Gužva u Srbu!
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Gužva u Srbu!
Lik iz VK..oni su jos u komjunizmu bili onako...opićeni..Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Ali kom je imala nije vratila. Evo ti ewe na forumu pa pitaj. U svakom slučaju zato što je neko manji bandit ne smije se proglašavati za svetca i dobročinitelja nego za bandita jer upravo i jeste bandit. Lopov i bitanga je i onaj koji ukrade dvjesto kuna i onaj koji ukrade 12000 kuna. Ko ima sa tim problema bolje neka ne piše.jastreb wrote:Jer uglavnom nije imala kome.bakho wrote:
Ma da, ako je NDH-a otela imovinu, zašto je Yuga nije vratila?
Točno. A onaj tko ubije čovjeka je genocidna ustaška pička bezglavnička.
Jel taj lik kojem je nick tre911 normalan ili se samo pravi da je normalan? Takvu količinu mržne koju on isijava kontra SFRJ je opipljiva i preko ekrana.
Guest- Guest
U njegovoj biografiji ni riječi o obrazovanju. Znakovito.Eroo wrote:
"U njegovoj brigadi u Tomislavgradu bilo je i oko 500 Muslimana."
Guest- Guest
3. MESIĆ, ud. Ane, zet Mišo Požega iz PodudbineEva wrote:tre911 wrote:Ali kom je imala nije vratila. Evo ti ewe na forumu pa pitaj. U svakom slučaju zato što je neko manji bandit ne smije se proglašavati za svetca i dobročinitelja nego za bandita jer upravo i jeste bandit. Lopov i bitanga je i onaj koji ukrade dvjesto kuna i onaj koji ukrade 12000 kuna. Ko ima sa tim problema bolje neka ne piše.jastreb wrote:Jer uglavnom nije imala kome.bakho wrote:Ma da, ako je NDH-a otela imovinu, zašto je Yuga nije vratila?jastreb wrote:Uspoređivati Židove u NDH i u Jugoslaviji suludo je.
1941. godine, sredinom svibnja, s vozačem Jožom Zelenkom "Taksimetrom" iz Slunja došao iz županije u Gospić u sudbinski kotar radi koordinacije nove vlasti u NDH. Pri povratku u Gospić, oko 15 sati, na početku sela Jošani, Kasar* je dočekan na barikadi od četnika.
Mučen; vezan konju za rep, vučen kroz selo dugo tri kilometra. Razderan umro.
Vozač zaklan. (p.L. 424) tko će znati da ga nije riješio ćaća od Drage Soić iz Jošana
https://m.youtube.com/watch?v=MRX7eq-OiCA
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ljudi koji se pojavljuju u medijima, pa makar se radilo o jednokratnim izjavama, trebali bi pripaziti na oralnu higijenu.
Guest- Guest
Pogledala sam video, a nije gospođa cetnik uopće, samo je tako frizuricu napravila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ona je zasigurno iz četničke obitelji jer su Jošani bili poznati kao četničko uporište s velikim odazivom mještana u četničke redove... i sve što ona zbori sa tog zbora bar što se mene tiče je bez prigovora...... i ona i onaj podrepaš Strahinja... kvaka je jedino što bi joj ja da se kojim slučajem mene pita (šteta i na žalost ne pita me se) omogućio da svoje tvrdnje iznosi tamo gdje joj je mjesto, znači tamo neđe podalje odavde...kaja_333 wrote:Pogledala sam video, a nije gospođa cetnik uopće, samo je tako frizuricu napravila.
2015-08-08
Ja sam iz Vu a živim sad u Vk, i jesmo bili opičeni, sjebali smo jugosmradiju dok si reko keks a ovaj kreten iznad tebe može sad samo plakati za istom pogotovo kada iznosim istinite podatke o njoj a koje on doživljava kao mržnju. Retardiran lik jednostavno a vjerojatno je tu i koja teža psihička boleština u pitanju.bogomdani wrote:Lik iz VK..oni su jos u komjunizmu bili onako...opićeni..Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Ali kom je imala nije vratila. Evo ti ewe na forumu pa pitaj. U svakom slučaju zato što je neko manji bandit ne smije se proglašavati za svetca i dobročinitelja nego za bandita jer upravo i jeste bandit. Lopov i bitanga je i onaj koji ukrade dvjesto kuna i onaj koji ukrade 12000 kuna. Ko ima sa tim problema bolje neka ne piše.jastreb wrote:
Jer uglavnom nije imala kome.
Jel taj lik kojem je nick tre911 normalan ili se samo pravi da je normalan? Takvu količinu mržne koju on isijava kontra SFRJ je opipljiva i preko ekrana.
Guest- Guest
A jesi se ispričao gospođi za 91? Ja evo bi, samo da je neki kontakt ostavilamichaellcmacha wrote:ona je zasigurno iz četničke obitelji jer su Jošani bili poznati kao četničko uporište s velikim odazivom mještana u četničke redove... i sve što ona zbori sa tog zbora bar što se mene tiče je bez prigovora...... i ona i onaj podrepaš Strahinja... kvaka je jedino što bi joj ja da se kojim slučajem mene pita (šteta i na žalost ne pita me se) omogućio da svoje tvrdnje iznosi tamo gdje joj je mjesto, znači tamo neđe podalje odavde...kaja_333 wrote:Pogledala sam video, a nije gospođa cetnik uopće, samo je tako frizuricu napravila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ka'ki, antifašist...vidi se i po zubima. Ko da je netom stigla i'šume.kaja_333 wrote:Pogledala sam video, a nije gospođa cetnik uopće, samo je tako frizuricu napravila.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jebiga, nije ona uspješni samostojni podjetnik pa da si može priuštiti popravak zubi u ordinaciji dentalne medicine dr. Ostojić. To samo forumski odlikaši, kozmopoliti, voždovi i nounari mogu. You rock.
Guest- Guest
pa i nije baš da bih se imao za šta i ispričat.... kad se sve ovo sagleda morat će se opet krečit, prva ruka baš i nije najbolje prekrila.... za nadat se da će slijedeća ekipa biti temeljitija....kaja_333 wrote:A jesi se ispričao gospođi za 91? Ja evo bi, samo da je neki kontakt ostavilamichaellcmacha wrote:ona je zasigurno iz četničke obitelji jer su Jošani bili poznati kao četničko uporište s velikim odazivom mještana u četničke redove... i sve što ona zbori sa tog zbora bar što se mene tiče je bez prigovora...... i ona i onaj podrepaš Strahinja... kvaka je jedino što bi joj ja da se kojim slučajem mene pita (šteta i na žalost ne pita me se) omogućio da svoje tvrdnje iznosi tamo gdje joj je mjesto, znači tamo neđe podalje odavde...kaja_333 wrote:Pogledala sam video, a nije gospođa cetnik uopće, samo je tako frizuricu napravila.
2015-08-08
Sta opet Ustase prave neke probleme po Srbu, traze rat kao 1991, dok vidim i Glavasa pustili, ocekuje se da mu uruce orden jos...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
bogomdani wrote:Lik iz VK..oni su jos u komjunizmu bili onako...opićeni..Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Ali kom je imala nije vratila. Evo ti ewe na forumu pa pitaj. U svakom slučaju zato što je neko manji bandit ne smije se proglašavati za svetca i dobročinitelja nego za bandita jer upravo i jeste bandit. Lopov i bitanga je i onaj koji ukrade dvjesto kuna i onaj koji ukrade 12000 kuna. Ko ima sa tim problema bolje neka ne piše.jastreb wrote:
Jer uglavnom nije imala kome.
Ima tih vukovaraca tu u Istri pun kurac ali ih nitko ne jebe ni pol posto ponašaju se kao da su Bogu iz šupka ispali. Kad mi je neki lik viknuo ja sam iz Vukovara! Ja mu kažem marš u Vukovar pa tamo urlaj ovdje nećeš! I lik umukne. E da vidiš kad im se suprostaviš koje su ti to plačipičke.
Guest- Guest
Orden ? Pa nismo mi Nikolić.Serbinho-3 wrote:Sta opet Ustase prave neke probleme po Srbu, traze rat kao 1991, dok vidim i Glavasa pustili, ocekuje se da mu uruce orden jos...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
[size=36]Ambasadorka Srbije u ZG odbila "uvredljivu notu" Hrvatske[/size]
Beograd -- Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj Mira Nikolić odbila je, zbog uvredljivog sadržaja, da primi notu Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske.
IZVOR: BETA ČETVRTAK, 28.07.2016. | 21:59
Šef srpske diplomatije u tehničkom mandatu Ivica Dačić rekao je novinarima u Beogradu da je Srbija povodom incidenata juče u Srbu i brojnih drugih koji su eskalirali u Hrvatskoj, uručila protesnu notu Hrvatskoj.
"S druge strane, iako Srbija ništa ne čini čime bi izazivala reakciju Hrvatske, hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova je pozvalo našu ambasadorku da joj uruči notu, a naša ambasadorka je odbila da primi notu zbog ne samo uvredljivog sadržaja, već i zbog same uvrede za celu Srbiju", rekao je Dačić .
On je rekao da Srbija nikoga ne provocira, i da reaguje na ono što se dešava u Hrvatskoj, i na sve presude koje vode ka rehabilitaciji fašističke, ustaške NDH.
Dačić je ukazao da će Srbija nastaviti politiku razvoja dobrosusedskih odnosa, ali i štititi svoje nacionalne i državne interese.
"Za Nemce je Hitler simbol zla, a jedino u Hrvatskoj se fašiička tvorevina NDH i njen duhovnik Stepinac proglašavaju za heroje, mučenike i svece", rekao je Dačić, posle promocije knjige o britanskom ratnom premijeru Vinstonu Čerčilu.
Srbija je Hrvatskoj uputila protestnu notu i zbog poništavanja presude protiv kardinala Alojzija Stepnica, nakon čega je usledila oštra reakcija iz Hrvatske.
Ministar spoljnih poslova Hrvatske Miro Kovač izjavio je da protestna nota Srbije zbog poništavanja presude kardinalu Alojziju Stepincu predstavlja jeftin napad.
Beograd -- Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj Mira Nikolić odbila je, zbog uvredljivog sadržaja, da primi notu Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske.
IZVOR: BETA ČETVRTAK, 28.07.2016. | 21:59
Šef srpske diplomatije u tehničkom mandatu Ivica Dačić rekao je novinarima u Beogradu da je Srbija povodom incidenata juče u Srbu i brojnih drugih koji su eskalirali u Hrvatskoj, uručila protesnu notu Hrvatskoj.
"S druge strane, iako Srbija ništa ne čini čime bi izazivala reakciju Hrvatske, hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova je pozvalo našu ambasadorku da joj uruči notu, a naša ambasadorka je odbila da primi notu zbog ne samo uvredljivog sadržaja, već i zbog same uvrede za celu Srbiju", rekao je Dačić .
On je rekao da Srbija nikoga ne provocira, i da reaguje na ono što se dešava u Hrvatskoj, i na sve presude koje vode ka rehabilitaciji fašističke, ustaške NDH.
Dačić je ukazao da će Srbija nastaviti politiku razvoja dobrosusedskih odnosa, ali i štititi svoje nacionalne i državne interese.
"Za Nemce je Hitler simbol zla, a jedino u Hrvatskoj se fašiička tvorevina NDH i njen duhovnik Stepinac proglašavaju za heroje, mučenike i svece", rekao je Dačić, posle promocije knjige o britanskom ratnom premijeru Vinstonu Čerčilu.
Srbija je Hrvatskoj uputila protestnu notu i zbog poništavanja presude protiv kardinala Alojzija Stepnica, nakon čega je usledila oštra reakcija iz Hrvatske.
Ministar spoljnih poslova Hrvatske Miro Kovač izjavio je da protestna nota Srbije zbog poništavanja presude kardinalu Alojziju Stepincu predstavlja jeftin napad.
Guest- Guest
22.07.2016. • 07:33 Srbija Danas/Srpski telegraf
"BLOKIRAĆEMO SRBIJU DO SUDNJEG DANA, A OLUJA JE BILA LEGALNA AKCIJA": Kovač se ne stidi kasapljena Srba, već PRETI!
nama sve ovo odgovara sto se dogadja u hrvatskoj,
dugorocno !
Guest- Guest
vama je oduvijek odgovaralo da pravite sranja.... dugoročno... jedino je nejasno koji kurac onda svaki put kmečite kad dobijete po pički....
2015-08-08
ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
i to, prvo uz asistenciju hitlera a zatm nato pakta.
vi cete po picki, nama, usraliste se, da se odnekud ne pojavi s.m. da vas vrati
dublje od polaznih polozaja.
celi nato pakt je vezao s.m. da bude " neutralan " dok ste vi ubijali civlile.
vi cetene nama, ajde, bolje ne seri. samo uz stranog gospodara moze da ubijate
pripadnike manjina,: logori, jamei fobe, to su vasi dometi hrabrosti i junastva.
jedina zemlja u evropi koja rehabilituje naci prvake.
nemate mooda jedan kamen da bacite na srbiju, a sad i na r.srpsku
ako ispred ili na nebu ne dezura nato ili sl. strana ala.
pripadnike manjina,: logori, jamei fobe, to su vasi dometi hrabrosti i junastva.
Guest- Guest
Ajkde isprani bolje ti je da šutiš i da se ne sramotiš barem jedan dan na forumu.pizzon wrote:ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajkde isprani bolje ti je da šutiš i da se ne sramotiš barem jedan dan na forumu.pizzon wrote:ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
ajde ne kanjaj, to ostavi sa srbe koji su u hrvatskoj. njih mozes da plasis.
i njima da drobis tvoja stranja
Guest- Guest
E sad dodaj još i poglavlje 24 u popis. Nema u EU dok se to ne reši. Usput pogledaj šta unutra piše pa mi javi jer ja nemam pojma, samo znam da ne udovoljavate uslovima iz tog poglavlja. Pa ti vređaj jedinu državu u region koja vas podupire na putu za Evropu.pizzon wrote:ajde ne kenjaj, nije srbija napravila drzavu da pobije hrvate vec hrvati ndh da pobiju srbe.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
» Gužva na Šolti: "Crkva mi je otela teren i prodala ga!"
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Napeto u Srbu
» Na Plitvicama padaju rekordi, ove godine 100.000 turista, redovi i gužva gdje god se
Page 10 of 11