ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku - Page 3 Empty Re: Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku

Post by Kermit 22/7/2016, 15:52

Ovo uništava zapad i daje novo gorivo za đihadije:

Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku - Page 3 Mogherini

http://tvnewsroom.consilium.europa.eu/event/eu-gulf-cooperation-council/joint-council-and-ministerial-meeting-press-conference-part-1

U jednom trenutku je u svom govoru pred uspavanim novinarima Mogherini rekla ključnu rečenicu: "Zemlje Zaljeva su četvrto izvozno tržište za EU, a protok trgovine u 2015. godini je u ukupnom iznosu bio 155,5 milijardi dolara. Svake godine bilježimo uvećanje trgovine od  + 15%".
"Mi ćemo uklanjanjem prepreka za trgovinu, te u zaštiti i promicanju ulaganja i dalje produbljivati naše odnose", rekla je Federica Mogherini.
Europska unija, koja i sama nameće smrtne sankcije Siriji, potiče jačanje odnosa sa svim zaljevskim tiranijama.
"Odlučili smo zajedno raditi kako bi podržali diversifikaciju gospodarstava u Zaljevu, kao što je "Saudijska strategija 2030" o kojoj smo razgovarali za vrijeme mog boravka u Džedi", dodala je Mogherini.

To tvoj debilni Stošić neće da spomene, ali no to više govori o vlasničkoj strukturi Indexa nego bilo čega drugoga

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku - Page 3 Empty Re: Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku

Post by Kermit 22/7/2016, 15:56

Kratko rečen sam zapad i sama Evropa i izdajice koju je vopde su najveći nepriajtelji evrope i njezinih građana jer dozvoliti da vehabije vršljaju otvaraju svoje đamije, medrese, zajednice, NGO sranja, udruge gdje promoviraju taj kult a nadati se drugih rezultata nego što jesu mogu samo budale, ovdje je bilanca stavljena ispred opstanka samog zapada, toliko o bilanci i samom zapadu...a i Stošiću jebem li mu majku
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/7/2016, 16:01

asilovski wrote:Kratko rečen sam zapad i sama Evropa i izdajice koju je vopde su najveći nepriajtelji evrope i njezinih građana jer dozvoliti da vehabije vršljaju otvaraju svoje đamije, medrese, zajednice, NGO sranja, udruge gdje promoviraju taj kult a nadati se drugih rezultata nego što jesu mogu samo budale, ovdje je bilanca stavljena ispred opstanka samog zapada, toliko o bilanci i samom zapadu...a i Stošiću jebem li mu majku
pa naravno da ej bilanca stavljena ispred svega..jebe se svabi klanjas li ti alalahu,budi ili isusu..ako ces mu kupit bochove veš mašine,perilice suđa...ili mercedese.....ako ne mo's kupit za njega je nitko nista i onaj koji moli allahu,budi ili isusu...samo bilanca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 16:05

Stošić Đubar: "

"Otvoreno društvo, ako želi to i ostati, takvu ideologiju ne može tolerirati. U suprotnom, multikulturalizam će brzo kapitulirati pred najagresivnijom kulturom, bila ona manjinska ili ne. "Pokoravanje" francuskog pisca Michela Houllebecqa će postati stvarnost."

Prije svega Petar govnar ovdje promovira "otvoreno društvo" (nešto slično što i Soroš) i Multikulti, te sam kaže da je najveća prijetnja tomu sam islam, naravno ne kaže da je 99,9% svih terorista i napada vezano za kuću Saud kada su oni najvažniji "partner" EU i "otvorenog društva, ali se naravno bavi reformacijom Islama kojeg će reformirati na način da posluje i dozvoljava najgorem obliku tog istog Islama (kojeg želi reforimirati) da slobodno djeluje u smaoj Europi, e jbeme tebe i Stošića pa ovaj tekst je logička pogreška kao i sam Petar sjeme mu se zatrlo...ali pazi ti on se poziva na Houllebecqa jebem li mu mrtvu majku u usta ladna
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 22/7/2016, 16:07

inače neovisno o tome tko je erdogan prizivanje vojnog udara u ime demokracije i tolerancije je ono kretenizam na desetu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/7/2016, 16:08

a jebote i vi bi pisali..da ti amer i brisel daju lovu za placu...da kazu ovom stosicu da je erdogan heroj...pisao bi da je heroj...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 16:08

marcellus wrote:inače neovisno o tome tko je erdogan prizivanje vojnog udara u ime demokracije i tolerancije je ono kretenizam na desetu
jbg-a u egiptu su svi pozdravili, problem je što sa MB-om nema puno pregovaranja oni su ko crveni kmeri, daš im prilku i opa cupa u rižinim poljima ostaviš koske
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/7/2016, 16:12

asilovski wrote:Stošić Đubar: "

"Otvoreno društvo, ako želi to i ostati, takvu ideologiju ne može tolerirati. U suprotnom, multikulturalizam će brzo kapitulirati pred najagresivnijom kulturom, bila ona manjinska ili ne. "Pokoravanje" francuskog pisca Michela Houllebecqa će postati stvarnost."

Prije svega Petar govnar ovdje promovira "otvoreno društvo" (nešto slično što i Soroš) i Multikulti, te sam kaže da je najveća prijetnja tomu sam islam, naravno ne kaže da je 99,9% svih terorista i napada vezano za kuću Saud kada su oni najvažniji "partner" EU i "otvorenog društva, ali se naravno bavi reformacijom Islama kojeg će reformirati na način da posluje i dozvoljava najgorem obliku tog istog Islama (kojeg želi reforimirati) da slobodno djeluje u smaoj Europi, e jbeme tebe i Stošića pa ovaj tekst je logička pogreška kao i sam Petar sjeme mu se zatrlo...ali pazi ti on se poziva na Houllebecqa jebem li mu mrtvu majku u usta ladna

citao si ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 16:47

marcellus wrote:inače neovisno o tome tko je erdogan prizivanje vojnog udara u ime demokracije i tolerancije je ono kretenizam na desetu

Pa jasno. Mislim mogla je samo propasti drzava, bas nista drugo. Posto lik ima nadpolovicnu potporu u samoj Turskoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 22/7/2016, 16:54

asilovski wrote:
jbg-a u egiptu su svi pozdravili, problem je što sa MB-om nema puno pregovaranja oni su ko crveni kmeri, daš im prilku i opa cupa u rižinim poljima ostaviš koske

pa ono oni su liberali ali ako narod ne glasa po njihovom onda treba uvest diktaturu i vojni režim mimo volje naroda

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 17:37

udba wrote:Kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri
Kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri

A ca, a ca, ca ce bit od Erdogana?
A ca, a ca, ca ce bit od Putina?

Ma nema nista tvoga, ma to je analiza moja,
Ma ferala mi hoj, ne guraj glavu ka noj!

Tad rivom prođe Asila
Pjan ko majka mila

A ca, a ca, ca kažu forumaša dva?
A ca, a ca, ca kažu analitičara dva?

Ma ajde šjor Asila, otvori temu sada,
Što u Parizu puče balija koji mrzi Asada

Tad rivom prođe cura fina, nosi bokal vina.
I boli ju kurac ca kazu iz Buzina.

A ca, a ca, ca kaže Asila?
A ca, a ca, ca kaže Asila?

Ma ajde curo fina, donesi bokal vina,
Boli me kurac ca seru iz Buzina

lol! :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 17:39

Bar se trudi covjek :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 17:39

debotoijusto wrote:
asilovski wrote:Stošić Đubar: "

citao si ?
Koga? Houellebecqa? samo o Lovecraftu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics