serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
:D
Btw. FA kup sa Portsmouthom vridi ka 5 LP-a sa Bayernom ili Realom...
;)
Guest- Guest
Modrić i je prevara od igrača i to stvarno mislim...muckodjubre wrote:jedno je trolanje drugo je ozbiljna rasprava...pišu i da messi i cr ništa ne valjaju pa ne misliš stvarno da to netko zaista misli?amper1950 wrote:Sićan se dok je Mandžukić još igra dobro (u Bayernu) koje su rasrpave između njega i operw-a bile. Mandžukić nije valja ništa za operw-a, a Juventus je bija nikakav za demu (ustvari bolji su bili od njega ohoho klubova). Sad su došli na istu valjnu duljinu...Rad'iša Trajković wrote:
sada je iz tela spermenka presao u telo klosperwa..
pa za ničea je modrić prevara od igrača,a ti zdušno citiraš njegovo pljuvanje pom modriću i slažeš se s time
To nema veze sa činjenicom da je bija igrač Dinama, samo imam oči i ne vidin ništa posebno u njegovoj igri...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
;)
mislio sam da gluplji pos od onogo klosperwovog ,,tanka je granica izmedju ispadanja u grupi i osvajanja'' necu procitati, ali ovo je pobeda...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Modrić i je prevara od igrača i to stvarno mislim...muckodjubre wrote:jedno je trolanje drugo je ozbiljna rasprava...pišu i da messi i cr ništa ne valjaju pa ne misliš stvarno da to netko zaista misli?amper1950 wrote:Sićan se dok je Mandžukić još igra dobro (u Bayernu) koje su rasrpave između njega i operw-a bile. Mandžukić nije valja ništa za operw-a, a Juventus je bija nikakav za demu (ustvari bolji su bili od njega ohoho klubova). Sad su došli na istu valjnu duljinu...Rad'iša Trajković wrote:
sada je iz tela spermenka presao u telo klosperwa..
pa za ničea je modrić prevara od igrača,a ti zdušno citiraš njegovo pljuvanje pom modriću i slažeš se s time
To nema veze sa činjenicom da je bija igrač Dinama, samo imam oči i ne vidin ništa posebno u njegovoj igri...
;)
imaju ih i sasa i dejan matic.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
;)
Portsmouth i niko krajcar gospodari svemira
Ti stvarno moras prestati komentirati ovo ^^
kao što je inter 2010 u 90toj izvukao grupnu fazu i prošao do finala, u kojem ga je dočekao bayern koji je ukrao prolaz Juventusu u grupnoj faziRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
;)
mislio sam da gluplji pos od onogo klosperwovog ,,tanka je granica izmedju ispadanja u grupi i osvajanja'' necu procitati, ali ovo je pobeda...
obzirom da man u zadnjih 8 sezona 5 puta igra europsku ligu nije niti čudno da si slabije upućen u zbivanja najjačeg nogometnog natjecanja.
Guest- Guest
[quote="operw"]
obzirom da je man pre 8 godina osvojio to takmicenje, a prosjaci pre 21-siguran sam da si slabije upucen u zbivanja, gluperdo...
Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Non stop me prozivaš između redaka, a odbijaš mi se direktno obratit: zašto?kuracodigraca wrote:nekad je i jedan pišljivi FA cup davao vrijednost igračima, kaj ne, a sad ne daju kante lp-a
;)
obzirom da man u zadnjih 8 sezona 5 puta igra europsku ligu nije niti čudno da si slabije upućen u zbivanja najjačeg nogometnog natjecanja.
obzirom da je man pre 8 godina osvojio to takmicenje, a prosjaci pre 21-siguran sam da si slabije upucen u zbivanja, gluperdo...
Guest- Guest
a onda je fergi zamotao čokoladu i otišao u mirovinu.
moyes, van gaal, mourinho. vracalina noćna mora.
moyes, van gaal, mourinho. vracalina noćna mora.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Niko je Messi za zadarsku prevaru...
Niko u <3
niche, batali da nadrogiran dolazis na forum...
Guest- Guest
U pravilu ne vridi više, ali ga je bilo teže osvojiti s onom ekipom...fridrih_niche wrote:
;)
Tribalo je dovesti jedan siromašni Portsmouth do FA cupa i izbaciti Fergusana i njegov tada jaki MU predvođen C. Ronaldom, s druge strane lakše je s jednim Realom i toliko dobrih igrača oko sebe doći do LP, što ne umanjuje činjenicu da je ovaj potonji veči trofej. No ni FA cup nije običan kup zbog svoje povijesti.
Btw. kad smo već kod toga, zato jedan naslov Leicestera u premirshipu je puno veči uspjeh nego primjerice nekog drugog, s time i uspjeh igrača i trenera... Više vridi jedan naslov Leicestera nego tri Chelsea, da bude jasnije o čem pričam...
Guest- Guest
koliko vrijedi fa kup dovoljno je vidjeti finaliste prethodnih godina. crystal palace, aston villa, hull city, wigan, liverpool, stoke, portsmouth, everton, cardiff, manchester united, west ham itd
redom klubovi drugoligaškog razreda.
redom klubovi drugoligaškog razreda.
Guest- Guest
Niko je sam odvea Tottenhama u Ligu Prvaka, dok je Lukica bija out zbog ozljede...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Niko je sam odvea Tottenhama u Ligu Prvaka, dok je Lukica bija out zbog ozljede...
<3
svakako, svakako...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Niko je sam odvea Tottenhama u Ligu Prvaka, dok je Lukica bija out zbog ozljede...
<3
Reci nam na čemu si da i mi malo uzmemo.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
FA kup je engleskim klubovima treće po važnosti natjecanje. Na to se pale samo manji klubovi koji ne konkuriraju za prva 4 mjesta u prvenstvu ili ne igraju LP.
Guest- Guest
naravno da se mali klubovi pale zato su u zadnjih 15 godina samo portsmouth predvođeni kranjčarom i wigan poremetili dominaciju uniteda, arsenala, čelsija... i svako malo netko uzme double
Normalno da ako se neki jači klub dovuče do polufinala da će probat uzet to, no svake godine u završnici bude puno malih klubova, pa i u finalu čak.
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016