Gužva u Srbu!
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Gužva u Srbu!
ipak to su vaši povjesni saveznici, i genetska braćadzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
Bitka kod Nikopolja - Wikipedija
Guest- Guest
tre911 wrote:Kakve veze ima hase i njegova obitelj koja je proglašena pravednicima među narodom sa mujagama koji prave sranja po svijetu? Ti tako o onima koji su spašavali tvoj rodEva wrote:tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
A pol forumaša koji drkaju na Hasu, njih ne vidiš?
Alah akbara. Reformirani islam ne postoji osim u glavama hrvatskih retardiranih desničara. Haso bi vas natako na kolac za frtalj dukata na sabajle.
Guest- Guest
Kako kome?? pa vama putinovcima, do jučer omraženi erdogan postao najmiliju brat čim je stao bratu putinu uz rame a vama kao teško palo s obzirom da ste i sami turcidzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
Guest- Guest
dva brata wrote:ipak to su vaši povjesni saveznici, i genetska braćadzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
I hrvatski ministri kulture.
Guest- Guest
tre911 wrote:Kako kome?? pa vama putinovcima, do jučer omraženi erdogan postao najmiliju brat čim je stao bratu putinu uz rame a vama kao teško palo s obzirom da ste i sami turcidzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
Jebat će njega Putin. Ovo je snubljenje i predigra.
Guest- Guest
Pa tvojima je, preživjeli ladno NDH a potom jedva živu glavu izvukli pod partizanijom plus što su vam oteli imovinu. Jeben je taj stockhlomski sindromEva wrote:tre911 wrote:Koji jandroković, ja o židovima koji podržavaju tita iako je ovaj naoružavao arape da im jebu majku židovsku gdje stignu a osim toga nemali broj židova je protjeran u pm kada je tito došao na vlast nakon NDH.Eva wrote:Srami se, Tre, tako o Jandrokoviću.
Zato im je bilo super pod bezglavnikom. Kurort do kurorta
Guest- Guest
Jasno ko dan no oni se danas ponašaju ono kao kokoš koja potrči još jedan krug da pijetao ne pomisli da je laka roba.dva brata wrote:ipak to su vaši povjesni saveznici, i genetska braćadzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
Guest- Guest
Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
Guest- Guest
Zaista takvu sljepoću se teško viđa. Isto ste govorili i tada i isto će te govoriti i u budućnosti ma što i koliko dobrih dijela napravio neko za vas pa taman o tome svjedočili i sami židovi kao npr Edith Gitman. Đaba vama dokazi svega svijeta kada niste u stanju oči otvoriti i vidjeti bit i suštinu.Eva wrote:tre911 wrote:Kakve veze ima hase i njegova obitelj koja je proglašena pravednicima među narodom sa mujagama koji prave sranja po svijetu? Ti tako o onima koji su spašavali tvoj rodEva wrote:tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:
To nije problem. Islamisti su im saveznici.
Alah akbara. Reformirani islam ne postoji osim u glavama hrvatskih retardiranih desničara. Haso bi vas natako na kolac za frtalj dukata na sabajle.
References and links
Guest- Guest
tre911 wrote:Zaista takvu sljepoću se teško viđa. Isto ste govorili i tada i isto će te govoriti i u budućnosti ma što i koliko dobrih dijela napravio neko za vas pa taman o tome svjedočili i sami židovi kao npr Edith Gitman. Đaba vama dokazi svega svijeta kada niste u stanju oči otvoriti i vidjeti bit i suštinu.Eva wrote:tre911 wrote:Kakve veze ima hase i njegova obitelj koja je proglašena pravednicima među narodom sa mujagama koji prave sranja po svijetu? Ti tako o onima koji su spašavali tvoj rodEva wrote:tre911 wrote:
Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbi
References and links
Ti se ljubi s Mujama, dozvoli meni moj stav da su mi odvratni.
Guest- Guest
hahahaha utjeha je zaista dobra stvar. Onako info za vas putinovce i erdoganomrzce; putin vam je uvalio kurčinu od šake do lakte i sad bi trebali znati zašto se meškoljite i zašto vam je neugodno u stražnjici. Vjerojatno ima i onih koji uživaju u tome ali otom potomEva wrote:tre911 wrote:Kako kome?? pa vama putinovcima, do jučer omraženi erdogan postao najmiliju brat čim je stao bratu putinu uz rame a vama kao teško palo s obzirom da ste i sami turcidzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:
To nije problem. Islamisti su im saveznici.
Guest- Guest
Ewa ti si sprdnja za sve pobijene židove na ovaj ili onaj način, ti si ta koja piša po njihovim grobovima i žrtvi, ti si ta koja je pisala kako ti je baka jedva živu glavu izvukla u susretu sa šiblom nakon rata koji joj je rekao da treba biti sretna ako joj ostane glava na ramenima a ne da još i stan traži natrag.Eva wrote:Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
Guest- Guest
tre911 wrote:hahahaha utjeha je zaista dobra stvar. Onako info za vas putinovce i erdoganomrzce; putin vam je uvalio kurčinu od šake do lakte i sad bi trebali znati zašto se meškoljite i zašto vam je neugodno u stražnjici. Vjerojatno ima i onih koji uživaju u tome ali otom potomEva wrote:tre911 wrote:Kako kome?? pa vama putinovcima, do jučer omraženi erdogan postao najmiliju brat čim je stao bratu putinu uz rame a vama kao teško palo s obzirom da ste i sami turcidzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:
Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbi
Redžo mi je nezanimljiv i briga me kaj će s njim biti. Ako bi netko zbog njega mogao tugovati to je onda ona svita koja se nedavno turčila skup s njim u HNK. No, KGB škola ne oprašta i osveta mu slijedi. A svi znamo da je to jelo koje se servira hladno.
Guest- Guest
Ne ljubim se ja sa mujama, ja sam među prvima dok si ti lizala dupe milanoviću rekao da treba žicu na granicu staviti, i minsko polje i vojsku izvesti da zaštiti granice i da ne dozvoli ovakvim likovima koji sad kolju po evropi uopće ulazak u istu, no vi zbog svoje mržnje prema svemu ste navijali da se iste pusti u EU da je mogu razjebati iznutra, trpaj samo trpaj je bio vaš slogan a kad udari vas taj plamen drugačije će te pričati i gunđati. Ja sam ti davno napisao mnogo toga i toga ćeš tek postati svjesna a što zbog svoje mržnje nisi u stanju bila razumjeti ni tada ni sada dok se nekome tvome ne dogodi vatromet i igranje noževima doslovce u tijelu. O kako ćete biti razočarani kad se sa vašim kurcem počne gloginje mlatiti i vikati će te boli, boli, užasno boli!Eva wrote:tre911 wrote:Zaista takvu sljepoću se teško viđa. Isto ste govorili i tada i isto će te govoriti i u budućnosti ma što i koliko dobrih dijela napravio neko za vas pa taman o tome svjedočili i sami židovi kao npr Edith Gitman. Đaba vama dokazi svega svijeta kada niste u stanju oči otvoriti i vidjeti bit i suštinu.Eva wrote:tre911 wrote:Kakve veze ima hase i njegova obitelj koja je proglašena pravednicima među narodom sa mujagama koji prave sranja po svijetu? Ti tako o onima koji su spašavali tvoj rodEva wrote:
References and links
Guest- Guest
tre911 wrote:Ewa ti si sprdnja za sve pobijene židove na ovaj ili onaj način, ti si ta koja piša po njihovim grobovima i žrtvi, ti si ta koja je pisala kako ti je baka jedva živu glavu izvukla u susretu sa šiblom nakon rata koji joj je rekao da treba biti sretna ako joj ostane glava na ramenima a ne da još i stan traži natrag.Eva wrote:Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
Zakaj? Pišem istinu, a to kaj se tebi ne dopada činjenica da je 85% zagrebačkih Židova istrijebljeno pod bezglavnikovim kvislinškim režimom, tvoj je problem ne moj.
Baka je imala vrlo neugodnu situaciju s Šiblom, ali nije odvedena u logor. Stan joj nije bio vraćen dugi niz desetljeća, ali i to je kasnije riješeno. I kaj tebe zaprav muči?
Last edited by Eva on 27/7/2016, 17:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako naša braća kada su cvet vašeg naroda i istorijski saveznici? I nekada i sada.dva brata wrote:ipak to su vaši povjesni saveznici, i genetska braćadzango wrote:Srbi su tada bili vazali a vi ste se lizali i danas se ližete sa Balijama. Jebote, pa kojem su još narodu u Evropi muslimani cvet naroda? To samo kod šupak meraklija Hrvata ima.tre911 wrote:Ako je neko pustio i podržavao islamiste onda su to srbidzango wrote:To nije problem. Islamisti su im saveznici.dva brata wrote:islamska invazija kreće po europi, a ovi naši jebeni desničari se bave četnicima i ostalim antifašistima iz WW2.. ok i za to se treba pobrinuti ali treba odrediti prioritete
Juga(Tito) i Jugosi su bili arapski saveznici, a mi "desničari" vazda israelski...Gdje to smo pogriješili?Eva wrote:tre911 wrote:Ewa ti si sprdnja za sve pobijene židove na ovaj ili onaj način, ti si ta koja piša po njihovim grobovima i žrtvi, ti si ta koja je pisala kako ti je baka jedva živu glavu izvukla u susretu sa šiblom nakon rata koji joj je rekao da treba biti sretna ako joj ostane glava na ramenima a ne da još i stan traži natrag.Eva wrote:Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
Zakaj? Pišem istinu, a to kaj se ne tebi ne dopada činjenica da je 85% zagrebačkih Židova istrijebljeno pod bezglavnikovim kvislinškim režimom, tvoj je problem ne moj.
Baka je imala vrlo neugodnu situaciju s Šiblom, ali nije odvedne u logor. Stan joj nije bio vraćen dugi desetljeća, ali i to je kasnije riješeno. I kaj tebe zaprav muči?
Last edited by Eroo on 27/7/2016, 17:00; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tre911 wrote:Ne ljubim se ja sa mujama, ja sam među prvima dok si ti lizala dupe milanoviću rekao da treba žicu na granicu staviti, i minsko polje i vojsku izvesti da zaštiti granice i da ne dozvoli ovakvim likovima koji sad kolju po evropi uopće ulazak u istu, no vi zbog svoje mržnje prema svemu ste navijali da se iste pusti u EU da je mogu razjebati iznutra, trpaj samo trpaj je bio vaš slogan a kad udari vas taj plamen drugačije će te pričati i gunđati. Ja sam ti davno napisao mnogo toga i toga ćeš tek postati svjesna a što zbog svoje mržnje nisi u stanju bila razumjeti ni tada ni sada dok se nekome tvome ne dogodi vatromet i igranje noževima doslovce u tijelu. O kako ćete biti razočarani kad se sa vašim kurcem počne gloginje mlatiti i vikati će te boli, boli, užasno boli!Eva wrote:tre911 wrote:Zaista takvu sljepoću se teško viđa. Isto ste govorili i tada i isto će te govoriti i u budućnosti ma što i koliko dobrih dijela napravio neko za vas pa taman o tome svjedočili i sami židovi kao npr Edith Gitman. Đaba vama dokazi svega svijeta kada niste u stanju oči otvoriti i vidjeti bit i suštinu.Eva wrote:tre911 wrote:
Kakve veze ima hase i njegova obitelj koja je proglašena pravednicima među narodom sa mujagama koji prave sranja po svijetu? Ti tako o onima koji su spašavali tvoj rod
References and links
Ma koji Milanović, ili debela NATO fufa, kaj su oni, koji kurac u europskoj hijerarhiji, koja je btw sama po sebi, američka pudlica? Obična potrčkala koja nose kavu Obaminom butleru. O kojo žici ti bulazniš i zaštiti. Nema toga, samo šuti, kenjaj i brzine mijenjaj. Jedino kaj moš napraviti šalji dalje budali Anđi, ak ti netko dođe u dvorište.
Guest- Guest
Ne sviđa mi se da su najebali pod ikojim režimom no tebi su protjerani iz juge manje stradali od onih preživjelih u NDH, tebi su porušene sinagoge manje stradale u doba tita nego one za vrijeme NDH, tebi su oteti stanovi za vrijeme NDH skroz oteti za razliku od onih koje te iste stanove nije vratio vlasnicima i rodbini nakon NDH. Licemjerje par exellanceEva wrote:tre911 wrote:Ewa ti si sprdnja za sve pobijene židove na ovaj ili onaj način, ti si ta koja piša po njihovim grobovima i žrtvi, ti si ta koja je pisala kako ti je baka jedva živu glavu izvukla u susretu sa šiblom nakon rata koji joj je rekao da treba biti sretna ako joj ostane glava na ramenima a ne da još i stan traži natrag.Eva wrote:Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
Zakaj? Pišem istinu, a to kaj se ne tebi ne dopada činjenica da je 85% zagrebačkih Židova istrijebljeno pod bezglavnikovim kvislinškim režimom, tvoj je problem ne moj.
Baka je imala vrlo neugodnu situaciju s Šiblom, ali nije odvedne u logor. Stan joj nije bio vraćen dugi desetljeća, ali i to je kasnije riješeno. I kaj tebe zaprav muči?
Guest- Guest
E to pričaj kad rukne pored tvog stana u beču, ono baš će mi biti super gledati kako kukaš i proklinješ.Eva wrote:tre911 wrote:Ne ljubim se ja sa mujama, ja sam među prvima dok si ti lizala dupe milanoviću rekao da treba žicu na granicu staviti, i minsko polje i vojsku izvesti da zaštiti granice i da ne dozvoli ovakvim likovima koji sad kolju po evropi uopće ulazak u istu, no vi zbog svoje mržnje prema svemu ste navijali da se iste pusti u EU da je mogu razjebati iznutra, trpaj samo trpaj je bio vaš slogan a kad udari vas taj plamen drugačije će te pričati i gunđati. Ja sam ti davno napisao mnogo toga i toga ćeš tek postati svjesna a što zbog svoje mržnje nisi u stanju bila razumjeti ni tada ni sada dok se nekome tvome ne dogodi vatromet i igranje noževima doslovce u tijelu. O kako ćete biti razočarani kad se sa vašim kurcem počne gloginje mlatiti i vikati će te boli, boli, užasno boli!Eva wrote:tre911 wrote:Zaista takvu sljepoću se teško viđa. Isto ste govorili i tada i isto će te govoriti i u budućnosti ma što i koliko dobrih dijela napravio neko za vas pa taman o tome svjedočili i sami židovi kao npr Edith Gitman. Đaba vama dokazi svega svijeta kada niste u stanju oči otvoriti i vidjeti bit i suštinu.Eva wrote:
References and links
Ma koji Milanović, ili debela NATO fufa, kaj su oni, koji kurac u europskoj hijerarhiji, koja je btw sama po sebi, američka pudlica? Obična potrčkala koja nose kavu Obaminom butleru. O kojo žici ti bulazniš i zaštiti. Nema toga, samo šuti, kenjaj i brzine mijenjaj. Jedino kaj moš napraviti šalji dalje budali Anđi, ak ti netko dođe u dvorište.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne sviđa mi se da su najebali pod ikojim režimom no tebi su protjerani iz juge manje stradali od onih preživjelih u NDH, tebi su porušene sinagoge manje stradale u doba tita nego one za vrijeme NDH, tebi su oteti stanovi za vrijeme NDH skroz oteti za razliku od onih koje te iste stanove nije vratio vlasnicima i rodbini nakon NDH. Licemjerje par exellanceEva wrote:tre911 wrote:Ewa ti si sprdnja za sve pobijene židove na ovaj ili onaj način, ti si ta koja piša po njihovim grobovima i žrtvi, ti si ta koja je pisala kako ti je baka jedva živu glavu izvukla u susretu sa šiblom nakon rata koji joj je rekao da treba biti sretna ako joj ostane glava na ramenima a ne da još i stan traži natrag.Eva wrote:Moj djed nije preživo bezglavnikov režim, kao ni 85% zagrebačkih Židova. A imovina vraćena + kamate, pa bi se moglo reć investiranje sa zajamčenim prinosom.
NDH je ubijala Židove, SFRJ nije. Samo to je mjerilo. A ti sebi tješi i dalje kak nije NDH bila klaonica.
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
Page 3 of 11