What's the correct order? :)
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: What's the correct order? :)
udba wrote:I bez laptopa i dijagnostike ništa, prije digneš haubu i po smradu znaš šta je izgorilo, sad neki kurac svijetli na tabli, nemaš pojma šta je dok rođo ne priključi laptop. Najgore su ove Toyote šta ih Japanci rade za ISIL, stisneš greškom dugme, aktiviraš "Allah uakbar" opciju, dvaest sekundi pišti i eksplodira pa si ti misli šta si stisno.marcellus wrote:nekad si auto popravljao kod gige u šupi, fićo bi se starom pokvario tri puta do mora popravio bi ga seoski kovač, ako nemaš dizalicu zoveš iz lokalnog birca trojicu jakih i ne pretjerano inteligetnih da ti ga dignu dok staviš ciglu da promijeniš kotač, danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
rođo automobilski novinar jednom imo novi bmw7 na testu ja to probo prvo su mi svi psovali mater hercegovačku, to su još bile devedesete, a onda stisnuo nešto kod retrovizora kad ono stvori se pet policijskih auta okolo javljeno im da je auto ukraden
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
deda hipster wrote:zar nije tvoj auto nekakav oldtimer? kakve lampice imaš?marcellus wrote:danas ode žaruljica moram pol auta razvalit da je promijenim
nije, aktualni model bio kad sam ga kupio, ove godine je izašao nasljednik za kog nemam sad para, lampice su normalne al moraš ga dignut, skinut kotač, uklonit unutarnju oblogu blatobrana koja je na 20 šerafa i onda možeš mijenjat žaruljicu...
ajde, ne pričaj, minivašom ić na taj lim je najgore šta možeš napravit. Em je farba dobila psorijazu, mjehuri rđe na blatobranu, šta to imaš prat. Radili smo limariju i potrošili pet kila gipsa i dva večernjaka. To ne smiješ pipnut minivošom. Bio je plav al je usfalilo farbe pa smo haubu obojali kistom u bijelo, nako ko milicijski nekad.dijagram wrote:to sam ja ubacio da ga operes:)udba wrote:To su najbolji, točiš ložu i vozi. Ne trebaš se bojat za krađu jer ima cake i trikove kako upalit koje samo vlasnik zna. Lopov da bi ga ukra bi moro uložit 2000 kuna na popravke. Ja svog nisam ni zaključava, ni diza prozore. Jednom našo sto kuna na sjedalu, biće bilo lopovu ža.frakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
meni je muževniji ovaj udbin, nego marčelov kicoški. :p
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ma najbolja su auta bila kad sam ja bio klinac tjunirana lada troši 30 litara i pet ulja ako ne voziš brzo, a ovaj današnji street race je kurac, prave ulične utrke su bile u antifašizmu
takve sam vidjao na otoku Izu prije deset-petnaest godina.udba wrote:ajde, ne pričaj, minivašom ić na taj lim je najgore šta možeš napravit. Em je farba dobila psorijazu, mjehuri rđe na blatobranu, šta to imaš prat. Radili smo limariju i potrošili pet kila gipsa i dva večernjaka. To ne smiješ pipnut minivošom. Bio je plav al je usfalilo farbe pa smo haubu obojali kistom u bijelo, nako ko milicijski nekad.dijagram wrote:to sam ja ubacio da ga operes:)udba wrote:To su najbolji, točiš ložu i vozi. Ne trebaš se bojat za krađu jer ima cake i trikove kako upalit koje samo vlasnik zna. Lopov da bi ga ukra bi moro uložit 2000 kuna na popravke. Ja svog nisam ni zaključava, ni diza prozore. Jednom našo sto kuna na sjedalu, biće bilo lopovu ža.frakcija wrote:ja imam golfa jedinicu sa gradeladom na krovu.. kad konačno izdahne, ni ti ga ni žaj.. u željezo lipo..a ovo ostalo uradi sam.
a voze ko formula:)
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote:meni je muževniji ovaj udbin, nego marčelov kicoški. :p
pa moj auto je tri godine za redom izabran za gay car of the year a kupio sam ga kad sam provozo takav isti od sisate plavuše od bogatog ćaće što je radila kod nas ko brokerica u banci
mislio sam si možda bi takav auto trebao više konja bar 250 al kad bolje razmisliš to uglavnom tate i kupuju ćerkama i mamić ljubavnicama, pa možda bolje i da nema više, cure ono gledaju "joooj kak je swaaatki" a ono stražnji pogon pa kad ga nagazi na mokrom smota i njega i sebe oko stupa kolko je smotana...
Najbolji auto za sirotinju, pet litara lože na sto i vozi. Jes da mu treba od nule do sto jedan dan uz dobar stražnji vjetar i jebačku nizbrdicu ali su troškovi nikakvi. Lijepo je kupit japanca na rate, al ajd razbi, ajd stani, pa da vidim koliko košta.dijagram wrote:
takve sam vidjao na otoku Izu prije deset-petnaest godina.
a voze ko formula:)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:frakcija wrote:meni je muževniji ovaj udbin, nego marčelov kicoški. :p
pa moj auto je tri godine za redom izabran za gay car of the year a kupio sam ga kad sam provozo takav isti od sisate plavuše od bogatog ćaće što je radila kod nas ko brokerica u banci
mislio sam si možda bi takav auto trebao više konja bar 250 al kad bolje razmisliš to uglavnom tate i kupuju ćerkama i mamić ljubavnicama, pa možda bolje i da nema više, cure ono gledaju "joooj kak je swaaatki" a ono stražnji pogon pa kad ga nagazi na mokrom smota i njega i sebe oko stupa kolko je smotana...
Je li ovo tvoj auto?
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:marcellus wrote:frakcija wrote:meni je muževniji ovaj udbin, nego marčelov kicoški. :p
Je li ovo tvoj auto?
ne to je od cure od jedne moje frendice
mrincredible wrote:marcellus wrote:frakcija wrote:meni je muževniji ovaj udbin, nego marčelov kicoški. :p
Je li ovo tvoj auto?
dijagram-
2015-08-09
Znam da je ženske farbe. Stavljal si već fotku, ili je možda opet te zezal Mr.I.
Guest- Guest
ko oce da se ne mora uvlacit u šupak svakom auomehaničaru
uzme mercedes, a vi kako hoćete
2014-04-19
prckov wrote:ko oce da se ne mora uvlacit u šupak svakom auomehaničaru
najbolje w123 libanonac
a i odma znaju da si hercegovac
sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
otvorimo vrata i kočimo nogama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
Ko u Flinstonseima.
mrincredible-
2014-04-16
haha zar baš samo hercegoci ga vozemarcellus wrote:prckov wrote:ko oce da se ne mora uvlacit u šupak svakom auomehaničaru
najbolje w123 libanonac
a i odma znaju da si hercegovac
2014-04-19
da, još je ovaj vozac imo neki mač idržo ga kroz otvoren prozor i vitlomrincredible wrote:prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
Ko u Flinstonseima.
a niko bas nije bio trijezan. Nikads se u životu nisam tolko ismijo
2014-04-19
Vi ste još dobri, nama na po brda proklizio kuplung i krenuli smo na rikverc, niko nije u mraku ni primijetio da idemo natrag dok nismo unatraške razbili čovjeku ogradu i uletili u dvorište. Mislili smo da nas je neko straga nabio.prckov wrote:da, još je ovaj vozac imo neki mač idržo ga kroz otvoren prozor i vitlomrincredible wrote:prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
Ko u Flinstonseima.
a niko bas nije bio trijezan. Nikads se u životu nisam tolko ismijo
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» new order croatia
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln