Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
https://www.rt.com/usa/335725-anonymous-total-war-trump/
Kermit-
2014-04-17
Re: Anonimusi po naređenju Soroša objavili totalni rat Trumpu!!!
Anonimusi ono banda debelih gikova u pepeljarkama koji sa politikom imaju veze ko Mara u krivi kurac, da ne govoim da u biti podržavaju Hilariju hahaha koja je upravo ono što oni govore o Trumpu, znači totalni mega idioti
Kermit-
2014-04-17
a to je taj apolitični Anonymus...od sviju precednika i kandidata kojima su mogli "objavit rat" sad su se sjetili Trumpova
2014-04-15
najlakše, jer ga main stream govanri mrze, da objaviš rat Cruzu ili Hilariji moraš ipak nešto znatin_razbojnik wrote:a to je taj apolitični Anonymus...od sviju precednika i kandidata kojima su mogli "objavit rat" sad su se sjetili Trumpova
Kermit-
2014-04-17
Kujac banda gikova, obicna izmisljotina, sjecam se samo popizditisa poslije teroristicke akcije u Parizu, supljih prijetnji do nebesa i onda prdac u cabar. Skup kretena koji su previse gledali filmove o hakerima.asilovski wrote:Anonimusi ono banda debelih gikova u pepeljarkama koji sa politikom imaju veze ko Mara u krivi kurac, da ne govoim da u biti podržavaju Hilariju hahaha koja je upravo ono što oni govore o Trumpu, znači totalni mega idioti
omni-
2014-04-12
soros pustio ebolu zajedno s gatesom , orban razotkrio plan sorosa da srusi EU navalom izbjeglica , soros 1943 napravio plan razbijanja nacionalnih drzava , soros u poluvremenu globalnog oblikovanja svijeta za gablec srusio tudjmana i instalirao racana , soros naredio kini da zapocme hladni rat s SAD , "dobrotvor" soros EU natjerao da se novac trosi na tkz. cistu energiju dok sam ulaze u ugljen , soros svakome tko napise da je putin veca prijetnja za EU od ISIS uplati 128 000€ ( vodim na peceno ) , soros 2020 stvara jednu banku drzavu vladu , sirizu na vlast doveo soros , soros srusio cijene energenata da rusija propadne , soros ukrao lilihip klincu u maksimiru....
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pitanje je dali oni zaista postoje ili je to neka fiktivna organizacija financirana od raznih "podobnih" elita :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:https://www.rt.com/usa/335725-anonymous-total-war-trump/
Najbolje što je ta nakupina gljivica za simbol uzela masku Guya Fawkesa, koji je bio katolički fanatik i pokušao je dignuti u zrak engleski parlament sa svim zastupnicima i uvesti katoličku džamahiriju, samo kurac oni znaju ko je guy fawkes, oni su masku uzeli iz filma v for vendeta koji je scifi papazjanija o liku koji želi dignuti parlament u zrak i za koji je autor kao predložak jasno koristio fawkesa, a o izvorniku nemaju pojma, no dobro to je tako kad si neuk i glup a misliš da si intelektualac
provjereno financira dotok kozojeba u europu, preko svojih ngovana plaća svakom xxx eura da se dokopaju schengenadebotoijusto wrote:soros
It's getting scary and kind of dark in america,
komentari pizda-nounara na tv
komentari pizda-nounara na tv
2014-04-19
zrinka ti to provjerila ?marcellus wrote:provjereno financira dotok kozojeba u europu, preko svojih ngovana plaća svakom xxx eura da se dokopaju schengenadebotoijusto wrote:soros
2014-04-12
debotoijusto wrote:zrinka ti to provjerila ?marcellus wrote:provjereno financira dotok kozojeba u europu, preko svojih ngovana plaća svakom xxx eura da se dokopaju schengenadebotoijusto wrote:soros
ne, višestruke informacije izravno iz sirije i turske. NGO-vna iz turske šalju kozojebe na put, i na određenim bankomatima ih čeka lova, zato moraju ići upravo kroz određene države do odredišta, tako ih se usmjerava. A što ti misliš tko im je dao sve one eure kojima mašu, a svi skupa nemaju imovinu vrijednu soma eura? A voze se taksijima od granice do granice, žena i djece gotovo nema, osim za pokaz na granici, svi imaju rejbanice i mobitele i snop eura a nitko nema dokumente, eto izgubili u ratu, samo nisu mobitel. Jer ako nemaju dokumente ne mogu ih šutnut nazad jer ne znaju gdje.
mreža ngovana se prostire kroz cijeu europu, kod nas je uključen centar za mirovne studije
2014-04-12
i svi su financirani od soroša a tko stoji iza njega ne zna se, valdec misli ameri, ja mislim briti
gmazoliki , ipak treba proracun USA/kina za sve poplacat sto soros radimarcellus wrote:i svi su financirani od soroša a tko stoji iza njega ne zna se, valdec misli ameri, ja mislim briti
srecom tu su hrvati koji kuze igru , soros strepi
gradjani HR jedni od gluplji na kontinetu , dovoljno biti prosjecno pametan za solidan zivot ovdje , evo ti pamfletiras i zivis , ja obilazim natjecaje i ne zvoni mi sat jutri , oni se opali po prstu pa ode u mirovinu , ovima sto rade za saku kuna 250h/t bez prava sagradis najvecu crkvu u selu...svi zadovoljni
2014-04-12
pa kozojeba kupiš za šaku dolara, on će za soma eura ubit i silovat kog te volja, za pet će ostavit sve i otić za švedsku
nije to lova za veliku silu, za tri milijarde dolara pošalješ milijun kozojeba u njemačku
kako to ? gdje je voznja taxi od granice do granice , mobiteli od 5* , bankomati gdje ceka lova , rayban ( tko to vise nosi , google glasses svaki kozojeb ) i snopovi € ?marcellus wrote:pa kozojeba kupiš za šaku dolara, on će za soma eura ubit i silovat kog te volja, za pet će ostavit sve i otić za švedsku
svijet je lopta sarena
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Anonimusi
» Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» Jebanje Šoroša
» Index po naređenju iz Buzina počeo javno blatiti Tursku
» Hitlerov telohranitelj: "Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera"
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» Jebanje Šoroša
Page 1 of 2