Napeto u Srbu
Page 1 of 1
Napeto u Srbu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napeto-u-srbu-na-obiljezavanje-dana-ustanka-dosli-pupovac-mesic-antifasisticke-udruge-ali-i-protuprosvjednici-sve-je-bilo-puno-policije/6415007/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Napeto u Srbu
ko negira ustanak automatski pozdravlja postojanje ndh !
kao i ovo,
da savremena hrvatska bastini ndh a ne srh !
kao i ovo,
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Slavili bi ustanke, a smetaju ustaše...ajte se odlučite više koji kurac hoćete...
darth_vader-
2014-04-17
U tom takozvanom ustanku je raspamecena srpska rulja poccinila teske zlocine. To nije niakkav partizanski ustanak jer osim 50'tak komunista i stotinjak simpatizera, sve ostalo, na tisuce njih, nisu imali nikakve veze ni sa KPJ ni KPH ni sa komunizmom ni sa onim pokretom koji znamo kao partizanski.pizzon wrote:ko negira ustanak automatski pozdravlja postojanje ndh !
kao i ovo,
Ako je tebi masakr putnika iz vlaka i nabijanje svecenika na kolac ustanak onda toi samo govorio ko ste vi Srbi i sta ste.
Taj i takav Dan Ustanka je bio teski promasaj komunista. Hrvate su odbili od sebe, a velikosrbima i cetnicima su dali vjetar u ledja. Ohrabrili ih za nova sranja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Organizatorom i djelnikom proslave treba suditi zbog poticanja na nacionalnu mržnju.
Tako je, komunisti su u tom ustanku bili teška marginalija.Ringo10 wrote:U tom takozvanom ustanku je raspamecena srpska rulja poccinila teske zlocine. To nije niakkav partizanski ustanak jer osim 50'tak komunista i stotinjak simpatizera, sve ostalo, na tisuce njih, nisu imali nikakve veze ni sa KPJ ni KPH ni sa komunizmom ni sa onim pokretom koji znamo kao partizanski.pizzon wrote:ko negira ustanak automatski pozdravlja postojanje ndh !
kao i ovo,
Ako je tebi masakr putnika iz vlaka i nabijanje svecenika na kolac ustanak onda toi samo govorio ko ste vi Srbi i sta ste.
Taj i takav Dan Ustanka je bio teski promasaj komunista. Hrvate su odbili od sebe, a velikosrbima i cetnicima su dali vjetar u ledja. Ohrabrili ih za nova sranja.
To je prije svega antifašistički narodni ustanak,a tko ga je poveo,komunisti ili četnici nije ni važno.Regoč wrote:Tako je, komunisti su u tom ustanku bili teška marginalija.Ringo10 wrote:U tom takozvanom ustanku je raspamecena srpska rulja poccinila teske zlocine. To nije niakkav partizanski ustanak jer osim 50'tak komunista i stotinjak simpatizera, sve ostalo, na tisuce njih, nisu imali nikakve veze ni sa KPJ ni KPH ni sa komunizmom ni sa onim pokretom koji znamo kao partizanski.pizzon wrote:ko negira ustanak automatski pozdravlja postojanje ndh !
kao i ovo,
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jedino što se u tom ustanku Hrvati mogu naći samo kao žrtve, nikako kao djelnici.Iknar je gay wrote:To je prije svega antifašistički narodni ustanak,a tko ga je poveo,komunisti ili četnici nije ni važno.Regoč wrote:Tako je, komunisti su u tom ustanku bili teška marginalija.Ringo10 wrote:U tom takozvanom ustanku je raspamecena srpska rulja poccinila teske zlocine. To nije niakkav partizanski ustanak jer osim 50'tak komunista i stotinjak simpatizera, sve ostalo, na tisuce njih, nisu imali nikakve veze ni sa KPJ ni KPH ni sa komunizmom ni sa onim pokretom koji znamo kao partizanski.pizzon wrote:ko negira ustanak automatski pozdravlja postojanje ndh !
kao i ovo,
Nego,upravo povodom ovog ustanka gledam nešto na YouTubeu,pa tako naiđem i na ovaj filmić,TV Kalendar,pa me zanima jeli netko zna točan naziv skladbe koja svira u pozadini u onom prilogu s Pavelićem.
2015-07-23
Regoč-
2015-08-21
ok.hvala.Ma znam da sam je nekad ranije slušao,poznata mi,ali ne mogu se sjetit.Regoč wrote:Ne znam, ako saznam javim ti na pp.
2015-07-23
Ja znam. Puška puca,a top riče...Iknar je gay wrote:Nego,upravo povodom ovog ustanka gledam nešto na YouTubeu,pa tako naiđem i na ovaj filmić,TV Kalendar,pa me zanima jeli netko zna točan naziv skladbe koja svira u pozadini u onom prilogu s Pavelićem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o jebo te mislio sam na onu uvodnu s početka priloga,klasičnu,ali dobra ti forajastreb wrote:Ja znam. Puška puca,a top riče...Iknar je gay wrote:Nego,upravo povodom ovog ustanka gledam nešto na YouTubeu,pa tako naiđem i na ovaj filmić,TV Kalendar,pa me zanima jeli netko zna točan naziv skladbe koja svira u pozadini u onom prilogu s Pavelićem.
2015-07-23
Pa ima i ta,ono kad uštipci vježbaju. A ona skladba ne znam. Mislim da nema veze s Pavelićem i uštipcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma naravno da nema veze s Pvelićima,nisam siguran,mislim da je od Bacha.jastreb wrote: Pa ima i ta,ono kad uštipci vježbaju. A ona skladba ne znam. Mislim da nema veze s Pavelićem i uštipcima.
2015-07-23
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Napeto: Ruski biznismen zadavljen u VB,diplomate proterane
» U Njemačkoj i dalje napeto: Obostrani incidenti na ulicama
» Gužva u Srbu!
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» U Njemačkoj i dalje napeto: Obostrani incidenti na ulicama
» Gužva u Srbu!