What's the correct order? :)
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: What's the correct order? :)
Vi ste još dobri, nama na po brda proklizio kuplung i krenuli smo na rikverc, niko nije u mraku ni primijetio da idemo natrag dok nismo unatraške razbili čovjeku ogradu i uletili u dvorište. Mislili smo da nas je neko straga nabio.prckov wrote:da, još je ovaj vozac imo neki mač idržo ga kroz otvoren prozor i vitlomrincredible wrote:prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
otvorimo vrata i kočimo nogama
Ko u Flinstonseima.
a niko bas nije bio trijezan. Nikads se u životu nisam tolko ismijo
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Vi ste još dobri, nama na po brda proklizio kuplung i krenuli smo na rikverc, niko nije u mraku ni primijetio da idemo natrag dok nismo unatraške razbili čovjeku ogradu i uletili u dvorište. Mislili smo da nas je neko straga nabio.prckov wrote:da, još je ovaj vozac imo neki mač idržo ga kroz otvoren prozor i vitlomrincredible wrote:prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
Ko u Flinstonseima.
gas, niža, plot, hiža
marcellus wrote:
gas, niža, plot, hiža
daj kočnicu!
ne radi
diži ručnu!
ne radi
pazi, ispred nas je dragstor!
e, on radi
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:marcellus wrote:
gas, niža, plot, hiža
daj kočnicu!
ne radi
diži ručnu!
ne radi
pazi, ispred nas je dragstor!
e, on radi
amer ulazi u servisnu stanicu, "uzeo bih brisače za yuga", "ok, meni zvuči kao fer dil"
udba wrote:Vi ste još dobri, nama na po brda proklizio kuplung i krenuli smo na rikverc, niko nije u mraku ni primijetio da idemo natrag dok nismo unatraške razbili čovjeku ogradu i uletili u dvorište. Mislili smo da nas je neko straga nabio.prckov wrote:da, još je ovaj vozac imo neki mač idržo ga kroz otvoren prozor i vitlomrincredible wrote:prckov wrote:sjećam se u saraevu kad smo vozili stojadina bez kočnica
Ko u Flinstonseima.
Šta sve danas ima na cesti...razmišljam o nabavci rabljenog tenka.
U nas kad moras voziti sa subote na nedjelju popodne ili u vecernjim satima....bliznji se rasplacu i izljube s se s tobom za svaki slucaj. Od Opuzena pa do Capljine da nestane rasvjete sve vidis od lampiona uz put...
Guest- Guest
Kad smo već kod prometa upravo se vraćam doma s posla kad ono štopa me murja u crnoj superbici. Ja gledam koji qrac, kad ono frajer veli očitalo vam tablicu, po našem sustavu niste registrirani. Ja ono WTF, dajem prometnu uredno s pečatom i policu i sve kad veli frajer: Jebiga, vrlo često zajebu u STP-u pa ne provedu regu u sistemu kak treba... Rekao mi je da odem tamo i da im jebem mater jer će me opet netko zaustavit a ni granicu neću moć proć tako...
Brain32-
2014-04-15
Uaha,divota..stvarno su azurni..da se bilo sto dogodi,ti moras naknadno dokazivat da si uredno registriran jer oni nisu napravili svoj posao.
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:U nas kad moras voziti sa subote na nedjelju popodne ili u vecernjim satima....bliznji se rasplacu i izljube s se s tobom za svaki slucaj. Od Opuzena pa do Capljine da nestane rasvjete sve vidis od lampiona uz put...
usput pred par godina me murija presrela tamo negdje između opuzena i metkovića ćelo mi naplatit 10 k kuna mislim da sam vozio nekih 160 tako nešto
izvuko se ne znam sam kako
oš broj od mojeg odvjetnika?Brain32 wrote:Kad smo već kod prometa upravo se vraćam doma s posla kad ono štopa me murja u crnoj superbici. Ja gledam koji qrac, kad ono frajer veli očitalo vam tablicu, po našem sustavu niste registrirani. Ja ono WTF, dajem prometnu uredno s pečatom i policu i sve kad veli frajer: Jebiga, vrlo često zajebu u STP-u pa ne provedu regu u sistemu kak treba... Rekao mi je da odem tamo i da im jebem mater jer će me opet netko zaustavit a ni granicu neću moć proć tako...
odeš s njim.
izgublljeno vrijeme, strah od murje, bla-bla...
pobereš neku pinku.
2014-12-30
Haha ma neću hvala, zgubil sam 5 minuta i policajac je bio cool. A i neću sad da netko tamo najebe pravo zbog toga...to mi je blizu posla i znaju gdje radim tako da će knedlicu imat svakako :D
Brain32-
2014-04-15
mene zaustavili da mi vozačka ne vrijedi, pa se čudili kako mi vrijedi
naravno, pustili me i rekli da će javit heinzelovoj, da mi uredno vrijedi...
(grijeh iz mladosti pa ju sada moram svakih 10 produživat )
naravno, pustili me i rekli da će javit heinzelovoj, da mi uredno vrijedi...
(grijeh iz mladosti pa ju sada moram svakih 10 produživat )
2014-12-30
Nisu oni tebe bez veze zaustavili, sumnjiv si ti tip. Valja to provjeriti dobro, izvrsiti pretres, pracenje, prisluskivanje...Brain32 wrote:Kad smo već kod prometa upravo se vraćam doma s posla kad ono štopa me murja u crnoj superbici. Ja gledam koji qrac, kad ono frajer veli očitalo vam tablicu, po našem sustavu niste registrirani. Ja ono WTF, dajem prometnu uredno s pečatom i policu i sve kad veli frajer: Jebiga, vrlo često zajebu u STP-u pa ne provedu regu u sistemu kak treba... Rekao mi je da odem tamo i da im jebem mater jer će me opet netko zaustavit a ni granicu neću moć proć tako...
dijagram-
2015-08-09
Pas mater znao sam da ne smijem Manolića podjebavat po internetu...
Brain32-
2014-04-15
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» new order croatia
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order
» In spite of restraining order: 300 Muslims gather in Berlin-Neukölln
» New World Order - The end
» Google World Order
» UN environmental agency calls for new world order