What's the correct order? :)
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: What's the correct order? :)
you are right too?abraham wrote:Sta drug Tito rekao ,Drugovi samo pravo. Daklem 231 Onaj sta ide pravo je uvijek u prvenstvu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Ništa to po meni ne znaci, ti znakovi , raskršće, desna ima prednost i to je to.
eh da je u životu ko u prometu bolje bi bilo
Last edited by kaja_333 on 21/7/2016, 08:29; edited 1 time in total (Reason for editing : i)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
frakcija wrote:you are right too?abraham wrote:Sta drug Tito rekao ,Drugovi samo pravo. Daklem 231 Onaj sta ide pravo je uvijek u prvenstvu.
2014-04-14
Osim ako 1 nije tenk.frakcija wrote:you are right too?abraham wrote:Sta drug Tito rekao ,Drugovi samo pravo. Daklem 231 Onaj sta ide pravo je uvijek u prvenstvu.
Dogodi se, voze svakakvi što neznaju pravila i ne prate znakove, nismo mi nikad krivikaja_333 wrote:Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Ništa to po meni ne znaci, ti znakovi , raskršće, desna ima prednost i to je to.
2014-04-15
A dovoljno je pratiti promet i ok signalizaciju , od ovih sto stanu i bulje u znak uvijek sudar ispadne.n_razbojnik wrote:Dogodi se, voze svakakvi što neznaju pravila i ne prate znakove, nismo mi nikad krivikaja_333 wrote:Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
2015-08-15
Propustiš nasilnika i pratiš reakciju "cincaroša" i nemaš brige...Moj jedan prika je koristio pravilo "svi maju tehnički, dakle i kočnice".n_razbojnik wrote:Dogodi se, voze svakakvi što neznaju pravila i ne prate znakove, nismo mi nikad krivikaja_333 wrote:Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
U 99% slučajeva je bio u pravu.
Ima i onaj crnohumorna: "Tu počiva onaj koji je imao prednost"...Tako da složio bih se s tobom, nju će ponajpriej odlučivati tonaža i/ili iznos u km/hEro wrote:Propustiš nasilnika i pratiš reakciju "cincaroša" i nemaš brige...Moj jedan prika je koristio pravilo "svi maju tehnički, dakle i kočnice".n_razbojnik wrote:Dogodi se, voze svakakvi što neznaju pravila i ne prate znakove, nismo mi nikad krivikaja_333 wrote:Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
U 99% slučajeva je bio u pravu.
2014-04-15
Sad san se sitila kako je mali u nas podletija sa kareton pod šleper.. i ništa mu.
2016-03-09
Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
2015-08-15
Da nije šleper naletija na karetu?frakcija wrote:Sad san se sitila kako je mali u nas podletija sa kareton pod šleper.. i ništa mu.
uglavnom malomu nije ništa bilo.. obustavili su kasnije te igre bez granica po cestiEro wrote:Da nije šleper naletija na karetu?frakcija wrote:Sad san se sitila kako je mali u nas podletija sa kareton pod šleper.. i ništa mu.
2016-03-09
Šta radiš u takvim slučajevima? Pucaš pa onda ideš provjerit, ili što?kaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
Pa tako je i počelo...Romanijska brigada je postavlja te znakove oko Vlasenice, i prema Srebrenici...i ostalo, danas se stariji drugovi hvataju za kundak kada naiđe takav znak upozorenjakaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
2014-04-15
Stanem i buljim, i mrstim se:)sve mislim da cu epikura za volanom ugledati :)Ero wrote:Šta radiš u takvim slučajevima? Pucaš pa onda ideš provjerit, ili što?kaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
2015-08-15
Pa uvijek valja biti oprezan, ko fol voze benzin pa hop.. Bace balvan..n_razbojnik wrote:Pa tako je i počelo...Romanijska brigada je postavlja te znakove oko Vlasenice, i prema Srebrenici...i ostalo, danas se stariji drugovi hvataju za kundak kada naiđe takav znak upozorenjakaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
2015-08-15
On ti je sada na 6-metarskom "razaraču", kontrolira zadarski akvatorij.kaja_333 wrote:Stanem i buljim, i mrstim se:)sve mislim da cu epikura za volanom ugledati :)Ero wrote:Šta radiš u takvim slučajevima? Pucaš pa onda ideš provjerit, ili što?kaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
Aha, stavio je toboz piratsku zastavu.. Ko zeza se . I navigatoru stavio banja luka pa ga vozi u krug . Zbunio je i kompjuter..Ero wrote:On ti je sada na 6-metarskom "razaraču", kontrolira zadarski akvatorij.kaja_333 wrote:Stanem i buljim, i mrstim se:)sve mislim da cu epikura za volanom ugledati :)Ero wrote:Šta radiš u takvim slučajevima? Pucaš pa onda ideš provjerit, ili što?kaja_333 wrote:Meni je i onaj znak na opasnim tvarima sumnjiv, s mrtvačkom glavom. Uvijek mislim da su cetnici ..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Vražji znakovi, tko to gleda uopće. Ja sam ih zaboravila . A nisam nikad imala sudar, bar ne svojom krivnjom.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
ja nisam čak ni bez svoje, zadnji put kad mi je bilo 19 godina, i to samo jer sam buljio tamo kraj Saloona u neko dupence u minjaku umjesto da gledam ispred sebe
nema ni "vozi pažljivo" to je samo znak za dolazak na križanje sa sporednom cestom, znači da ti imaš prednost u odnosu na onog tko ti dolazi s tvoje desne strane, a i njemu je obrnuti trokut, znači on nema prednostEro wrote:"Vozi pažljivo!" . Ovu prednost nikad "ful" ne koristim.marcellus wrote:2 nije bez prednosti
inače ne prođe dan da mi neko ne oduzme prednost, obično ih propustim, stignem, opsujem mater i produžim
Similar topics
» new order croatia
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
Page 3 of 10