Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
Hahahahahaha.....Ero ej nemoj da ti krenem traziti po forumu koliko si puta unatrag nesto vec godina napisao da je vec doslo vrijeme da generali odrade jedan udar u Turskoj. I sad odjednom....poooof....Ero legalist. Tc tc tc
Guest- Guest
Ma puča nije niti bilo, jedino su mrtvi stvarniMaximusDecimusMiridije wrote:Hahahahahaha.....Ero ej nemoj da ti krenem traziti po forumu koliko si puta unatrag nesto vec godina napisao da je vec doslo vrijeme da generali odrade jedan udar u Turskoj. I sad odjednom....poooof....Ero legalist. Tc tc tc
Kermit-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
dobar je Petar Stošić, rastura
Guest- Guest
iako mu je ova najbolja :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/radnicka-fronta--isis-iz-nase-kasabe/806800.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/radnicka-fronta--isis-iz-nase-kasabe/806800.aspx
Guest- Guest
Sad ce svi kukat kako se krse ljudska prava u Turskoj. Krse se vec godinama pa je svejedno ona kravetina im obecala ih primit u EU ako zaustave izbjeglice lol.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Odavno na ovome forumu nisu ljudi ljepse pricali o Turcima i Erdoganu.
Eto ja sam uvijek pisao da smrde.
catabbath-
2015-08-21
Ja sam oduvijek pisao da mi se lik gadi ali da ima legitimitet pa komu drago komu krivo :D ali su ipak interesantni ovi instant twistovi. Prvi se dogodio padom HDZ-a pa sada evo oko ovoga. Iako ne treba to nikome zamjerati nacelno.
Guest- Guest
evo već ga neki počeli braniti čim je postao saveznik Putinu, ne samo braniti već ga hvale(epi).dawson wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Odavno na ovome forumu nisu ljudi ljepse pricali o Turcima i Erdoganu.
Eto ja sam uvijek pisao da smrde.
Nadam se da ga i ti nećeš početi hvaliti jer je postao saveznik Putina
Guest- Guest
Kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri
A ca, a ca, ca ce bit od Erdogana?
A ca, a ca, ca ce bit od Putina?
Ma nema nista tvoga, ma to je analiza moja,
Ma ferala mi hoj, ne guraj glavu ka noj!
Tad rivom prođe Asila
Pjan ko majka mila
A ca, a ca, ca kažu forumaša dva?
A ca, a ca, ca kažu analitičara dva?
Ma ajde šjor Asila, otvori temu sada,
Što u Parizu puče balija koji mrzi Asada
Tad rivom prođe cura fina, nosi bokal vina.
I boli ju kurac ca kazu iz Buzina.
A ca, a ca, ca kaže Asila?
Ma ajde curo fina, donesi bokal vina,
Boli me kurac ca seru iz Buzina
A ca, a ca, ca ce bit od Erdogana?
A ca, a ca, ca ce bit od Putina?
Ma nema nista tvoga, ma to je analiza moja,
Ma ferala mi hoj, ne guraj glavu ka noj!
Tad rivom prođe Asila
Pjan ko majka mila
A ca, a ca, ca kažu forumaša dva?
A ca, a ca, ca kažu analitičara dva?
Ma ajde šjor Asila, otvori temu sada,
Što u Parizu puče balija koji mrzi Asada
Tad rivom prođe cura fina, nosi bokal vina.
I boli ju kurac ca kazu iz Buzina.
Ma ajde curo fina, donesi bokal vina,
Boli me kurac ca seru iz Buzina
hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
majko isusova, bila je vijest na indexu i to 2-3 puta
Guest- Guest
da ne kažem da su tekstovi čisti promašaj u jednom napada Islam a u drome sekualrnog vođu koji se bori protiv istog toga islama naravno ne spomeinje evidetnu vezu između takvog islama odnosno vehabizma i SAudijske Arabije i podrške koju "zapad" daje istoj toj tiraniji, to se niakd ne spominje Iran, ASSad i putin ono geopolitika za one koje ne žele ništa čitati, razmišljati jednom riječi pokemone
Kermit-
2014-04-17
ma 2-3 kurca, objavio je jutarnji, index i to tvoj stošić je za svo sranje okrivio Putina i Assada?!? ali no dobar je kad ne znaš ništadva brata wrote:asilovski wrote:hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
Kermit-
2014-04-17
ok asu , tko bolje zna geopolitiku? ti i epikur, sve ste isfalivali 100%
Guest- Guest
dva brata wrote:asilovski wrote:hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
Nije.
Guest- Guest
Ista stvar sa kućom Saud dok god su saveznici nema retka, a kad pukne to će biti to, ali u vezi Erdogana vjerujme smirenje i dobre odnose unatoč ili zbog kršenja ljudskih prva za jedno 6-7 mjeseci, malo je vruće a i tu su godišnji pa su svi napetiMaximusDecimusMiridije wrote:Sad ce svi kukat kako se krse ljudska prava u Turskoj. Krse se vec godinama pa je svejedno ona kravetina im obecala ih primit u EU ako zaustave izbjeglice lol.
Kermit-
2014-04-17
Pa eno imali su ga , šta bi još tija? A-ha, da im se Erdogan dobrovoljno preda, a to?MaximusDecimusMiridije wrote:Hahahahahaha.....Ero ej nemoj da ti krenem traziti po forumu koliko si puta unatrag nesto vec godina napisao da je vec doslo vrijeme da generali odrade jedan udar u Turskoj. I sad odjednom....poooof....Ero legalist. Tc tc tc
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
kofein wrote:dva brata wrote:asilovski wrote:hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
Nije.
ja sam o kidanju glave pročita 1 ili 2 puta na indexu
Guest- Guest
u biti ti ništa ne znaš, tako da je od toga i zeko boljidva brata wrote:ok asu , tko bolje zna geopolitiku? ti i epikur, sve ste isfalivali 100%
Kermit-
2014-04-17
kidanju glave? djetetu su glavu odrezali majkomila kida se karta i tvoj indeksdva brata wrote:kofein wrote:dva brata wrote:asilovski wrote:hahah šta je god smeće tebi je dobro, inače prekjučer su njegovi revolucionari zaklali dijete pa si nisu dali za shodno da objave tu vijestdva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/isil-nema-veze-s-pravim-islamom-stvarno/885223.aspx
Nije.
ja sam o kidanju glave pročita 1 ili 2 puta na indexu
Kermit-
2014-04-17
Ovo uništava zapad i daje novo gorivo za đihadije:
http://tvnewsroom.consilium.europa.eu/event/eu-gulf-cooperation-council/joint-council-and-ministerial-meeting-press-conference-part-1
U jednom trenutku je u svom govoru pred uspavanim novinarima Mogherini rekla ključnu rečenicu: "Zemlje Zaljeva su četvrto izvozno tržište za EU, a protok trgovine u 2015. godini je u ukupnom iznosu bio 155,5 milijardi dolara. Svake godine bilježimo uvećanje trgovine od + 15%".
"Mi ćemo uklanjanjem prepreka za trgovinu, te u zaštiti i promicanju ulaganja i dalje produbljivati naše odnose", rekla je Federica Mogherini.
Europska unija, koja i sama nameće smrtne sankcije Siriji, potiče jačanje odnosa sa svim zaljevskim tiranijama.
"Odlučili smo zajedno raditi kako bi podržali diversifikaciju gospodarstava u Zaljevu, kao što je "Saudijska strategija 2030" o kojoj smo razgovarali za vrijeme mog boravka u Džedi", dodala je Mogherini.
To tvoj debilni Stošić neće da spomene, ali no to više govori o vlasničkoj strukturi Indexa nego bilo čega drugoga
http://tvnewsroom.consilium.europa.eu/event/eu-gulf-cooperation-council/joint-council-and-ministerial-meeting-press-conference-part-1
U jednom trenutku je u svom govoru pred uspavanim novinarima Mogherini rekla ključnu rečenicu: "Zemlje Zaljeva su četvrto izvozno tržište za EU, a protok trgovine u 2015. godini je u ukupnom iznosu bio 155,5 milijardi dolara. Svake godine bilježimo uvećanje trgovine od + 15%".
"Mi ćemo uklanjanjem prepreka za trgovinu, te u zaštiti i promicanju ulaganja i dalje produbljivati naše odnose", rekla je Federica Mogherini.
Europska unija, koja i sama nameće smrtne sankcije Siriji, potiče jačanje odnosa sa svim zaljevskim tiranijama.
"Odlučili smo zajedno raditi kako bi podržali diversifikaciju gospodarstava u Zaljevu, kao što je "Saudijska strategija 2030" o kojoj smo razgovarali za vrijeme mog boravka u Džedi", dodala je Mogherini.
To tvoj debilni Stošić neće da spomene, ali no to više govori o vlasničkoj strukturi Indexa nego bilo čega drugoga
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» WSJ počeo izdavati tursku propgandu protiv Armenaca
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» INA: čeka se odobrenje gazde iz Buzina
» Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» INA: čeka se odobrenje gazde iz Buzina
» Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
Page 2 of 3