da se policija približava shvatio je da će izvorni plan, uzeti veleposlanika za taoca, propasti ako će policija upadne u zgradu. Nakon što Brajković još jednom udario Rolovića, izišao je vani na balkon, pomokrio se na ruke kako bi oprao krv s ruku i obrisao ih sa zavjesom. Kad je Barešić vidio kaos ispred veleposlanstva uzeo je uokvirenu sliku Josipa Broza Tita sa zida i bacio je vani. Kad su čuli policiju kako kreće unutar zgrade Brajković je uzeo pištolj, stavi ga u usta Roloviću i pucao mu u glavu. Kad je policija čula pucanj i kaos unutar ureda zatražila je da se predaju, a oni su stavili svoje oružje na pod te ih šutnuli ispred vrata te uhićeni bez otpora. Kad su privođeni s mjesta zločina nekoliko televizijski postaja je već snimalo dijeli incident. Tad je Barešić poljubio Brajkovića u obraz i počeo vikati "Živila Nezavisna Država Hrvatska" i "Živio Ante Pavelić" dok ih nisu sproveli do parkiranih policijskih automobila.
Kasnije su njegovi jarani oteli avion i isposlovali njegovo oslobađanje. Otišao u Paragvaj koji je tada bio njkrvavija od svih fašističkih diktatura i služio tamošnju fašističku falangu, valjda mu bila ideološki odgovarajuća.
Vi ga slavite koliko hoćete, ali meni se gadi slavljenje ovakovih propalica. Uostalom ako ga već slave kao heroja, zašto njegovi glorifikatori sada izmišljaju fore tipa kao nije on htio ubiti onoga veleposlanika nego ga oteti i trtažiti nekakve razmjene.
Zašto ne stoje iza podviga svoga heroja nego sviraju kurcu.
Hrvati su naprosto narod izgubljen u vremenu i prostoru.
Dana 7. 4. 1971. Miro Barešić i njegov prijatelj Anđelko Brajković vozili su se u iznajmljenom automobilu u Stockholmu s još 4 partera uključena u planiranje ubojstva. Njih dvojica su ušla u veleposlanstvo i zatražili informacije o vizama na recepciji kako ne bi skrenuti pozornost na sebe. Nakon što su vidjeli Rolovića u blizini recepcije izvukli su svoje oružje i uzvikivali "Mi smo naoružani!". Barešić je potom pogodio veleposlanika u lice s vlastitim pištoljem i obojica su ga natjerali u njegov ured gdje ga je Barešić pogodio i drugi put kako bi pao na pod. Anđelko je zaključio da Rolović nije bio dovoljno miran na podu pa ga je ipak odlučio vezati za stolicu s užetom oko ruke i noge te remenom oko vrata, kako bi se zadavio vlastitom krvlju. Tokom tog vremena Barešić je čuvao vrata. Za to vrijeme ispred veleposlanstva se stvarala masa ljudi, mediji, policija i bolničari koji su stigli na mjesto događaja. Kad Barešić je vidio s balkona da se policija približava shvatio je da će izvorni plan, uzeti veleposlanika za taoca, propasti ako će policija upadne u zgradu. Nakon što Brajković još jednom udario Rolovića, izišao je vani na balkon, pomokrio se na ruke kako bi oprao krv s ruku i obrisao ih sa zavjesom. Kad je Barešić vidio kaos ispred veleposlanstva uzeo je uokvirenu sliku Josipa Broza Tita sa zida i bacio je vani. Kad su čuli policiju kako kreće unutar zgrade Brajković je uzeo pištolj, stavi ga u usta Roloviću i pucao mu u glavu. Kad je policija čula pucanj i kaos unutar ureda zatražila je da se predaju, a oni su stavili svoje oružje na pod te ih šutnuli ispred vrata te uhićeni bez otpora. Kad su privođeni s mjesta zločina nekoliko televizijski postaja je već snimalo dijeli incident. Tad je Barešić poljubio Brajkovića u obraz i počeo vikati "Živila Nezavisna Država Hrvatska" i "Živio Ante Pavelić" dok ih nisu sproveli do parkiranih policijskih automobila.
Kasnije su njegovi jarani oteli avion i isposlovali njegovo oslobađanje. Otišao u Paragvaj koji je tada bio njkrvavija od svih fašističkih diktatura i služio tamošnju fašističku falangu, valjda mu bila ideološki odgovarajuća.
Vi ga slavite koliko hoćete, ali meni se gadi slavljenje ovakovih propalica. Uostalom ako ga već slave kao heroja, zašto njegovi glorifikatori sada izmišljaju fore tipa kao nije on htio ubiti onoga veleposlanika nego ga oteti i trtažiti nekakve razmjene.
2015-09-24
To sam jastrebu objašnjavao, jedna baba je 50-100-500 puta rekla da će danas umrijeti i kad se dogodilo da je umrla svi pričali kako je ona to znala i svi ko jedan zaboravili koliko je puta to isto prije toga fulala. Ista stvar sa antifama, toliko prizivaju ustaše i fašiste da će se jednog dana dogoditi i da nađu jednog i da će svi povikati u isti tren-eno ustaše, jel smo vam rekli da je opravdano da lajemo 20...50...70 godina protiv njih jer smo mi znali da oni postoje!!!marcellus wrote:jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
Guest- Guest
pogledaj u ogledalo, dovoljno je.jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
2015-09-24
Ringo10 wrote:Herojski čin kojim je MB proslavio hrvatsko ime
Hrvati su svakako i definitivno izgubljeni u prostoru ali to nije razlog da se ne povežu osnovne činjenice.
Ovdje si dao opis terorističkog čina u nečijoj interpretaciji, puno važnije od detalja koje si opširno podastro je kontekst i situacija.
Iz cijele situacije ne vidim da je Miro Barišić ustaša, makar i da je uzviknuo "zivjela NDH" pri cinu svoje pravedniče odmazde.
Dosljedno se držim linije po kojoj čak i NDH ima vrijedne ideju koja je na žalost oskvrnuta kao što i u SFRJ ima pozitivnih tekovina, na žalost u konačnici neodrživih i destruktivnih.
2015-08-06
Ringo10 wrote:pogledaj u ogledalo, dovoljno je.jasambrend wrote:Ne tražim ja ustašku guju posvuda...A kad se netko upre tražeći...jel... nađe....
Po toj analogiji ti si pretpostavljam četnik?
darth_vader-
2014-04-17
Page 17 of 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 17 of 20