Gužva u Srbu!
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Gužva u Srbu!
Sitting, šta se mene tiče završili smo priču na ovoj temi.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
nekoga tko se sam diskvalificira kao čovjek ne možeš poštovati.Eroo wrote:
Ništa ti i nikoga ne poštuješ, šta bi bilo vrijedno spomena.
Ne moram ja ništa više objašnjavati ovdje, sve se čita i vidi....
Kažem ti opet, uvatite se sa Sorom u kozaračko i ...OJXA...
izvjesno je kako je general Glasnović bio dobar ratnik, ali za biti čovjek moraš imati nešto više od toga...
sitting_bull-
2015-09-28
Odgledaj barem onaj video gore.
Šta su njih dvojica preživjeli, dobro je da su uopće ostali pri pameti...
osim plemenskih gluposti nisi ti ništa ispričao. drži se ti plemena i dalje i čekaj svoju priliku kad nestane struje u hlevu...Eroo wrote:Sitting, šta se mene tiče završili smo priču na ovoj temi.
sitting_bull-
2015-09-28
Eno te Sora nešto triba...sitting_bull wrote:osim plemenskih gluposti nisi ti ništa ispričao. drži se ti plemena i dalje i čekaj svoju priliku kad nestane struje u hlevu...Eroo wrote:Sitting, šta se mene tiče završili smo priču na ovoj temi.
2016-07-22
PS:
Samo dobar čovjek može biti i dobar vojnik.
I pored svih ratnih odlikovanja za generala Glasnovića nismo nikad čuli
da je za vrijeme rata radio kakve nepodobštine. Čist kao suza...
Naravno da mu na jetra idu lažovi i ratni profiteri, kojih ni danas u Srbu nije nedostajalo.
Naravno da mu na jetra idu lažovi i ratni profiteri, kojih ni danas u Srbu nije nedostajalo.
Last edited by Eroo on Wed 27 Jul - 20:57; edited 1 time in total
2016-07-22
jedan je bio profesionalni vojnik, za drugog ne znam niti me zanima.Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
taj jedan je sam odabrao svoj poziv profesionalnog vojnika i sve što je u svom pozivu prolazio je njegov odabir, a zanimljivo je kako se ovdje potencira samo njegov ratni put u bosni i ne spominje se njegov profesionalni rad u legiji stranaca.
nisam nigdje vidio kako se general ante gotovina ponaša kao što se ponaša redikul Glasnović. zato se o generalu gotovini uvijek govori s poštovanjem i uvažavanjem, a obojica su bili profesionalni vojnici...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:jedan je bio profesionalni vojnik, za drugog ne znam niti me zanima.Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
Drugi /Davor) je biozarobljenik u Manjači...ako se ne varam, 2 godine. Bio je vojnik, kako ne...
2016-07-22
U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države(Mesića-op.Ero) koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagamasitting_bull wrote:Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
nisam nigdje vidio kako se general ante gotovina ponaša kao što se ponaša redikul Glasnović. zato se o generalu gotovini uvijek govori s poštovanjem i uvažavanjem, a obojica su bili profesionalni vojnici...
...
Last edited by Eroo on Wed 27 Jul - 21:03; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:PS:
ništa ja glasnoviću nečasno za vrijeme rata ne pripisujem, ali ovo što danas radi otvara pitanja o kakvom se čovjeku radi, obzirom da se sada vidi samo redikulozna strana njegove osobnosti...
sitting_bull-
2015-09-28
Sve dublje i dublje toneš...Ne valjau ti argumenti, kolega Sitting.
Eroo wrote:U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države(Mesića-op.Ero) koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagamasitting_bull wrote:Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
...
imali su srece
da su bili u turskoj dobili bi palicu u guzicu i omcu oko vrata
budimo realni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
većina njih je svjesna zašto su umirovljeni. to što tebe peče zakonita odluka predsjednika države je tvoj problem...Eroo wrote:
U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagama
...
sitting_bull-
2015-09-28
A general Glasnović ima sreću da je danas predsjednica države KGK i ne izdajnik, Mesić.debotoijusto wrote:Eroo wrote:U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države(Mesića-op.Ero) koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagamasitting_bull wrote:Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
...
imali su srece
budimo realni
2016-07-22
To je danas VAŠ problem. VEEEEliki.sitting_bull wrote:većina njih je svjesna zašto su umirovljeni. to što tebe peče zakonita odluka predsjednika države je tvoj problem...Eroo wrote:
U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagama
...
2016-07-22
Eroo wrote:Sve dublje i dublje toneš...Ne valjau ti argumenti, kolega Sitting.
pusti svoje komentare i drži se teme. bježanje od teme je znak kako podvsjesno i sam vidiš u kakvog se redikula prometnuo umirovljeni general.
obzirom da ovo nije vojni zbor, nego forum, nema razloga redikula ne zvati redikulom...
sitting_bull-
2015-09-28
Eroo wrote:A general Glasnović ima sreću da je danas predsjednica države KGK i ne izdajnik, Mesić.debotoijusto wrote:Eroo wrote:U "prisilnu" mirovinu upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo, general bojnik Mirko Norac, general pukovnik Krešimir Ćosić, general pukovnik Ante Gotovina, general bojnik Damir Krstičević, general bojnik Ivan Kapular, general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države(Mesića-op.Ero) koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagamasitting_bull wrote:Eroo wrote:Odgledaj barem onaj video gore.
...
imali su srece
budimo realni
nek nastavi dalje ovako bezumno pizdit bude ga i ona "izdala"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Samo zovi...sitting_bull wrote:Eroo wrote:Sve dublje i dublje toneš...Ne valjau ti argumenti, kolega Sitting.
pusti svoje komentare i drži se teme. bježanje od teme je znak kako podvsjesno i sam vidiš u kakvog se redikula prometnuo umirovljeni general.
obzirom da ovo nije vojni zbor, nego forum, nema razloga redikula ne zvati redikulom...
2016-07-22
Znači manji bandit je pozitivac jer te nije i za glavu skratio kad ti je munio stan i sve ostalo i izbacio te na ulicu ili šupirao u izrael? Vrhunski ewa čak i u tvojim okvirimaEva wrote:tre911 wrote:Podmećeš u nedostatku argumenata i zbog ukazivanja na tvoje licemjerstvo. Ja nigdje ne branim pokolj u NDH nad bilo kim no ti si ta koja opravdava pokolj nad izraelcima od strane arapa a koje je usrani tito naoružavao,masu žida protjerao iz juge itd itd.Eva wrote:tre911 wrote:Ne sviđa mi se da su najebali pod ikojim režimom no tebi su protjerani iz juge manje stradali od onih preživjelih u NDH, tebi su porušene sinagoge manje stradale u doba tita nego one za vrijeme NDH, tebi su oteti stanovi za vrijeme NDH skroz oteti za razliku od onih koje te iste stanove nije vratio vlasnicima i rodbini nakon NDH. Licemjerje par exellanceEva wrote:
Zakaj? Pišem istinu, a to kaj se ne tebi ne dopada činjenica da je 85% zagrebačkih Židova istrijebljeno pod bezglavnikovim kvislinškim režimom, tvoj je problem ne moj.
Baka je imala vrlo neugodnu situaciju s Šiblom, ali nije odvedne u logor. Stan joj nije bio vraćen dugi desetljeća, ali i to je kasnije riješeno. I kaj tebe zaprav muči?
NDH je ubijala Židove, SFRJ nije. Samo to je mjerilo. A ti sebi tješi i dalje kak nije NDH bila klaonica.
Ne, nego samo izjednačavaš gubitak stana s gubitkom glave. Tito je najzaslužniji da su hrvatski Židovi preživjeli, jer su mogli otić u partizane, većina ih se tako spasila.
Guest- Guest
Opet gluposti šamarašEva wrote:tre911 wrote:Jebemti život ako ti vidiš sve probleme svijeta u tome da je zagrebački dečko ministar kulture. Prioriteti su ti ono baš čista ekskluziva.Eva wrote:tre911 wrote:Ajde ne seri jebote, da nije bilo vas turska noga ne bi kročila prema evropi i srbiji i BiH i RH i grčkoj i bugarskoj..vi ste im to omogućili kad ste zabili kršćanskoj vojsci nož u leđa i stali na stranu osmanlija.dzango wrote:
Kako naša braća kada su cvet vašeg naroda i istorijski saveznici? I nekada i sada.
Pa da nisu to napravili danas bi HR bila bez ministra kulture. Malo zahvalnosti ne bi škodilo! A meni znaš držat prodike, cccc
Slučajno je taj zagrebački mujo aktivni član islamističkoterorističke medžlise u ZG. Tako nevin član je bio Salih koji je malo po Parisu kalašnjikovim šarao, a i ovaj mali Francuzić, nevino dijete od 19 godina koje kolje po crkvama kad završi ramazan.
Guest- Guest
Poštujem izborEva wrote:bogomdani wrote:Treba vas skinuti gole oboje i baciti u veliku polukruznu posudu punu zelea i sampanjca da se hrvete...
Može, ali nek umjesto Trea bude Joda. Niš osobno, no danas dame biraju.
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
Page 7 of 11