Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-koju-vodi-tasti-i-zatucani-erdogan-ne-moze-nam-biti-prijatelj-sto-god-kolinda-govorila/907932.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
Stošiću daj malo o sirijskim "pobunjenicima" i Assadovom režimu, pusti prepričavanje podataka iz pročitanih vijesti. Pričaj malo o umjerenoj sirijskoj oporbi koja se bori za slobodu režući dječje vratove i onima koji je podržavaju. Možeš ti to.
Kermit-
2014-04-17
sada odjedanput Turska i Erdogan ti valjaju ? :D
Guest- Guest
Pa ti prvi bombastično prenosiš konstruirane vijesti sa indexa i još ih
kombiniraš sa još gorim podvalama, samo kako bi bezbrižno napadao Rusiju tj. Putina
kombiniraš sa još gorim podvalama, samo kako bi bezbrižno napadao Rusiju tj. Putina
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Neee samo još mi gori Stošić i INdex koji nisu vidjeli kad je Erdo prodavao gorivo ISIL-u ili kad je pro zapadna FSA odrubljivala glave djeci, a sada odjednom sve vidi, ali opet kada Buzin vidi, dvostruki aršini, pokvarenost i snishodljivost to je gore od samog erdogana, teško ćeš ti to shvatiti nažalost...dva brata wrote:sada odjedanput Turska i Erdogan ti valjaju ? :D
Kermit-
2014-04-17
dva brata wrote:sada odjedanput Turska i Erdogan ti valjaju ? :D
jebiga ja sam za erdogana uvijek pisao da je genocidni turčin, samo pazi kad je sravnio tenkovima cizru o tome na zapadu niti jedan medij nije pisao, a bile su i slike i videa i sve
saće to vadit iz arhive i stavljat
...dvostruka mjerila su uvijek postojala....u svijetu politike..nekima su zamjerila tri ispaljene granate....a nekom oprastali na tisuce ispaljenih granata...ovisno o interesima..marcellus wrote:dva brata wrote:sada odjedanput Turska i Erdogan ti valjaju ? :D
jebiga ja sam za erdogana uvijek pisao da je genocidni turčin, samo pazi kad je sravnio tenkovima cizru o tome na zapadu niti jedan medij nije pisao, a bile su i slike i videa i sve
saće to vadit iz arhive i stavljat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro, index komentatori...
Ali Turcima triba jebat mater uvik
Ako ga budu prekomjerno blatili Erdogan im može uzvratiti tako da zatvori granicu i prestane slati muslimane u Evropu...
....zasto?....zato sto su tu vladali 500 godina...i posijali islamsku vjeru....jer da nije njih tu bi sve 'cvalo'Riplex wrote:Dobro, index komentatori...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma sve će biti normačn za 6 mjeseci on će ubijati kurde i sekulariste a naši meidji će se vratiti na početne pozicije i svi sretni i zadovoljnimutava baštarda wrote:Ako ga budu prekomjerno blatili Erdogan im može uzvratiti tako da zatvori granicu i prestane slati muslimane u Evropu...
Kermit-
2014-04-17
Ajd ne seri ti asilovski s tim navijanjima za i protivasilovski wrote:Stošiću daj malo o sirijskim "pobunjenicima" i Assadovom režimu, pusti prepričavanje podataka iz pročitanih vijesti. Pričaj malo o umjerenoj sirijskoj oporbi koja se bori za slobodu režući dječje vratove i onima koji je podržavaju. Možeš ti to.
Vise mi muka od tog tvog pisanja
Cinjenice su cinjenice
Ergogsn ide u diktaturu , kakve to veze ima s buzinom a i iako ima nebitno je
[quote="vuksadinare"]
E ti me nasmija brate vuce
Tvoja bajkovita prikazba kako bi ovdje sve cvalo ..
Pa cvalo je , nego su balkanci zasrali motku 90.tih
....zasto?....zato sto su tu vladali 500 godina...i posijali islamsku vjeru....jer da nije njih tu bi sve 'cvalo'[/quoteRiplex wrote:Dobro, index komentatori...
E ti me nasmija brate vuce
Tvoja bajkovita prikazba kako bi ovdje sve cvalo ..
Pa cvalo je , nego su balkanci zasrali motku 90.tih
Erdo je bio tiranin od početka, sam Erdo kakv god bio nije niti pola što su saudijski, katarski, kuvajtski i ini prinčevi, emiri, kalifiSora wrote:Ajd ne seri ti asilovski s tim navijanjima za i protivasilovski wrote:Stošiću daj malo o sirijskim "pobunjenicima" i Assadovom režimu, pusti prepričavanje podataka iz pročitanih vijesti. Pričaj malo o umjerenoj sirijskoj oporbi koja se bori za slobodu režući dječje vratove i onima koji je podržavaju. Možeš ti to.
Vise mi muka od tog tvog pisanja
Cinjenice su cinjenice
Ergogsn ide u diktaturu , kakve to veze ima s buzinom a i iako ima nebitno je
Kermit-
2014-04-17
meni je Erdogan dobar i sve veća radikalizacija muslimana, to otvara priliku za rat, za sukob civilizacija, što je dobro
Guest- Guest
osim gadosti uz povijesti..., jer su jedan od glvni saveznika isis, jer msakriraju kurde...još?vuksadinare wrote:....zasto?....zato sto su tu vladali 500 godina...i posijali islamsku vjeru....jer da nije njih tu bi sve 'cvalo'Riplex wrote:Dobro, index komentatori...
Na stranu čemu je sve sklon Erdogan,ja ipak mislim da je napravio (za Tursku) jedno moguću stvar. Tko od nas bi mogao pristai na tajnu paralelnu vlast ili, nedo Bog, puč?
Odavno na ovome forumu nisu ljudi ljepse pricali o Turcima i Erdoganu. U glavama nekih je u jedan dan tip presao evoluciju od djavla do andjela. Lijepo je vidjeti vas ljudi u tome izdanju. Stoonobireklo prava oda vasem karakteru i cvrstoci uvjerenja :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Odavno na ovome forumu nisu ljudi ljepse pricali o Turcima i Erdoganu. U glavama nekih je u jedan dan tip presao evoluciju od djavla do andjela. Lijepo je vidjeti vas ljudi u tome izdanju. Stoonobireklo prava oda vasem karakteru i cvrstoci uvjerenja :D
Vidim da su ti državni pučevi dragi. Dogovori/te se sa KGK da vam podari jedan...Koji qratz će vam razni Stazići i Pusići u Sabou.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Hahahahahaha.....Ero ej nemoj da ti krenem traziti po forumu koliko si puta unatrag nesto vec godina napisao da je vec doslo vrijeme da generali odrade jedan udar u Turskoj. I sad odjednom....poooof....Ero legalist. Tc tc tc
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» WSJ počeo izdavati tursku propgandu protiv Armenaca
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» INA: čeka se odobrenje gazde iz Buzina
» Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» INA: čeka se odobrenje gazde iz Buzina
» Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
Page 1 of 3