What's the correct order? :)
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: What's the correct order? :)
Ma kvrcnuli se sam. Ovo na moru i muriji je bilo smiješno kak smo se sudarili jer tom cestom doslovce prođu dva auta dnevno, na Murteru. Lik me išao pretjecat dok sam skretala u lijevo, kao žurilo mu se, pa smo onda na suncu sat i pol čekali policiju. Ja ih ne bih bila ni zvala, bilo mi je neugodno jer sam bila sam u badiću, i ručnik mi bil na plažu jer sam išla po novčanik koji sam bila zaboravila ali je ovaj vozil službeni auto.
Guest- Guest
Eva wrote:veber wrote:samo se nadaj. dobar odvjetnik čuda čini...Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:
Pa žena je uvijek žena i kad je u autu, bonton ni prestal vrijedit.
objasni to muriji i osiguranju kad te neko tresne jer si mu oduzela prednost
Ne moram, ode to u zastaru kak su sudovi brzi.
Meni su dva udesa prošla sa zastarom, jedan na moru, ali je proces bil u ZG i jedan na Zvonimirovoj (ta cesta mi je zona sumraka) lišo, nitko nikome.
Dušo, ako je tebi Zvonimirova zona sumraka, nemoj više nikad sjedati za volan. Pretpostavljam da je onda rotor kod džamije za tebe nepremostiva prepreka.
mrincredible-
2014-04-16
A parkiranje? Ta ekipa ko da iskoči iz auta još u vožnji pa di stane - stane...marcellus wrote:
ja najvolem puležane... ni pijani rus u staroj ladi im nije ravan kad opiče preticat na punoj crti vidljivost pet metara
Brain32-
2014-04-15
mrincredible wrote:Eva wrote:veber wrote:samo se nadaj. dobar odvjetnik čuda čini...Eva wrote:marcellus wrote:
objasni to muriji i osiguranju kad te neko tresne jer si mu oduzela prednost
Meni su dva udesa prošla sa zastarom, jedan na moru, ali je proces bil u ZG i jedan na Zvonimirovoj (ta cesta mi je zona sumraka) lišo, nitko nikome.
Dušo, ako je tebi Zvonimirova zona sumraka, nemoj više nikad sjedati za volan. Pretpostavljam da je onda rotor kod džamije za tebe nepremostiva prepreka.
Ma ne, nije zahjevna, nego ima neku lošu karmu po menu. Nekoliko bizarnih situacija mi se u njoj dogodilo.
Guest- Guest
Eva wrote:mrincredible wrote:Eva wrote:veber wrote:samo se nadaj. dobar odvjetnik čuda čini...Eva wrote:
Ma ne, nije zahjevna, nego ima neku lošu karmu po menu. Nekoliko bizarnih situacija mi se u njoj dogodilo.
Mene tamo jedino iznervira kad krkani koji idu po Šubićevoj zakrče križanje.
mrincredible-
2014-04-16
Da, i pješaci koji je pretrčavaju za tramvajem. Ja sam u toj ulici raznijela znak na cesti o promijeni smjera, srušila parkirani motor i sudarila s kombijem. Ne sve isit dan naravno, ali ta cesta me ne voli.
Guest- Guest
na što je jedan britanski turist, očevidac nemilog događaja došao na ideju da kreira novi lik - Mistera Beana.Eva wrote:Da, i pješaci koji je pretrčavaju za tramvajem. Ja sam u toj ulici raznijela znak na cesti o promijeni smjera, srušila parkirani motor i sudarila s kombijem. Ne sve isit dan naravno, ali ta cesta me ne voli.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Eva wrote:Da, i pješaci koji je pretrčavaju za tramvajem. Ja sam u toj ulici raznijela znak na cesti o promijeni smjera, srušila parkirani motor i sudarila s kombijem. Ne sve isit dan naravno, ali ta cesta me ne voli.
Ili ti, curo, baš i ne voziš dobro.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:Eva wrote:Da, i pješaci koji je pretrčavaju za tramvajem. Ja sam u toj ulici raznijela znak na cesti o promijeni smjera, srušila parkirani motor i sudarila s kombijem. Ne sve isit dan naravno, ali ta cesta me ne voli.
Ili ti, curo, baš i ne voziš dobro.
Između mene i Schumahera samo su nijasne, on je muško a ja žensko.
Guest- Guest
dva udesa sa zastarom i ko zna kolko još bez zastare, ostavi se ti volana
ostavi se vožnje prije nego završiš na robiji a neko na groblju... ak neko vozi brzo ja vozim brzo, pa nisam nikad zgazio ni mačkuEva wrote:Da, i pješaci koji je pretrčavaju za tramvajem. Ja sam u toj ulici raznijela znak na cesti o promijeni smjera, srušila parkirani motor i sudarila s kombijem. Ne sve isit dan naravno, ali ta cesta me ne voli.
Eva wrote:mrincredible wrote:Eva wrote:veber wrote:samo se nadaj. dobar odvjetnik čuda čini...Eva wrote:
u vožnji ne postoji karma, postoje samo ljudi koji znaju vozit i oni koji ne znaju...
potonjima se događaju saobraćajke, a ja sam jedinu štetu imao nekoliko puta dok su me udarili odostraga dok sam stajao na semaforu i čekao zeleno... i kad mi je lik udario auto na parkingu dok je bio uredno parkiran. Ok jednom sam frendu na parkiralištu očešao auto.
marcellus wrote:Eva wrote:mrincredible wrote:Eva wrote:veber wrote:
samo se nadaj. dobar odvjetnik čuda čini...
u vožnji ne postoji karma, postoje samo ljudi koji znaju vozit i oni koji ne znaju...
Dobro, u nekim iznimnim situacijama se može govoriti o lošoj karmi. Recimo, voziš dvosmjernom cestom, u svojoj traci, nekakvom normalnom brzinom, netko iz suprotnog smjera prijeđe na tvoju stranu, a ti nemaš prostora izmaknuti se... Ali u pravilu se slažem, vožnja nije igra na sreću već treba znati što se radi za volanom.
mrincredible-
2014-04-16
gle ak imaš pet šest saobraćajki u životu, ostavi se vožnje... nije za tebe. Bio kriv ne bio.
ja sam 10 godina išao po njoj svaki dan na posao i s posla i nikad mi se nije dogodila niti jedna bizarna situacija, a prošao sam je bar 6 000 puta u oba smjera
To je i meni jedini grijeh, tri mjeseca nakon polaganja, tzv. "krštenje vozačke". Samo kaj sam ja klepio jebeni Clio, raspo se ko da sam ga sa T-55 pregazio a ne sa 5kmh u rikverc...marcellus wrote:Ok jednom sam frendu na parkiralištu očešao auto.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:To je i meni jedini grijeh, tri mjeseca nakon polaganja, tzv. "krštenje vozačke". Samo kaj sam ja klepio jebeni Clio, raspo se ko da sam ga sa T-55 pregazio a ne sa 5kmh u rikverc...marcellus wrote:Ok jednom sam frendu na parkiralištu očešao auto.
tak je jenput jedna baba naletila na mene odostraga dok sam stajao u koloni, ja vozio volvo ona nešto korejsko od papira dugo dva i pol metra otprilike, to se raspalo, ja nisam imao ni ogrebotinu... pita baba "kaj sad" reko niš ja idem na posal jer nemam štete i ne da mi se gubit vreme a ti zovi šlep službu "a ko je kriv" "a kaj misliš..."
ja ikad nisam imala nikakvu prometnu neugodnost, zato jer jakkko pazim.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Brain32 wrote:To je i meni jedini grijeh, tri mjeseca nakon polaganja, tzv. "krštenje vozačke". Samo kaj sam ja klepio jebeni Clio, raspo se ko da sam ga sa T-55 pregazio a ne sa 5kmh u rikverc...marcellus wrote:Ok jednom sam frendu na parkiralištu očešao auto.
ovo je bila toyota, žmigavac i još nekaj sitnog
Similar topics
» new order croatia
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
Page 7 of 10