What's the correct order? :)
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: What's the correct order? :)
Brain32 wrote:To je i meni jedini grijeh, tri mjeseca nakon polaganja, tzv. "krštenje vozačke". Samo kaj sam ja klepio jebeni Clio, raspo se ko da sam ga sa T-55 pregazio a ne sa 5kmh u rikverc...marcellus wrote:Ok jednom sam frendu na parkiralištu očešao auto.
ovo je bila toyota, žmigavac i još nekaj sitnog
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
1, 2, pa 3, treba imat muda stat na gas i projurit kroz kržinaje
Guest- Guest
marcellus wrote:gle ak imaš pet šest saobraćajki u životu, ostavi se vožnje... nije za tebe. Bio kriv ne bio.
Najlakše odustat. Treba čovjek bit borac i ne pokleknut pred životnim nedaćama.
Guest- Guest
deda hipster wrote:dobra su danas nova auta, kad se zabiješ ništa ti ne bude
dobra su, meni tip na parkingu oštetio prednji odbojnik (svjetla su ostala cijela i maska i hauba) i malo prednji blatobran, bez mehaničke štete, krenuo u rivkerc i pokupio parkirani auto
12.100 kuna račun u servisu
a kad ti se otvore zračni jastuci auto moš bacit da je ne znam koji jer je popravak ono 20 k kuna
nekad si auto popravljao kod gige u šupi, fićo bi se starom pokvario tri puta do mora popravio bi ga seoski kovač, ako nemaš dizalicu zoveš iz lokalnog birca trojicu jakih i ne pretjerano inteligetnih da ti ga dignu dok staviš ciglu da promijeniš kotač, danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
I bez laptopa i dijagnostike ništa, prije digneš haubu i po smradu znaš šta je izgorilo, sad neki kurac svijetli na tabli, nemaš pojma šta je dok rođo ne priključi laptop. Najgore su ove Toyote šta ih Japanci rade za ISIL, stisneš greškom dugme, aktiviraš "Allah uakbar" opciju, dvaest sekundi pišti i eksplodira pa si ti misli šta si stisno.marcellus wrote:nekad si auto popravljao kod gige u šupi, fićo bi se starom pokvario tri puta do mora popravio bi ga seoski kovač, ako nemaš dizalicu zoveš iz lokalnog birca trojicu jakih i ne pretjerano inteligetnih da ti ga dignu dok staviš ciglu da promijeniš kotač, danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
najvise trosim na gorivo
redovito kocnice, filtere, ulje,...nikakvih problema, valjda imam srece
redovito kocnice, filtere, ulje,...nikakvih problema, valjda imam srece
dijagram-
2015-08-09
zar nije tvoj auto nekakav oldtimer? kakve lampice imaš?marcellus wrote:danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
Guest- Guest
ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
marcellus wrote:deda hipster wrote:dobra su danas nova auta, kad se zabiješ ništa ti ne bude
dobra su, meni tip na parkingu oštetio prednji odbojnik (svjetla su ostala cijela i maska i hauba) i malo prednji blatobran, bez mehaničke štete, krenuo u rivkerc i pokupio parkirani auto
12.100 kuna račun u servisu
a kad ti se otvore zračni jastuci auto moš bacit da je ne znam koji jer je popravak ono 20 k kuna
Meni je tip na parkingu(na zavoju, uz cestu -poledica-alkohol) napravio totalku. Tip ostavio svoj auto i pobjegao...Riješeni papiri za manje od pola sata.
isplativije je to baciti nego plaćati benzin za takav auto, ulje i benzin koji naspeš samo iscure na podfrakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu
Guest- Guest
malo skroz troši.deda hipster wrote:isplativije je to baciti nego plaćati benzin za takav auto, ulje i benzin koji naspeš samo iscure na podfrakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu
2016-03-09
To su najbolji, točiš ložu i vozi. Ne trebaš se bojat za krađu jer ima cake i trikove kako upalit koje samo vlasnik zna. Lopov da bi ga ukra bi moro uložit 2000 kuna na popravke. Ja svog nisam ni zaključava, ni diza prozore. Jednom našo sto kuna na sjedalu, biće bilo lopovu ža.frakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
eto, znaš.. ma ko bi ovo ukra.. jedino klinci kakvi za napravit đir od šale..udba wrote:To su najbolji, točiš ložu i vozi. Ne trebaš se bojat za krađu jer ima cake i trikove kako upalit koje samo vlasnik zna. Lopov da bi ga ukra bi moro uložit 2000 kuna na popravke. Ja svog nisam ni zaključava, ni diza prozore. Jednom našo sto kuna na sjedalu, biće bilo lopovu ža.frakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
2016-03-09
to sam ja ubacio da ga operes:)udba wrote:To su najbolji, točiš ložu i vozi. Ne trebaš se bojat za krađu jer ima cake i trikove kako upalit koje samo vlasnik zna. Lopov da bi ga ukra bi moro uložit 2000 kuna na popravke. Ja svog nisam ni zaključava, ni diza prozore. Jednom našo sto kuna na sjedalu, biće bilo lopovu ža.frakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
dijagram-
2015-08-09
udba wrote:I bez laptopa i dijagnostike ništa, prije digneš haubu i po smradu znaš šta je izgorilo, sad neki kurac svijetli na tabli, nemaš pojma šta je dok rođo ne priključi laptop. Najgore su ove Toyote šta ih Japanci rade za ISIL, stisneš greškom dugme, aktiviraš "Allah uakbar" opciju, dvaest sekundi pišti i eksplodira pa si ti misli šta si stisno.marcellus wrote:nekad si auto popravljao kod gige u šupi, fićo bi se starom pokvario tri puta do mora popravio bi ga seoski kovač, ako nemaš dizalicu zoveš iz lokalnog birca trojicu jakih i ne pretjerano inteligetnih da ti ga dignu dok staviš ciglu da promijeniš kotač, danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
rođo automobilski novinar jednom imo novi bmw7 na testu ja to probo prvo su mi svi psovali mater hercegovačku, to su još bile devedesete, a onda stisnuo nešto kod retrovizora kad ono stvori se pet policijskih auta okolo javljeno im da je auto ukraden
Similar topics
» new order croatia
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
Page 8 of 10