serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Problem je samo u činjenici da mu je i u prethodnih 20-ak utakmica prije Kosova virova u njega...muckodjubre wrote:Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...river_jude wrote:muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
A kakvo je bilo stanje prije Kosova i ko je po tebi trebal igrati protiv Kosova? O Euru da i ne pričamo.
:D
I nemoj vise spominjat Kosovo, molin te...
Tribamo bar neku granicu zadržat u branjenju svojih stavova...
;)
Guest- Guest
i u čemu je problem? u jednom postu sam za raketu napisao da je možda u ovoj situaciji nepotreban jer je vezni red bio prebukiran, nikad nisma govorio da je loš igrač, da li to mijenja činjenicu da je on postao možda najisplativije pojačanje barcelone u povijesti i jedan od naših najboljih igrača u povijesti?muckodjubre wrote:Tvoje rijeci ende,nista ja nisam izmislio.End1899 wrote:kako bjesomučno lažeš kako te nije sramota i još vjeruješ u te svoje gluposti. ti se sam sebi rugaš svojim glupim komentarima u posljednje vrijeme izgubio si kompas i zbunjen si više ne znaš kud bi ga nasraomuckodjubre wrote:Ja se rugam endu jer je prije nego je raketa dosao u barcu pisao da je nepotrebni klosar kakvih barca ima na bacanje,a halilovic mu je bio najbolji hr igrac svih vremena...amper1950 wrote:Najjače kad se on onda ruga end-u zbog onoga šta piše za igrače Barce, Rakitića... A nije ništa drugačiji od njega.fridrih_niche wrote:Kranjčar je nas najbolji igrač, sam je odvea Tottenham do Lige Prvaka dok je Lukica bija out... Pase li ti ovakav retrogradan pogled, Demo?
Pa Eduardo je zabija više od Mandžukića,pa što sad. Jeli to znači da bi sad triba biti prvi napadač u reprezentaciji? :)
Ti si omalovazavao raketu doknije potpisao za barcu,a hvalio halila cim je potpisao
za halilovića sam napisao da ima nešto messijevsko u sebi, ima lijevu nogu i da takvih barca ima na lopate u mlađim uzrastima i nisam fulao ništa.
ali ti si u stanju toliko toga nasrat da ćeš sutra pisati da sam ja izgovorio da je halilović bolji od messija i ne kužiš razliku između moje zajebancije koja je napisana u svega 3 posta i svojih gluposti koje pišeš za modrića i mandžukića već godinama. znači baš sereš i lažeš i svi to znaju.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pital sam za tvoje mišljenje, pa da čujemo. Ostalo kaj bi napisal su ti rekli Amper i Niče.muckodjubre wrote:Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...river_jude wrote:muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
A kakvo je bilo stanje prije Kosova i ko je po tebi trebal igrati protiv Kosova? O Euru da i ne pričamo.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Hahahahaha...fridrih_niche wrote:
Problem je samo u činjenici da mu je i u prethodnih 20-ak utakmica prije Kosova virova u njega...
I nemoj vise spominjat Kosovo, molin te...
Tribamo bar neku granicu zadržat u branjenju svojih stavova...
;)
Guest- Guest
vidio sam trans u koji je zapao galiani i san siro, prva pobjeda nakon 8 vezanih poraza u medusobnim duelima. i to ukradena pobjeda.Tommy Ramone wrote:
Nisi komentirao cigansko ponašanje igrača Juvea na kraju utakmice. Odlika malih smrdljivih klubova. Velikim klubovima ko Milan to se ne može dogoditi.
Guest- Guest
svakom se dogodi da u karijeri upane u krizno razdoblje.amper1950 wrote:Zato imamo Mandžu koji je konstantan cijele sezone...operw wrote:kale opet tempira formu za jesenski dio sezone posrećit će ga u 2,3 utakmice i onda ga nema do kraja iduće kalendarske godine.
dok kale je cijeli život u krizi.
Guest- Guest
Ja bi igrao uvijek s 2 napadaca mandzo i kale/ kramariver_jude wrote:Pital sam za tvoje mišljenje, pa da čujemo. Ostalo kaj bi napisal su ti rekli Amper i Niče.muckodjubre wrote:Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...river_jude wrote:muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Kale zadnji 2 godine je naš najbolji napadač.operw wrote:svakom se dogodi da u karijeri upane u krizno razdoblje.amper1950 wrote:Zato imamo Mandžu koji je konstantan cijele sezone...operw wrote:kale opet tempira formu za jesenski dio sezone posrećit će ga u 2,3 utakmice i onda ga nema do kraja iduće kalendarske godine.
dok kale je cijeli život u krizi.
Zašto se tek sad probio, krivi izbor klubova i činjenica da je u zadnje vrijeme ima puno profesionalniji pristup (reguliranje prehrane, i slično -pogledaj kako sad čovjek izgleda). Skrenija je pozornost na sebi sad u Fiorentini jet to ipak Seria A i jer ima dobre suigrače jer bez dobrih suigrača napadač teško može pokazati koliko vrijedi, iako je zadnju godinu u Dnjipru bija odličan.
No što ću ja to s tobom pričati, da igra u Juventusu bija bi najbolji napadač na svitu i okolici, ovako ne valja ništa.
Guest- Guest
Fascinantan je...river_jude wrote:Znači Manđo bi ti igral bez obzira na sve?
Kale i Krama u vrhu napada i možemo dobit bilo koga...
S Mandzom možemo dobit samo Kosovo...
;)
Guest- Guest
dobar je kalinić napadač. prva stvar koja je kod njega uočljiva je prirodni instinkt napadača, zna se postavit a zna i poentirat posjeduje potrebnu mirnoću i osjećaj za realizaciju. to je svugjde pokazivao pa i blackburnu klubu u kojem nije ostavio značajan trag, onaj gol protiv chelsea u kupu je poptis pravog golgetera. sad zašto nema konstantu da zabija 20 golova po sezoni vjerojatno jer nije najviša klasa. zna nogomet, no nešto nedostaje
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Fascinantan je...river_jude wrote:Znači Manđo bi ti igral bez obzira na sve?
Kale i Krama u vrhu napada i možemo dobit bilo koga...
S Mandzom možemo dobit samo Kosovo...
;)
Il nas jebe il je GKK.
2015-08-07
operw wrote:dobar je kalinić napadač. prva stvar koja je kod njega uočljiva je prirodni instinkt napadača, zna se postavit a zna i poentirat posjeduje potrebnu mirnoću i osjećaj za realizaciju. to je svugjde pokazivao pa i blackburnu klubu u kojem nije ostavio značajan trag, onaj gol protiv chelsea u kupu je poptis pravog golgetera. sad zašto nema konstantu da zabija 20 golova po sezoni vjerojatno jer nije najviša klasa. zna nogomet, no nešto nedostaje
To kaj nije igral za Dinamo i kaj ne igra u Juventusu :D
2015-08-07
I celo vreme se spominju neka pušenja kurca, sumnjivo mi je već ovo :D
2015-08-07
Kad nema zena na forumu pa se okrenuli pederluku
Subasic
Vrsaljko-corluka-vida- strinic
Perisic-modric-rakitic-pjaca
Mandzo- kale/krama
Vrsaljko-corluka-vida- strinic
Perisic-modric-rakitic-pjaca
Mandzo- kale/krama
Za island
nitko mu nije kriv što je Juve umjesto njega za 0 eura izabrao mandžu za 20 milijunariver_jude wrote:operw wrote:dobar je kalinić napadač. prva stvar koja je kod njega uočljiva je prirodni instinkt napadača, zna se postavit a zna i poentirat posjeduje potrebnu mirnoću i osjećaj za realizaciju. to je svugjde pokazivao pa i blackburnu klubu u kojem nije ostavio značajan trag, onaj gol protiv chelsea u kupu je poptis pravog golgetera. sad zašto nema konstantu da zabija 20 golova po sezoni vjerojatno jer nije najviša klasa. zna nogomet, no nešto nedostaje
To kaj nije igral za Dinamo i kaj ne igra u Juventusu :D
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016