serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Najjače kad se on onda ruga end-u zbog onoga šta piše za igrače Barce, Rakitića... A nije ništa drugačiji od njega.fridrih_niche wrote:Kranjčar je nas najbolji igrač, sam je odvea Tottenham do Lige Prvaka dok je Lukica bija out... Pase li ti ovakav retrogradan pogled, Demo?
:D
Pa Eduardo je zabija više od Mandžukića,pa što sad. Jeli to znači da bi sad triba biti prvi napadač u reprezentaciji? :)
Guest- Guest
Bitno je,zato je nepobitna cinjenica da je mandzo nas najbolj strijelac kvalifikacija
Da, ali je nepobitna činjenica da nije ništa drugačiji od end-a... Neki jednostavno moraju drkati na nekoga, tako je to...fridrih_niche wrote:Svi smo krvavi ispod koze...
;)
Guest- Guest
Ja se rugam endu jer je prije nego je raketa dosao u barcu pisao da je nepotrebni klosar kakvih barca ima na bacanje,a halilovic mu je bio najbolji hr igrac svih vremena...amper1950 wrote:Najjače kad se on onda ruga end-u zbog onoga šta piše za igrače Barce, Rakitića... A nije ništa drugačiji od njega.fridrih_niche wrote:Kranjčar je nas najbolji igrač, sam je odvea Tottenham do Lige Prvaka dok je Lukica bija out... Pase li ti ovakav retrogradan pogled, Demo?
Pa Eduardo je zabija više od Mandžukića,pa što sad. Jeli to znači da bi sad triba biti prvi napadač u reprezentaciji? :)
Ti se rugaš njemu jer je njemu jedino bitno koju boju dresa igrač nosi, a s druge strane tebi je bitno da je jedino tebi igrač drag (a popto su dvojica igrača s tvog avatara nosili dres jednog kluba, usko vezano) i nije bitno sadašnje stanje stvari već pričaš o nečem šta je bilo prije. Ako je netko danas bolji - bolji je. I Kranjčar je nekad bija najbolji ofenzivni veznjak u reprezentaciji, pa ne znači da sad mora biti u istoj...muckodjubre wrote:
Ja se rugam endu
Guest- Guest
Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
kako bjesomučno lažeš kako te nije sramota i još vjeruješ u te svoje gluposti. ti se sam sebi rugaš svojim glupim komentarima u posljednje vrijeme izgubio si kompas i zbunjen si više ne znaš kud bi ga nasraomuckodjubre wrote:Ja se rugam endu jer je prije nego je raketa dosao u barcu pisao da je nepotrebni klosar kakvih barca ima na bacanje,a halilovic mu je bio najbolji hr igrac svih vremena...amper1950 wrote:Najjače kad se on onda ruga end-u zbog onoga šta piše za igrače Barce, Rakitića... A nije ništa drugačiji od njega.fridrih_niche wrote:Kranjčar je nas najbolji igrač, sam je odvea Tottenham do Lige Prvaka dok je Lukica bija out... Pase li ti ovakav retrogradan pogled, Demo?
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
A kakvo je bilo stanje prije Kosova i ko je po tebi trebal igrati protiv Kosova? O Euru da i ne pričamo.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Ok, sve u redu end...muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
Guest- Guest
rakitić je kao kapetan predvodio sevillu do najvećih uspjeha u povijesti, bio najbolji igrač finala, sam rušio loreala na sanchez pizjuanu, postao legenda seville ljubimac navijača, zabijao u finalu, polufinalu LP, uzeo treble!, i on se meni ruga, a modrić ništa nije napravio samostalno cijelu karijeru samo se šlepa i to mu je najbolji igrač u povijesti, može se samo sam sebi rugat
2015-08-25
Da Mandžukić nije igra vjerovatno nebi pobjedili Kosovo...river_jude wrote:
A kakvo je bilo stanje prije Kosova i ko je po tebi trebal igrati protiv Kosova? O Euru da i ne pričamo.
Guest- Guest
a ti nemoj srat majstoru s mora jer kad ja nekoga dižem u nebesa to je s razlogom, a on na temelju ničega zato me nemoj stavljati u istu ladicu s tim klošaromamper1950 wrote:Ok, sve u redu end...muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
2015-08-25
Sve ok...End1899 wrote:
a ti nemoj srat majstoru s mora jer kad ja nekoga dižem u nebesa to je s razlogom, a on na temelju ničega zato me nemoj stavljati u istu ladicu s tim klošarom
Guest- Guest
Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...river_jude wrote:muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Tvoje rijeci ende,nista ja nisam izmislio.End1899 wrote:kako bjesomučno lažeš kako te nije sramota i još vjeruješ u te svoje gluposti. ti se sam sebi rugaš svojim glupim komentarima u posljednje vrijeme izgubio si kompas i zbunjen si više ne znaš kud bi ga nasraomuckodjubre wrote:Ja se rugam endu jer je prije nego je raketa dosao u barcu pisao da je nepotrebni klosar kakvih barca ima na bacanje,a halilovic mu je bio najbolji hr igrac svih vremena...amper1950 wrote:Najjače kad se on onda ruga end-u zbog onoga šta piše za igrače Barce, Rakitića... A nije ništa drugačiji od njega.fridrih_niche wrote:Kranjčar je nas najbolji igrač, sam je odvea Tottenham do Lige Prvaka dok je Lukica bija out... Pase li ti ovakav retrogradan pogled, Demo?
Ti si omalovazavao raketu doknije potpisao za barcu,a hvalio halila cim je potpisao
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ni na Euru u Francuskoj isto nije pogriješio..muckodjubre wrote:
Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...
Guest- Guest
Problem je samo u činjenici da mu je i u prethodnih 20-ak utakmica prije Kosova virova u njega...muckodjubre wrote:Izbornik je vjerovao u mandzo i nije pogrijesio jer je ovaj dao 4 gola u 2 tekme...river_jude wrote:muckodjubre wrote:Sadasnje stanje je da je mandzo nas najbolji strijelac kvalifikacija i da nam je svojim golovima donio 6 bodova s 2 gostovanja
I nemoj vise spominjat Kosovo, molin te...
Tribamo bar neku granicu zadržat u branjenju svojih stavova...
;)
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016