Gužva u Srbu!
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Gužva u Srbu!
E sad dodaj još i poglavlje 24 u popis. Nema u EU dok se to ne reši. Usput pogledaj šta unutra piše pa mi javi jer ja nemam pojma, samo znam da ne udovoljavate uslovima iz tog poglavlja. Pa ti vređaj jedinu državu u region koja vas podupire na putu za Evropu.pizzon wrote:ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
i to, prvo uz asistenciju hitlera a zatm nato pakta.
vi cete po picki, nama, usraliste se, da se odnekud ne pojavi s.m. da vas vrati
dublje od polaznih polozaja.
celi nato pakt je vezao s.m. da bude " neutralan " dok ste vi ubijali civlile.
vi cetene nama, ajde, bolje ne seri. samo uz stranog gospodara moze da ubijate
pripadnike manjina,: logori, jamei fobe, to su vasi dometi hrabrosti i junastva.
jedina zemlja u evropi koja rehabilituje naci prvake.
nemate mooda jedan kamen da bacite na srbiju, a sad i na r.srpsku
ako ispred ili na nebu ne dezura nato ili sl. strana ala.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
E jebote
Cigani i jedni i drugi
Nije diplomatski ali je tak
Rehabilitiraju jedni i drugi nacisticke glavesine
Slozno rusili jugu jedni i drugi
Propali im industrija, ekonomija , poljoprivreda ...
Imaju revizionisticki odnos prema povijesti i najvecem emancipatorskom pokretu pod vodstvom SKJ
Itd
Malo je ipak gora situacija u hrvatskpoj jer VISE POD UTJECAJEM CRKVE i da uz veci broj nehrvata ima problem nscionslne identifikacije
Cigani i jedni i drugi
Nije diplomatski ali je tak
Rehabilitiraju jedni i drugi nacisticke glavesine
Slozno rusili jugu jedni i drugi
Propali im industrija, ekonomija , poljoprivreda ...
Imaju revizionisticki odnos prema povijesti i najvecem emancipatorskom pokretu pod vodstvom SKJ
Itd
Malo je ipak gora situacija u hrvatskpoj jer VISE POD UTJECAJEM CRKVE i da uz veci broj nehrvata ima problem nscionslne identifikacije
udba wrote:E sad dodaj još i poglavlje 24 u popis. Nema u EU dok se to ne reši. Usput pogledaj šta unutra piše pa mi javi jer ja nemam pojma, samo znam da ne udovoljavate uslovima iz tog poglavlja. Pa ti vređaj jedinu državu u region koja vas podupire na putu za Evropu.pizzon wrote:ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
i to, prvo uz asistenciju hitlera a zatm nato pakta.
vi cete po picki, nama, usraliste se, da se odnekud ne pojavi s.m. da vas vrati
dublje od polaznih polozaja.
celi nato pakt je vezao s.m. da bude " neutralan " dok ste vi ubijali civlile.
vi cetene nama, ajde, bolje ne seri. samo uz stranog gospodara moze da ubijate
pripadnike manjina,: logori, jamei fobe, to su vasi dometi hrabrosti i junastva.
jedina zemlja u evropi koja rehabilituje naci prvake.
nemate mooda jedan kamen da bacite na srbiju, a sad i na r.srpsku
ako ispred ili na nebu ne dezura nato ili sl. strana ala.
ma,
ne moze vi nama nista u tom pravcu.
nabite sebi u goozicu te pisanije.
Guest- Guest
Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.pizzon wrote:udba wrote:
E sad dodaj još i poglavlje 24 u popis. Nema u EU dok se to ne reši. Usput pogledaj šta unutra piše pa mi javi jer ja nemam pojma, samo znam da ne udovoljavate uslovima iz tog poglavlja. Pa ti vređaj jedinu državu u region koja vas podupire na putu za Evropu.
ma,
2015-11-10
Što ga hebeš toliko, vidiš da ne kuži da si penetrirao već na prvom postuudba wrote:Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.pizzon wrote:udba wrote:
E sad dodaj još i poglavlje 24 u popis. Nema u EU dok se to ne reši. Usput pogledaj šta unutra piše pa mi javi jer ja nemam pojma, samo znam da ne udovoljavate uslovima iz tog poglavlja. Pa ti vređaj jedinu državu u region koja vas podupire na putu za Evropu.
ma,
Guest- Guest
To je za njegovo dobro, želim od njega napraviti uzornog europejca, a ne balkansku sirovinu, čovjeka kojim će se Srbija danas, sutra ponositi. Jednog dana će mi biti zahvalan i reći, vidiš da mi nisi otvorio oči poglavljima 21tre911 wrote:Što ga hebeš toliko, vidiš da ne kuži da si penetrirao već na prvom postuudba wrote:Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.pizzon wrote:udba wrote:
ma,
2015-11-10
udba wrote:
Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.
darla- Admin
2015-10-22
Derpe.tre911 wrote:Što ga hebeš toliko, vidiš da ne kuži da si penetrirao već na prvom postuudba wrote:Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.pizzon wrote:udba wrote:
ma,
udba wrote:To je za njegovo dobro, želim od njega napraviti uzornog europejca, a ne balkansku sirovinu, čovjeka kojim će se Srbija danas, sutra ponositi. Jednog dana će mi biti zahvalan i reći, vidiš da mi nisi otvorio oči poglavljima 21<x<38,5 nikad od mene ne bi postala vako poštena inteligencija.tre911 wrote:Što ga hebeš toliko, vidiš da ne kuži da si penetrirao već na prvom postuudba wrote:Zbog širenja mržnje, razbijanja bratstva i jedinstva naša dva naroda dodajem poglavlje 25.pizzon wrote:udba wrote:
ma,
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
Page 11 of 11