Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
Page 1 of 1
Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-ne-zeli-javno-reci-da-rusi-stoje-iza-hakerskih-napada-na-njihove-tajne-sluzbe--evo-zasto/914247.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
Znač nije bitno sto se hakiranjem otkrilo namjestanje izbora i korupcija nego sto su možda ako ako Rusi iza otkrivanja, Index tone majkomila
Kermit-
2014-04-17
M.Č. ponovno jaše Matiju Babića
Kermit-
2014-04-17
Svaki dan iskoristim priliku da ih malo izvrjedam....postalo mi ko ritual neki...užas....imaju valjda 20 Pizzona koji pišu na jednom mjestu, a nema nikakvog korektivna....ono je leglo nebuloza, kao da si u živo blato upao...
darth_vader-
2014-04-17
Ja tamo ni u snu ne zavirim, nemam jednostavno želudac za tojasambrend wrote:Svaki dan iskoristim priliku da ih malo izvrjedam....postalo mi ko ritual neki...užas....imaju valjda 20 Pizzona koji pišu na jednom mjestu, a nema nikakvog korektivna....ono je leglo nebuloza, kao da si u živo blato upao...
Guest- Guest
Similar topics
» Zadar: Inkvizicija ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Redakcija srpskih Novossti: "Zauzeto, Hrvat"
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Redakcija srpskih Novossti: "Zauzeto, Hrvat"
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 1 of 1